Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699080 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

Kraıştırmış olabilirim sanki senim mesajlarda yoğunlukla eleştirel ve hep hafif bir negatif tını hatırlar gibi oldum.. Ondan dedim biraz daha dikkatlice izleyip gerekirse lafımı geri alacağım..  :icool:

D:D negatiflik var canım o konuda üstüme tanımam :icool:
sorun değil herturlu sekle girdiğimden dolayı yani karıstırmak kolay oluyor  :biggrinking:

senin bu forumda hiç olumlu bir yazın oldumu :alala:
yazıyı okumadan içeriğini bildiğim 3-4 kişiden birisin seninkiler daha çok mali konularla ilgili olur
@Armağan Bozkurt  var o tıbbi bir vakka sırf burda herhalde hayattan aldığı negatif enerjiyi boşaltmak deşarz olmak için yazıyor ama bu arada bizi şarz ediyor :bandit:
@GÖRKEM var oda bardağın boş tarafını görenlerden
tabi @yigitcan1903  ı unutmayalım oda bu forumun kara gülü  :kop:
ama hepinizin ortak yanı çok iyi Beşiktaşlısınız zaten bu agrasifliğinizde ondan :D

aynen kesinlikle abi yani hepimizin niyeti o sadece biz daha değişik tepkilerde bulunuyoruz ondan genellikle tepkide cekiyoruz ama guzel oluyor kırmadan incitmeden temiz temiz giydiriyoruz birbirimize  :kop:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

@ozan062 ses konusunda sıkıntısı yok bu çatının, sesin dağılmasını engellemek için 7 derece eğimli olarak akustik paneller kullanarak inşa edilmiş.

anladım neden dedim cnk cok duz olunca sesin carpıp donmesi olayı
hem bi belgesel vardı hepimiz izledik onu
loca camlarının acıları bile farklılık katıyormus akustiğe simdi sanmıyorum misal bizim stadda buna onem verilceğini
yine bi gonderme var:D oyle diyelimde yapsınlar  :iblush:
yani bu stadında sanki o konuda vukuati var gibime geldi
demekki dediğin gibi o sekilde  halletmişler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Yagmur yagmadi isler suruyor paletli numaralida prekast takarken sari vinc yeni acik ustteki duz prekastlari yerlestiriyor caticilarda numaralida iskele isleriyle mesgul :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Hoaydaaaaa 37.6 yazacagıma 36.7 yazmışım , Rakamların yerini karıştırmışım :bandit: :icool:
oda yanlış :bandit: git proje sayfasında projelere bak biraz araştırmacı ol ezbere konuşma senden stadla ilgili o kadar çok yanlış bilgi çıkıyorki bunun nedenide hiç araştırmadan her söylenene inanmandan kaynaklanıyor inanman yetmiyor başkalarınıda inandırmak için uğraşıyorsun @Yunus Emre Dökmeci 

Çevrimdışı SDemirsoy

oda yanlış :bandit: git proje sayfasında projelere bak biraz araştırmacı ol ezbere konuşma senden stadla ilgili o kadar çok yanlış bilgi çıkıyorki bunun nedenide hiç araştırmadan her söylenene inanmandan kaynaklanıyor inanman yetmiyor başkalarınıda inandırmak için uğraşıyorsun @Yunus Emre Dökmeci 
:D :D

Çevrimdışı Tolga

:biggrinking: :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı martin40

Kirislerden haber yokmu ? Prekastlarla ayni anda bitsebilirdi, bildigim kadariyla, bütün kirisler Türkiyede imis, yeni açikda bosaldi artik, rahat rahat takabilirler, bosa zaman kayibi yasaniyor.

Çevrimdışı aşığımsana

beyaz vinç kendine bir dinlenecek yer bulamadı garip gibi oradan oraya geziyor
Ömrümsün Beşiktaş!

Kirislerden haber yokmu ? Prekastlarla ayni anda bitsebilirdi, bildigim kadariyla, bütün kirisler Türkiyede imis, yeni açikda bosaldi artik, rahat rahat takabilirler, bosa zaman kayibi yasaniyor.
Pazar gecesinin etkisi geçti ise , Akşam Bir Gif alabilirmiyiz :evillol: :evillol: @martin40

Çevrimiçi Necmi

Beyler bende foruma biraz ara vereceğim artık ne kadar dayanabilirsem ,sağlıcakla kalın. :bye:
arayı fazla açma @ahmetx  özletme kendini :by2:

Çevrimdışı ErsinA.

Öyle bi rivayet var ama Türkiye de nerdeymiş kirişler? kaç tanesi hazırmış?

kesin bilgi yazıldı mı burda??

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Öyle bi rivayet var ama Türkiye de nerdeymiş kirişler? kaç tanesi hazırmış?

kesin bilgi yazıldı mı burda??
@bjk_mabet demişti Trakya'da bir depoda bekletiliyor diye

Çevrimdışı ErsinA.

@bjk_mabet demişti Tarakyada bir depoda bekletiliyor diye

Mabet dediyse doğrudur.  Hazırsa neden gelmiyor öyleyse?

Mabet dediyse doğrudur.  Hazırsa neden gelmiyor öyleyse?
Geçen gün onuda söyledi , Yol sıkıntısı varmış Vinç yanaşamıyormuş , İzin gerekli ya Vinç in Yoldan takması için :akuma: Hazırda 2-3 kiriş varmış ama bekletiliyormuş...

Çevrimdışı darkfather

Yazdıgınız yazıların tamamını okudum ve yönetimi hedef almadıgınızı çok iyi anladım :iscrewy:
Ben sadece 2 Yılda gelinen noktanın hatta daha 2 yılda dolmadı , Mıcize olduğunu düşünüyorum...
Yavaş diyorsunuz, Bende diyorumki Devlet eliyle yapılan bütün stadlardan daha hızlı gidiyor inşaat diyorum Rakamlar , İstatistikler yalan soylemez :iscrewy:
Bursa : 4 Yıl oldu bitirilemedi
Malatya : 3 Yıl oldu bitirilemedi
Toki arena : 3,5 Yılda bitti
Akyazı : Bizle aynı anda başladı ve bizden önde değil
Demekki İnşaat yavaş değil tam tersi Hızlı gidiyor bu istatistiklere göre , Çünkü biz Hafriyat ve Fore kazıkla ugraşmamıza rağmen , Maddi sıkıntıya rağmen Devlet Stadlarından önde gidiyoruz Açık ve net !!
Ama ben taraftarı anlıyorum Stadımız olmadığı için çok sıkıntılıyız , Oyuzden sabırsızlanıyoruz ve Oyuzden inşaat yavaş gidiyor gibi geliyor bize ama Asla yavaş değil hele şu Devlet stadlarının bitiş surelerine bakınca..
@darkfather

Hangi ülkede yaşadığımızı göz önüne alırsak, devletin yaptığı işleri referans almak sadece komiktir. Bu devletin yaptığı rezidansları da (mecidiyeköy), işlettiği toplu taşımları da (metrobüs, marmaray), denetlediği madenleri de görüyoruz (soma). Yanlış anlaşılmasın herkesin düşüncesine saygım var ve burada siyaset yapmak da istemiyorum. Ne yeri, ne başlığı. Burada stadımızı konuşuyoruz.

Ama zilyon işi olan devletle kısıtlı işi olan BJK kulübünü karşılaştırmak da saçmalık. Öte yandan verdiğin örneklerdeki stadyumların sahiplerinin hiçbir acelesi yok ki? Olimpiyatlarda, Ankaralarda, Konyalarda sürünen takımın taraftarı biziz. Neden acele etsinler ki bizim kadar? Bunları da göz önüne almak gerekir. Yanlışsam söyleyin.

Bu stadı yapmak kolay değildi evet, evet büyük iş başarıyorlar bu yüzden yanlışlarına rağmen Fikret Orman'ı seviyorum.

Fakat neyle kıyaslandığımız önemli. Dediğim gibi devletin yaptığı staddan bize ne? Biz sadece kendi emeğimiz olduğu için gurur duyuyoruz. Ama onlara göre hızlı olmak Beşiktaş Kulübüne göre hızlı olmak değildir.

Maddiyat zorluyor, lokasyon zorluyor ama neticede yavaşız.

Stadı yapmak başarı olsa da durum bu. Bak prekastlara ne hızda koyuluyor. Sence daha hızlı olunamaz mıydı? Ama yok. İmkanlar bu.

Ve yavaşız.

Çevrimdışı ErsinA.

Geçen gün onuda söyledi , Yol sıkıntısı varmış Vinç yanaşamıyormuş , İzin gerekli ya Vinç in Yoldan takması için :akuma: Hazırda 2-3 kiriş varmış ama bekletiliyormuş...

yol izni numaralıya montaj yapılırken kullanılacak demişti sanki. Yeni açık kısmına yol izni gerekmez herhalde. kule vinçte söküldü, arka taraf müsait.