Yazdıgınız yazıların tamamını okudum ve yönetimi hedef almadıgınızı çok iyi anladım :iscrewy:
Ben sadece 2 Yılda gelinen noktanın hatta daha 2 yılda dolmadı , Mıcize olduğunu düşünüyorum...
Yavaş diyorsunuz, Bende diyorumki Devlet eliyle yapılan bütün stadlardan daha hızlı gidiyor inşaat diyorum Rakamlar , İstatistikler yalan soylemez :iscrewy:
Bursa : 4 Yıl oldu bitirilemedi
Malatya : 3 Yıl oldu bitirilemedi
Toki arena : 3,5 Yılda bitti
Akyazı : Bizle aynı anda başladı ve bizden önde değil
Demekki İnşaat yavaş değil tam tersi Hızlı gidiyor bu istatistiklere göre , Çünkü biz Hafriyat ve Fore kazıkla ugraşmamıza rağmen , Maddi sıkıntıya rağmen Devlet Stadlarından önde gidiyoruz Açık ve net !!
Ama ben taraftarı anlıyorum Stadımız olmadığı için çok sıkıntılıyız , Oyuzden sabırsızlanıyoruz ve Oyuzden inşaat yavaş gidiyor gibi geliyor bize ama Asla yavaş değil hele şu Devlet stadlarının bitiş surelerine bakınca..
@darkfather
Hangi ülkede yaşadığımızı göz önüne alırsak, devletin yaptığı işleri referans almak sadece komiktir. Bu devletin yaptığı rezidansları da (mecidiyeköy), işlettiği toplu taşımları da (metrobüs, marmaray), denetlediği madenleri de görüyoruz (soma). Yanlış anlaşılmasın herkesin düşüncesine saygım var ve burada siyaset yapmak da istemiyorum. Ne yeri, ne başlığı. Burada stadımızı konuşuyoruz.
Ama zilyon işi olan devletle kısıtlı işi olan BJK kulübünü karşılaştırmak da saçmalık. Öte yandan verdiğin örneklerdeki stadyumların sahiplerinin hiçbir acelesi yok ki? Olimpiyatlarda, Ankaralarda, Konyalarda sürünen takımın taraftarı biziz. Neden acele etsinler ki bizim kadar? Bunları da göz önüne almak gerekir. Yanlışsam söyleyin.
Bu stadı yapmak kolay değildi evet, evet büyük iş başarıyorlar bu yüzden yanlışlarına rağmen Fikret Orman'ı seviyorum.
Fakat neyle kıyaslandığımız önemli. Dediğim gibi devletin yaptığı staddan bize ne? Biz sadece kendi emeğimiz olduğu için gurur duyuyoruz. Ama onlara göre hızlı olmak Beşiktaş Kulübüne göre hızlı olmak değildir.
Maddiyat zorluyor, lokasyon zorluyor ama neticede yavaşız.
Stadı yapmak başarı olsa da durum bu. Bak prekastlara ne hızda koyuluyor. Sence daha hızlı olunamaz mıydı? Ama yok. İmkanlar bu.
Ve yavaşız.