Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699524 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

Mabedin önünden geçerken :)

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben zaten taraftara sorulan birşey olacağını hiç sanmıyordum.

Senelerce Forzada vs onlarca mükemmel tasarım formalar çıkıyordu, sene başında garip garip formalar çıkartıyorlardı adidasla birlikte.

Yani çatal merdiveni taraftar istemiyor diye değiştirme olayına girmez bu yönetim. Malesef bursa taraftarı kadar bile organize olamayacağımız için koltuklarıda istedikleri gibi yerleştirirler, sesimiz dahi çıkmaz.

Çevrimdışı ahmet türken

Mabedin önünden geçerken :)

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
@Altuğ selam. Bu nasıl bir havadır. Mabedin üstünde kara bulutlar dolaşıyor. Kesin rampa yüzündendir

Çevrimdışı VOLKİ3358

Senelerce Forzada vs onlarca mükemmel tasarım formalar çıkıyordu, sene başında garip garip formalar çıkartıyorlardı adidasla birlikte.

Yani çatal merdiveni taraftar istemiyor diye değiştirme olayına girmez bu yönetim. Malesef bursa taraftarı kadar bile organize olamayacağımız için koltuklarıda istedikleri gibi yerleştirirler, sesimiz dahi çıkmaz.
kesinlikle katılıyorum kardeşim :akuma:
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Cahilliğime verin, çatal merdivenin olumsuz yönü nedir?
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı SDemirsoy

ben twitten bir daha bi yazdım merdiven işini destek lazım :D

Çevrimdışı Factatum

Bu tip hususlarda pek demokrasiye başvurulmaz. Bana kalırsa gerek de yok. (çatal merdivenleri ben de pek estetik bulmuyorum o ayrı) 

Ancak koltuk dizaynı gibi konular da taraftarın fikrine başvurulmalı. En azından bir kaç seçenek arasından tercih sorulmalı. Ama sorulacak mı? Pek sanmıyorum.

Çevrimdışı VOLKİ3358

arkadaş bu kardan yağmurdan ne çektik yaw nasıl yağmur yağıyor :alala:
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı Abdullah

evet ufak gözüküyor abi geniş değil :)  olum o kadar lobi yaptık unututtun mu  :steamed:
yaptık da ne oldu? ne işe yaradı :money:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Antalya stadinin resimlerini atcam ama basligi bulamafim telefondan. Bi link atabilirmisiniz..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı yldrmaydn

dolu yağdı stat civarında oldukça da yoğun bir yağmur dalgası geldi. ortam karışık :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

bu yönetim diyosunda öbür yönetimler hiç bu işe girmediki belki onlarda sormazdı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

olum o kadar lobi yaptık unututtun mu  :steamed:
Merdivenfobiaaa.. Çatalmerdiven fobisidiirrrr,
Oturduğun bu yeerrr, swiss otell lobisidiiirrr :bateri: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2015, 13:12:27 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sedat_BJK

http://besiktasarena.com/antalya-yeni-stadyum/antalya-100-yil-stadyum-insaati/
tesekkurler @armagan bozkurt
Baya ayrintili bi cekim oldu. Cati alti kedi yoluna bile ciktim. Yayin odasindan stad goruntusu muntazam. Disardan pek belli olmuyor ama icerden stad Antalya icin gayet yeterli..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Volkan Başaran

Şu stat bitsinde çatal matal artık umrumda değil. Çok özledik valla. Çatısız bile açılsa razıyım o derece
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Antalyaspor'un yeni stadı bile ÇATAL MERDİVEN DEĞİL :) Gel de delirme :)
Hayırlısı bakalım umarım çatıdan yana yüzümüz güler :)

Çevrimdışı Geovani

Biz o stada girdikmi çatal kaşık gözükmez..Yeni açık üst çatalsız yapılabilir güvenlik açısından sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama diğer tribünler zor,üst katlar dik sıkıntı olur...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı FARUK

Antalyaspor'un yeni stadı bile ÇATAL MERDİVEN DEĞİL :) Gel de delirme :)
Hayırlısı bakalım umarım çatıdan yana yüzümüz güler :)

Orada çatal olmaması için giriş kapısı 1 sıra geri çekilmiş çıkış kapısı önü hemen merdiven olmaması için
biz bunu giriş kapısı önünü 1 basamak yükselterek hallediyoruz kenarlarındanda çatal diye tabir ettiğimiz basamaklar ile inişini hallediyoruz

antalya gibi bizde çıkış kapısını geri çekseydik nasıl görünüm olurdu o şekilde görsel hazırlıyorum

Çevrimdışı tnevel92

çatı konusunda da hayal kırıklığına uğrama yüzdemiz baya yükseliyor.
gördükleriyle karar verenler, göremediklerine yem olurlar

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi tamam sevmiyorsunuz anladım, bende çok beğenmiyorum. Ancak bu konu defalarca konuşuldu. Bunun ve hatta köşe yırtıklarının mecburi bu şekilde olması gerektiğini insanlar anlattı. Burası da böyle olacak demiyorsunuz. Eski açık köşe yırtık çatal merdiven böyle olacak. Bunlar zorunlu. Tekrar tekrar dertlenmenin anlamı nedir. Armağan sen hariç. Sana tek çözüm var. Çikolata terapi. Hergün her öğün. Biraz dopamin eksiği var sende. Dert etmeyin ya stat şahane

Çevrimdışı Efe

Prekast devam ediyor suan paletli numarali icin son 15-20 prekasti takacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çatal o kadarda kötü değil modern bir görüntüsü var
Stad dolunca belli bile olmaz