Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5698070 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

ben herzaman kırmızıdan yanayım kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun :evillol: :evillol:
@Oktay sence pixelde iyi olmaz mi 

Çevrimdışı Oktay

ne pikseli zeki hocam çocuk parkımı yapıyoruz :D :D

Çevrimdışı ZEKI

ne pikseli zeki hocam çocuk parkımı yapıyoruz :D :D
Evet adamlar cocuk parki yapmislar stad mimarisinde bir adim oteye gecmisler Boyle cocuk parkina can kurban

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

Evet adamlar cocuk parki yapmislar stad mimarisinde bir adim oteye gecmisler Boyle cocuk parkina can kurban
piksel isteyenlere saygı duyarım fakat bizi bozar tek renk herzaman daha asortik duruyor :icool: :icool:

Çevrimdışı ers_an

İlk pixel Türkiye de bizde olsun, renkliler gibi olursa zaten onlarınki parçalı, tek renk sade siyah ya da pixel geçişli bir çalışma iyidir iyi! ;)
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı TØLGA

korkum şudurki biz pixel istemezüüüüüüüük derken böyle birşey ortaya çıkması aman diyim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

korkum şudurki biz pixel istemezüüüüüüüük derken böyle birşey ortaya çıkması aman diyim  :biggrinking:
Pixel iyidir iyi (abarti olmadigi muddetce)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Oktay

valla ben koltuksuz beton ve demir bariyer tribünden gelmeyim koltuk şekline takılmıyorum zaten herkes koltuğa basıyor geneldede oturmak içinde sıtrlığa kıçımızın 4/3 dışarda  oturuyoruz :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

@Efe abiii sen komple siyahçısın neden sesin çıkmıyor yanlız bırakıyorsun beni  :biggrinking:

oooo siyah oley oley  :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

valla ben koltuksuz beton ve demir bariyer tribünden gelmeyim koltuk şekline takılmıyorum zaten herkes koltuğa basıyor geneldede oturmak içinde sıtrlığa kıçımızın 4/3 dışarda  oturuyoruz :evillol: :evillol:
stadyum hep dolu olsun bende önem vermem boş tribün izliyoruz bu aralar ondan dikkat ediyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

ben herzaman kırmızıdan yanayım kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun :evillol: :evillol:

mor olsun mor  :bur2:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

evet bunlara dikakt edilmesi gerekiyor alt tribün beyaz olup alt loca koltukları siyah olursa bozar bir de basın tribünü masalarının rengi önemli siyah tribünün ortasına beyaz masalar yine bozar

Çevrimiçi murat

İlk pixel Türkiye de bizde olsun, renkliler gibi olursa zaten onlarınki parçalı, tek renk sade siyah ya da pixel geçişli bir çalışma iyidir iyi! ;)
pikselin kralı kayseride :D :lol:

Çevrimdışı canU

Bunlar becerememiş. O renklere de pek gitmezdi zaten.

Ancak siyah-beyaz-gri-kırmızı ve ara tonları ile süper bir dizayn yapılabilir. Sitedeki az sayıda piksel dizayn isteyenlerdenim.   :evillol:

bu hangi stat ya koltuk düzeni değil de stadın kendisi çok iyi.

Çevrimdışı ers_an

O iki renk geçişli değil bildiğin gökkuşağı, renk cümbüşü, sanırsınız ki boya şirketi sponsor olmuş...
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

ysariusta

• Ziyaretçi

pikselin kralı kayseride :D :lol:
Onun nedeni farklı olabilir. Sanırım her koltuk başka bir kayserli tarafından bağışlanmış. Başka türlü neden insan o kadar farklı renk kullansın

Çevrimiçi murat

Onun nedeni farklı olabilir. Sanırım her koltuk başka bir kayserli tarafından bağışlanmış. Başka türlü neden insan o kadar farklı renk kullansın
kayseri sarı kırmızı erciyes mavi siyah geçiş yaparken turuncu.kayseriye iki takım her anlamda fazla :D

ysariusta

• Ziyaretçi

kayseri sarı kırmızı erciyes mavi siyah geçiş yaparken turuncu.kayseriye iki takım her anlamda fazla :D
Bence yapılabilecek en iyi dizayn arma şeklinde olanlardan herhangi biri. Şahane olur. O olmayacağına göre kötü görünmeyen bir şey olsun da fark etmez.

Çevrimdışı cursedofdragon

juventus'un stadın'daki gibi pixel koltuk dizilişi olucaksa ben isterim şahsen  :ok: Ama bizimki farklı olsun bence armamızı koltuk dizaynına yansıtalım.Armanın üstünede kartal kondurduk mu tadından yenmez  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

şimdi biz pixel deyince @Oktay ın kesin muhalefet etmesi gerekiyordu :kop: :kop:  @ZEKI
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2015, 01:11:05 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

yok @Oktay üst katta koltuğa çıkmaya kimsenin büzük yetmez bırak cesaret edip ayağa bile kalkmazlar şöyle yavaş yavaş gelip koltuğa bir yerleştimi bir daha kıpırdamazlar tek dertleri maç bitince ben çıkış tüneline nasıl ulaşacağım olur :kop: :kop: :kop: