Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5701812 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

tribün girişlerinin merdivenlerinin çoğu duruyor,bunları çatıyı havaya kaldırdıktan sonra mı takacaklar @Efe
olabilir @ahmetx bazi stadlarda cati havaya kalktiktan sonrada prekast kondu mesela bursa stadinda sokulen prekastlar cati kalktiktan sonra takildi bizdede ufak prekastlar ve kapu iclerindeki bazi prekastlar sonra yerlerine konabilir tabi sadece tahmin belki hepsini bitirip gidecekler ama iskeleler izin vermeyecek gibi basamaklara
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Bu arada bu çatı kirisleri nerde  :D
bugün halatları bir görelimde  :iblush:
harbiden ya neden gelmiyor takılmaya müsait iskeleleri ağları flen koydular
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

bugün halatları bir görelimde  :iblush:
harbiden ya neden gelmiyor takılmaya müsait iskeleleri ağları flen koydular
bağlantı ekipmanlarıda gelmiş midir?

http://www.fatzer.com/enUS/Home/TabId/91/ArtMID/2595/ArticleID/37/FATZER-structural-ropes-for-Maracan%C3%A3-Stadium.aspx
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 11:49:20 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

3 vinç birden bu gün ortalama ne kadar prekast koyar arkadaşlar?
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı TØLGA

Ay sonuna kadar precast montajı bitip çıkış basamakları ve merdivenlere başlanıcak ...
@bjk_mabet
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bağlantı ekipmanlarıda gelmiş midir?

http://www.fatzer.com/enUS/Home/TabId/91/ArtMID/2595/ArticleID/37/FATZER-structural-ropes-for-Maracan%c3%a3-Stadium.aspx#
abi ben onları halata'da benzetemedim zaten çok ince geldi gözüme
halat dediler bir görelim bakalım bağlantı ekipmanlarıda geldiyse ufaktan başlarlar zaten orta yuvarlak işine
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serdar

@dal_sarkar_KARTAL_kalkar baska nick bulamadin mi be abi.. yarim saattir nickini okumaya calisiyorum  :bandit: :bandit: :bandit:

Doğru diyosun Fatih, kolay bişi bulayım, bende zor okuyorum. Üye olurken sapıkça bir psikoloji halim varmış demekki.

Çevrimdışı ahmetx

Ay sonuna kadar precast montajı bitip çıkış basamakları ve merdivenlere başlanıcak ...
@bjk_mabet
:claps: :claps: :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Haldun

yetkililerden hesabımın tamamen silinmesini istiyorum pek  yakında orjinal adımla aranızda olacagım  :ok:

Çevrimdışı TØLGA

yetkililerden hesabımın tamamen silinmesini istiyorum pek  yakında orjinal adımla aranızda olacagım  :ok:
ismini değiştirebilirler silinmesine gerek yok iletşime geç @ALI RIZA  başkan ile  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Haldun

ismini değiştirebilirler silinmesine gerek yok iletşime geç @ALI RIZA  başkan ile  :biggrinking:
dur ben reise mesaj atayim o zaman  :D

Çevrimiçi Necmi

birde, şuranın akıbeti nedir, ne durumdadır.
şu bölgeyi gördükçe içimi sıkıntı basıyor yemin ederim.

bir süredir yoktum, herkese selam.
bu arada, @Altuğ yanlış aramalarının hastasıyım :bandit:
tekrar hoşgeldin @faith

Çevrimiçi Necmi

istediğin anda ismini değiştirebiliriz hesabını silmene gerek yok @çarşimşek

Çevrimdışı Haldun

Çevrimiçi Necmi

Doğru diyosun Fatih, kolay bişi bulayım, bende zor okuyorum. Üye olurken sapıkça bir psikoloji halim varmış demekki.
bulabileceğiniz en güzel nick kendi isminizdir. Burda uzun vadeli dostluklar kuruluyor isim saygıyı beraberinde getiriyor @dal_sarkar_KARTAL_kalkar

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Prekastlar bittikten sonra merdivenler vs başlayacakmış. O çatı ekipmanları varken nasıl olacak bu, aklımda ermedi neyse.

Çevrimdışı TØLGA

Prekastlar bittikten sonra merdivenler vs başlayacakmış. O çatı ekipmanları varken nasıl olacak bu, aklımda ermedi neyse.
muhtemelen o çatı iskelelerinin olduğu kısıma kadar konulur merdivenler
kalanı'da iskeleler kalktıktan sonra yerleştirilir diye tahmin ediyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı TØLGA

Vincler tapinakcilarin olabilir :)
stadyumda mısın :icool:
halat deniyordu onların fotoları bekliyoruz bak  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı keremfrat1

stadyumda mısın :icool:
halat deniyordu onların fotoları bekliyoruz bak  :super:
patron bugunde gitme dedi baska işlerimiz varmis ben lazimmisin ona tapinakcilar engel oldu bana :)

Çevrimdışı TØLGA

patron bugunde gitme dedi baska işlerimiz varmis ben lazimmisin ona tapinakcilar engel oldu bana :)
vay arkadaş yaaaa  :iblush:
bu arada diriliş ertuğrulu çokmu izliyosun banamı öyle geldi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sallapati

MİLLİYET denen çamur adi gazete hergün en az 3 koldan Beşiktaşa saldırıyor bu ara.. çorapören neyin peşinde???? internet sitelerine bir bakın adilerin

Çevrimdışı kadir

Çevrimdışı keremfrat1

vay arkadaş yaaaa  :iblush:
bu arada diriliş ertuğrulu çokmu izliyosun banamı öyle geldi  :evillol: :evillol:
bilemedin kurtlar vadisini izliyorum :) orda var tapinakcilar