Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5702778 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Günaydın Besiktasarena ailesi. Hayırlı Cumalar. Bugün prekast şov bekliyorum bakalım nolacak.

tahminime göre 180 adet prekast kaldı takılacak.. (merdivenler hariç)

Çevrimdışı sallapati

alacalı terket şu stadı artık da iz inşaat rahat çalışsın   :steamed: :construction:

Çevrimdışı faith

Küfekiler kaplanırken bazen bazı kolonlar atlanıyor bunun belli bir sebebi var mı

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaslar stadın ordayım fotograf cekmek icin iceri girmmı sağlayabilecek biri var mı

Çevrimdışı faith

birde, şuranın akıbeti nedir, ne durumdadır.
şu bölgeyi gördükçe içimi sıkıntı basıyor yemin ederim.

bir süredir yoktum, herkese selam.
bu arada, @Altuğ yanlış aramalarının hastasıyım :bandit:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı sallapati

gözlerim yaşardı... 2 tane vinç prekast koyarken 2 tanesi de çatı kolonu yerleştiriyor şu anda  :bandit:

Çevrimdışı sallapati

ya benim anlamadığım araçlar nerden giriyor stada? kapatılmış bu delik...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

tahminime göre 180 adet prekast kaldı takılacak.. (merdivenler hariç)

mayıs sonuna bugün dahil 14 gün var 2 günüde merdiven prekastları ıvır zıvıra  ayıralım kaldı 12 gün.  o zaman günlük 15 adet takmaları lazım. İstediklerinde taktılarda ben nisan sonuna biteceğine inanıyorum.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Karakalem resimde skorbordun yerini dikkat ettiniz mi
Evet , Skorboardlar Çatıda Karşılıklı şekilde duruyor :bandit: :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Alacalı 2 Günlük Çaışmamanın acısını çıkaracak galiba bugun :ishock: :ishock: :ishock:
2 Gündür İçeriye Prekastları yıgdılar Şimdide 2 Koldan takmaya başladılar :halay: :halay:

Çevrimdışı fore_kazık

Günaydın forum kardeşliği,

prekastlar için son 16 gün...

Çevrimdışı İrfan

Hemen hemen takılmamış bütün precastlar paletliyle sarının çevresine istiflenmiş... Precast şovu için hava şartları müsait, 2 vinçte yerlerini aldı, taraftarlar ekran başında.. Bugünün bahanesi yok vallaha billaha yok bugün şov yapacaklar.  :)
We are Electric..!

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Hemen hemen takılmamış bütün precastlar paletliyle sarının çevresine istiflenmiş... Precast şovu için hava şartları müsait, 2 vinçte yerlerini aldı, taraftarlar ekran başında.. Bugünün bahanesi yok vallaha billaha yok bugün şov yapacaklar.  :)

tribünlerden 132 desibellik prekast gol gol gol sesleri yükseliyor. Taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyooor  :halay: :kop:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı fore_kazık

oleeeeyyy oley oleyeeeee
sarı vinçim oley oleyeeeeee
koy şu tribüneeeee koy şu tribüneeeee
koy şu prekastı tribüne inşallaaahhh!!!  :halay: :halay:

Çevrimdışı sallapati

hava güzel.. zemin prekast yerleştirmeye müsait.. Vodafone Arenayı bilenler için söylüyorum ;  Deniz tarafındaki kale arkasının numaralıya bakan diliminde prekastla buluşan sarı vinç kendi ekseni etrafında döndükten sonra pasını işçilere ulaştırdı

Çevrimdışı SDemirsoy

sağdan şimdi paletli atağa kalktı sarı vinçle bir verkaç paletli gidiyor beyaz vinç bomboş şimdi ona attı... fakat beyaz vinç ofsayıtta

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaş 2-0 Dnipro... yarı finaldeyiz.. Finale 1 adım , kupaya 3 maç kaldı.. gelebilecek rakipler, Sevilla , Fiorentina ve Napoli  :s20: :s20: :bawling:

neyse biz prekast sayalım :D

sağdan şimdi paletli atağa kalktı sarı vinçle bir verkaç paletli gidiyor beyaz vinç bomboş şimdi ona attı... fakat beyaz vinç ofsayıtta
Beyaz Vinç = Burak Yılmaz :evillol: :evillol:
Paletli Vinç = M.Pektemek :bandit:
Sarı Vinç = Demba Ba :ishock: :ishock:
@SDemirsoy
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 09:52:34 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı İrfan

ulan 2-3 şey yolunda gitsin nası hemen goygoya başlıyoruz :) ne güzel adamlarız abi ne güzel taraftarız be :)   :ishock:
We are Electric..!

Çevrimdışı Haldun

bu sarı vincin hakkı hakkaten ödenmez bi ara bütün arkadaşlar toplanıp bi süpriz yapalım yagını falan  değiştirelim mazotunu fulleyelim  :lol:

Çevrimdışı Altuğ

Uzun zaman sonra seni görmek güzel @faith  :)

@Fatih 'ler çok olunca hatlar karıştı ama bugün tekrar yanlışıkla arayabilirim seni :)

Çevrimdışı ahmetx

freysinnete çatıyla ilgili sorular sormuştum bana üslubunca git kulübüne sor dedi.

https://twitter.com/freyssinet/status/588740744791379969
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı fore_kazık

barbaros meydanında dün gibi sevdaaann
kule vinci kaldırdık numaralıdaaannn
bir umudum sensin anlıyormusun
çatı kurulamıyor sen tam olmadaaannn
prekast seninle ölmeye geldik prekassssstttt  :halay: :halay: :halay: :evillol: