Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699260 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet rampa ne zaman açılıyor bi de hele
bugün su borusunu patlattık bilmiyorum o rampada bi uğursuzluk var ama hayrola bakalım ...betonlanmaya devam ediyor ama hep bi şeylik var  :halay:

Çevrimdışı Fatih

yorgun , kirli ,aç ,alkollü... :biggrinking:
Standart deseydin anlardik, yorulmasaydin o kadar yazip  :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı fore_kazık

@bjk_mabet iyi akşamlar üstad.

eski açık rampaya kazık lazımmı geleyimmi?  :D

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

bjk_mabed,

Skorboard'lar köşelerdermi olacak birde boyut olarak nasıl olacaklar?

Çevrimdışı fore_kazık

@bjk_mabet çatı kirişlerinin üretimi içinmi bekleniyor yoksa hazır ama kolonların tamamen takılmasımı bekleniyor?

Çevrimdışı ALBATROS

bjk_mabet  :busted_cop:

duvarın etrafındaki taşlar söküldükten sonra beton bölüm yıkılıp tekrardan beton dökerek eski taşlarla kaplanp duvarmı oluşturulacak yoksa betona takviye yapıp taşların döşenmesimi planlanıyor. bir de bu taşlara yapılacak işlemleri merak ediyorum renkleri küfekiye göre koyu kalıyor şuan

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet iyi akşamlar üstad.

eski açık rampaya kazık lazımmı geleyimmi?  :D
lazımdıda vazgectik sağolasın ama yakın bi zamanda başka bi projede lazım olucaksın  :ok:

Çevrimdışı bjk_mabet

bjk_mabed,

Skorboard'lar köşelerdermi olacak birde boyut olarak nasıl olacaklar?

henüz detayları gelmedi şantiyeye malesef.

Çevrimdışı xenos

bugün su borusunu patlattık bilmiyorum o rampada bi uğursuzluk var ama hayrola bakalım ...betonlanmaya devam ediyor ama hep bi şeylik var  :halay:

@bjk_mabet Hoşgeldin. Bugün kırmızı bir kamyon saha içindeki rampaya çamurlu su döküyordu, "şom ağız" yaftası yememek için yazmayım dedim ama...  :evillol:

Görsel sızıntısı var mı peki ?.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet çatı kirişlerinin üretimi içinmi bekleniyor yoksa hazır ama kolonların tamamen takılmasımı bekleniyor?
vinç bekleniyor yola kurmak gerekiyor artık vinci içeriye henüz sokamıyoruz rampadan bunu icinde yol izni var ama bu yol izni numaralı arkası için kullanılacak o yüzden malzeme geldi ama montajı yapılamıyor kirişlerin ama kolonların takılmasına devam ediliyor.

Çevrimdışı bjk_mabet

bjk_mabet  :busted_cop:

duvarın etrafındaki taşlar söküldükten sonra beton bölüm yıkılıp tekrardan beton dökerek eski taşlarla kaplanp duvarmı oluşturulacak yoksa betona takviye yapıp taşların döşenmesimi planlanıyor. bir de bu taşlara yapılacak işlemleri merak ediyorum renkleri küfekiye göre koyu kalıyor şuan
beton dökülüp etrafı bu taşlarla kaplanıcak ,taşlar temizlenecek ama nasıl olduğunu bilmiyorum bende ...

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet Hoşgeldin. Bugün kırmızı bir kamyon saha içindeki rampaya çamurlu su döküyordu, "şom ağız" yaftası yememek için yazmayım dedim ama...  :evillol:

Görsel sızıntısı var mı peki ?.
malesef bende statdan erken cıkmak zorunda kaldım sonradan telefonla söylediler.

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi kalmaya geliyimmi cok ozledim seni :) :) :) @bjk_mabet
sabah 6 ucağı ile ankara ya gidiyorum :)bu haftasonu yokum yoksa tabiki gelebilirsin ne zaman istersen :ok:

Çevrimdışı keremfrat1

sabah 6 ucağı ile ankara ya gidiyorum :)bu haftasonu yokum yoksa tabiki gelebilirsin ne zaman istersen :ok:
peki abicim :) anladim gelince haber verririm bidakine :)

Çevrimdışı asi_kartal

Eskiden Taksim-Gümüşsuyu mevkisinden inince numaralı ve yeni açık için merdivenler vardı vodafone arenada sanırım o tarafa geçiş yok yeni açığa gitmek için baya bi stadı turlucaz gibi yolun üstünden alta geçmek için bir çözüm yapılacak mı :alala:

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Efe

mabet paletli koysun kirisleri zaten yapmadigi bi o kaldi onuda yapar su rampanin acilmasi lazim artik dert olmaya basladi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

sametlerın gonderdıgı resımlerde numaralı ustte basın trubnuyle dıger taraf arasında celık kopru yapmıslar gecıcımı oo
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ozan062

tek tek alınıp numaralandırılıyor ve raflara diziliyor biraz sıkıntılı bir iş  :iscrewy:

yokbe takılıyorum :lol:

ama temizlenecekse hayli sıkıntılı
tekrar aynı sayıara gore yapıstırmak
:)) cok uzun iş ama güzel olacaktır
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 22:15:17 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

lazımdıda vazgectik sağolasın ama yakın bi zamanda başka bi projede lazım olucaksın  :ok:
@bjk_mabet başka proje derken basketbol beko arena gibimi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tarihi Duvarla ilgili Foto Buldum :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock:
Bayağı bir taş sökülmüş bu fotoya hore :sevinc :sevinc
@bjk_mabet twitter :claps: :claps:
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 23:07:07 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

isteklerine dikkat et gerçek olur  :ok:
abi yavaş diyolardı ondan şettirdim ben  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK