Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691182 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı 2003ruhu

Çevrimdışı Altuğ

Beşiktaş Arena Osmanlı Stadyumuna ulaştı.

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı mert_

Allah'ın izniyle liderliği alıp dönecekler.

Çevrimdışı mhmtkartal

Prekastlar bitince stadın heybeti daha da ortaya çıktı :icool:
mesajdan önce şunu söyleyeyim kimse beşiktaşlılığımı sorgulamasın ve stadımızı beğenmediğimi düşünmesin ama bursa stadına hatta toki arenaya bile baktıkça içim acıyor onların stadının yanında bizim stat gerçekten küçük ve biz bu ülkenin en büyük klübüyüz.( stadın lokasyonu anıtlar vs demeyin lütfen hepsini aşıp en az 50.000 kişilik yapılmalıydı. Dolar dolmaz orası konuşulmasın bile. 2 senedir bu forumu takip ediyorum herkese teşekkürler bilgileri katkıları için ama bi beşiktaşlı olarak hazmedemiyorum bursanın bizden heybetli stat yapmasını nasıl 1 numara olacağız büyük düşünmeden kendimizi 41903 e alıştırdık belki sembolik rakam ama biz beşiktaşız en iyisini yapmalıydık

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

:claps: :claps: Liderliği alıp kazasız belasız dönün inşAllah  :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Türkay

mesajdan önce şunu söyleyeyim kimse beşiktaşlılığımı sorgulamasın ve stadımızı beğenmediğimi düşünmesin ama bursa stadına hatta toki arenaya bile baktıkça içim acıyor onların stadının yanında bizim stat gerçekten küçük ve biz bu ülkenin en büyük klübüyüz.( stadın lokasyonu anıtlar vs demeyin lütfen hepsini aşıp en az 50.000 kişilik yapılmalıydı. Dolar dolmaz orası konuşulmasın bile. 2 senedir bu forumu takip ediyorum herkese teşekkürler bilgileri katkıları için ama bi beşiktaşlı olarak hazmedemiyorum bursanın bizden heybetli stat yapmasını nasıl 1 numara olacağız büyük düşünmeden kendimizi 41903 e alıştırdık belki sembolik rakam ama biz beşiktaşız en iyisini yapmalıydık

Bursa'nın stadı bence heybetli değil çok basit ve çocukça
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

arkadaşlar kalan 5 tane çatı kolonları neden takılmıyor ? Elimizde çatı kolonu mu yok acaba onumu bekliyoruz ? Çatı krişleride aynı şekilde şuanda gayet müsait oda elimizde mi yok ? olmaması çok saçma çatı halatları bile gelmiş stada 5 tane çatı kolonunu bekliyoruz çatı kirişleri keza aynı şekilde.Çatı kolonları ve çatı kirişi ne kadar çabuk biterse o kadar çabuk halatlara geçeriz.Daha sonra üstünü kaplamaya geçeriz prekastları güzel bitirdiler bir anda hızlandılar.

Çevrimdışı ekesicil

öncedende sormustum cevap alamadim

caticilarin stat'in icindeki iskeleleri köselere kurmicaklarmi? oralar bos mu kalacak yoksa daha sonraya mi biraktilar

Çevrimdışı hzr3088

katılmıyorum. bence ideal bir rakam oldu. ortalamaya vurduğunda 50 bine oynacak bir taraftar kitlesi yok beşiktaşın. bursa o stadın yarısını doldurursa şanslılar. niceliğe değilde niteliğe odaklanmak lazım.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar kalan 5 tane çatı kolonları neden takılmıyor ? Elimizde çatı kolonu mu yok acaba onumu bekliyoruz ? Çatı krişleride aynı şekilde şuanda gayet müsait oda elimizde mi yok ? olmaması çok saçma çatı halatları bile gelmiş stada 5 tane çatı kolonunu bekliyoruz çatı kirişleri keza aynı şekilde.Çatı kolonları ve çatı kirişi ne kadar çabuk biterse o kadar çabuk halatlara geçeriz.Daha sonra üstünü kaplamaya geçeriz prekastları güzel bitirdiler bir anda hızlandılar.
prekastcilar orda o yuzden takilmiyor prekast bitsin takacaklar numaralida duruyor kolonlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

numaralı alt eski açığa doğru iskelelerin arkasında çatı kolonları var.

Çevrimdışı Doğuhan

merhabalar... Forumu son 1 aydır takip etsem de stadı yıkım aşamasından itibaren her gün takip ediyordum artık bugüne kısmet oldu aranıza katılmak  :) benim iki sorum olucak sizlere daha önce de sorulmuştu ama cevabına denk gelemedim sanırım çatı malzemeleri beyaza boyanacak mı? bu haliyle küfekinin o muhteşem duruşunu lekeliyor bence. 2. si ise bir tek ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama yeni açığa üstteki yoldan bakınca verdiği o etki anlatılamaz ancak eski açığa sahil tarafından bakınca yada vapurla geçerken baktığınızda az kolon olmasından dolayı sanırım hiç aynı tadı vermiyo  :lol: oraya gece kaçak kolon dikesim geliyor   :evillol:

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı megiddo

bursa stadının çatısını çok yüksek yapmışlar,  tribünün yerden yuksekliği ne kadarsa çatının da tribünden yüksekliği o kadar nerdeyse, oldum olası tek katlı tribünleri sevmem estetik değil, timsah olayı ise çok çocukça bi karardı onun yerine daha modern görünümlü bir dış cephe daha iyi olurdu bana göre, ama farklı bir stad yapılıyor bursaya, hayırlı olsun en kısa surede tamammlanır inşallah.

Çevrimdışı Efe

Prekast hala devam ediyor maca kadar devam edecekler heralde :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

merhabalar... Forumu son 1 aydır takip etsem de stadı yıkım aşamasından itibaren her gün takip ediyordum artık bugüne kısmet oldu aranıza katılmak  :) benim iki sorum olucak sizlere daha önce de sorulmuştu ama cevabına denk gelemedim sanırım çatı malzemeleri beyaza boyanacak mı? bu haliyle küfekinin o muhteşem duruşunu lekeliyor bence. 2. si ise bir tek ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama yeni açığa üstteki yoldan bakınca verdiği o etki anlatılamaz ancak eski açığa sahil tarafından bakınca yada vapurla geçerken baktığınızda az kolon olmasından dolayı sanırım hiç aynı tadı vermiyo  :lol: oraya gece kaçak kolon dikesim geliyor   :evillol:
:hosgeldin cati kaplamasi yada boyamasi suan icin net degil mebran dosemeyle beraber bi kaplama yada boyama olacakmi gorecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Küçük dediğiniz eski açık Bursa kale arkaları kadar yüksek merak etme onların tribünler yatay localarıda uzaya dikmişler

Çevrimdışı mert_

öncedende sormustum cevap alamadim

caticilarin stat'in icindeki iskeleleri köselere kurmicaklarmi? oralar bos mu kalacak yoksa daha sonraya mi biraktilar
oralara da mutlaka kuracaklardır. saha karışık, vinçler kenarlardan gidip gelebiliyor onları engellemesin diye kurmamışlardır büyük ihtimal. @ekesicil

Çevrimdışı mhmtkartal

katılmıyorum. bence ideal bir rakam oldu. ortalamaya vurduğunda 50 bine oynacak bir taraftar kitlesi yok beşiktaşın. bursa o stadın yarısını doldurursa şanslılar. niceliğe değilde niteliğe odaklanmak lazım.
ya böyle küçük düşündükçe zaten 3. takım olarak görülmeye devam ederiz milletin gözünde. Böyle düşündükçe ne derbi kazanırız ne de büyük maç. Böyle düşündükçe 6 senede bir şampiyon oluruz. Ben başakşehire gitmeyen taraftara da kızıyorum ama 50000 ve üstü olsa bu rakam zorlanır buna inanıyorum ve bunu inönüde gördüm. Ama 42000 yap yok güvenlik boşluğu yok rakip taraftar yok sponsor yok bilmem ne derken ne kadar gelir kaybı oluyor biliyor musun.

Çevrimdışı toonch

Muhteşem , Gerçekten muhteşem!!!
Beşiktaşlı olduğumdan mı öyle geliyor diye düşünüyorum. Elimden geldiği kadar objektif bakmaya çalışıyorum.
Sonuç yine aynı: Muhteşem.

Tek beğenmediğim nokta var. Oda eski açık tarafındaki sütunların seyrek olması.
Diğer bölümlere göre biraz zayıf duruyor sanki. Neden bu şekilde yapıldı bilen var mı?

Lokasyonuyla, mimarisiyle, tarihle olan bağlarıyla bir baş yapıt çıktı ortaya.

Kapasite konusunda ise sorun eden arkadaşlar içlerini ferah tutsunlar bence.
Boyutsal olarak 41903ün sınır olmadığını biliyoruz.
Ama 41903 olsa ne olur?
Yapılacak diğer faaliyetler sayesinde gelirimiz diğer takımları geçecektir.
Baskı konusunda ise her tarafı açık inönü de rekorlar kırıldıysa burada duyma problemleri yaşayacağımıza eminim.
Onun dışında kapasite konusu diğerleri ile sidik yarışını....

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı kralkartal

Arkadaslar herkese merhaba 6-7 aydir forumu takip ediuorum bi turlu uye olamistim kismet bugune imis araniza hosgeldim :ishock: :ishock:. Benim bi kac sorum olcak  kombine satislari tekrardan ne zaman baslayacak ve 1903 tribunu dedigimiz yer numarali alt kattaki localarmi oluyo acaba??

Çevrimdışı Melekcik

@mhmtkartal iyi günler herkezin fikri kendinedir fikre görede  beşiktaşlılığı sorgulanmaz kötü niyetli değil ise bizim stad yapılışı yerin altında sizin dediğiniz gibi 50.000 yapsak yine arena veya timsah arena gibi görünmeyecek stad açıldığında onlar 50 .000 den aldığı geliri biz 42.000 ile kat be katını kazanacağız ve buda takıma bütceye katkısı ve doğal olarak ligi bayağı etkileyecek :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!