Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5703642 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı asi_kartal

Tabi bide işin gelir yanı var o 10 maçtan gelen gelirle eksik yerler daha çabuk ve kaliteli olabilir. Şuan hem bir an önce açılsın hemde geç olsun güç olsun kafası yaşıyorum çözemedim  :icool:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

Eğer serme şeklinde de oluyorsa büyük ihtimalle serme şeklinde olur gibi daha erken açabilmek için ki açıkçası erken açılacaksa böyle bir alternatifi değerlendirmek ve uygulamak lazım bence :)
bence de bu serme çim bizi rahatlatacak  :super:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

iş planında çim için 2 ay süre verilmiş zaten,yani serme olacak  :)
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2015, 14:34:41 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı asi_kartal

Düzeltim abi alıntıyı silersen sende de düzelir yoksa öyle kalır.  :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı ilhan

Yönetici arkadaşlar Reza Zarrab'ın aldığı loca ile ilgili mesajlar neden  siliniyor.
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2015, 14:38:00 ilhan ]

Çevrimdışı Geovani

BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Oktay

konu dışı: bu videonun 2,50 dk sından sonrasını seyredin.. konu dallanıp budaklanmasın diye lütfen yorum yapmassanız sevinirim
içeriği : SÜLEYMAN SEBA ve hükümet brokrasi ilişkileri
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2015, 15:00:31 Oktay ]

Çevrimdışı İrfan

:poke: @bjk_mabet

Abi bi kaç bişey patlatta kendimize gelelim haciz mevzu filan çok canımız sıkkın, sen ilk başlarda madde madde yazardın ne güzel şu iş şu durumda şuna başladık şu yapılacak filan diye  :dontknow:
We are Electric..!

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı fore_kazık

oleeeyy oley oleyeeeeeeeeeeee
sarı vinç im oley oleyeeeeee
koy numaralıyaaa koy numaralıyaaa
koy prekastı numaralıya İN-ŞAL-LAH!!!!  :halay: :halay:

Çevrimdışı ahmet türken

Bugunden sonra stad yavas gidiyor o oluyor bu oluyor demeyelim arkadaslar adamlaf 400 tane haciz islemiyle igrasmis bide satdla ugrasiyorlar oda yetmiyor takimla ugrasiyorlar vallahi kimse bu sıkıntın altina girmezdi fikret baskan kedini feda etti yonetimiyle beraber insallah duzelecek hersey :)
bu satten sonra stad biterse ekime bitmezse ... zaten @Efe bu stadı haketmiyoruz. Adam nelerle boğuşuyor.Allah aşkına biraz insaf. Adama demediklerini bırakmıyorlar.

Çevrimdışı Necmi

Yönetici arkadaşlar Reza Zarrab'ın aldığı loca ile ilgili mesajlar neden  siliniyor.
konu dışı olduğu için ve gereksiz bir sürü tartışma çıkarttığı için başka bir başlık açıp orda konuşulabilir artık insanların neyi nerde konuşması gerektiğini anlaması lazım forumun devamı için bu önemli bir konu artık yavaş yavaş belli bir düzene girmemiz lazım her şeyi üstünüze almayın  :) bazen forum iyiliği içinde bir şeyler yapılıyor şimdi reza ile ilgili bir başlık açılsa konu orda konuşulsa google indexlerine girer biri bu konu hakkında bilgi almak istediğinde aramalarda biz çıkarız ama burda yazıldığında sayfalar arasında kaybolur gider hem bir işe yaramaz hemde başlığada google sıralamasında zarar verir burda ne kadar çok stad konusu konuşulursa google o kadar dikkat eder ve stad arama motorlarında arandığında burayı üst sıraya çıkartır ama çok konu dışı yapıldığında google burayı dikkate almaz geri plana atar yani iki türlüde buraya zarar veriyor konu dışılar birde konu içi konuşma dahi olsa mesela stadımız yerine vodafone arena ismi kullanılsa bu buraya daha çok katkı verir yani isimleri doğru şekilde kullandığımızda buranın tanınırlığını arttırırız. @ilhan

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2015, 15:03:29
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
konu dışı olduğu için ve gereksiz bir sürü tartışma çıkarttığı için başka bir başlık açıp orda konuşulabilir artık insanların neyi nerde konuşması gerektiğini anlaması lazım forumun devamı için bu önemli bir konu artık yavaş yavaş belli bir düzene girmemiz lazım her şeyi üstünüze almayın  :) bazen forum iyiliği içinde bir şeyler yapılıyor şimdi reza ile ilgili bir başlık açılsa konu orda konuşulsa google indexlerine girer biri bu konu hakkında bilgi almak istediğinde aramalarda biz çıkarız ama burda yazıldığında sayfalar arasında kaybolur gider hem bir işe yaramaz hemde başlığada google sıralamasında zarar verir burda ne kadar çok stad konusu konuşulursa google o kadar dikkat eder ve stad arama motorlarında arandığında burayı üst sıraya çıkartır ama çok konu dışı yapıldığında google burayı dikkate almaz geri plana atar yani iki türlüde buraya zarar veriyor konu dışılar birde konu içi konuşma dahi olsa mesela stadımız yerine vodafone arena ismi kullanılsa bu buraya daha çok katkı verir yani isimleri doğru şekilde kullandığımızda buranın tanınırlığını arttırırız. @ilhan
doğru tespit :ok:
gugulda vodafone arena kapasite artırımı diye arama yapmıştım sizin forum sayfaları ilk sıralarda geldi.
o gün okudum 10-15 sayfa sonra hep okumaya devam ettim .
sonra günlerden birgün @Yunus Emre Dökmeci ye bir sorusuna cevap vermek için üye oldum :D
o gün bugündür burdayım :duman: :duman: :duman:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

yeni açıktaki kule vinç sökülmeden o tarafa çatı kirişi monte edilemeyebilir. 
iskele ve kolon kondu kiriste konacaktir yoksa orda zaman kaybetmezlerdi kule vinc engel olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu satten sonra stad biterse ekime bitmezse ... zaten @Efe bu stadı haketmiyoruz. Adam nelerle boğuşuyor.Allah aşkına biraz insaf. Adama demediklerini bırakmıyorlar.
evt abi digerlerinin ne b.k yedikleri ortada iste mayista bide stada kazma vuralacakalrdi allahtan vurmamislar yoksa stadida hacize sokarlardi ne beceriksiz adamlarmis  :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

iskele ve kolon kondu kiriste konacaktir yoksa orda zaman kaybetmezlerdi kule vinc engel olmaz

iskele ve kolonlar içeriden konuldu ve küçük parçalardı.  Çatı kirişi ise büyükçe ve dışarıdan vinçle konuluyor.

Bakalım zaman ne cevap verecek  :)

Çevrimdışı aa.aslan

Hibrit konusunda ekme yapılması taraftarıyım sermelerde bölgesel sorunlar ve birleşme yerlerinde sorunlar kabarmalar olabiliyor. O kadar iddalı bir stad yapıyoruz ekip çıkmasını bekleyelim en kaliteli zemin olsun. Olası bir sıkıntı ihtimali bile istemiyorum zemin konusunda. bence ekilmeli,saksı değişimi bile sıkıntı oluyor bazen bitkilerde. Başka yerde yetişip rulolar halinde taşınması potansiyel problem kaynağı.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Geovani

Çevrimdışı Geovani

bence fazla kasmaya gerek yok ekme çimi beklemek bize yarım sezon kaybettirir,sermede desso türkiye şartlarına fazla bile,ikinci yarıya sarkarsa camiadan homurdanmalar yükselmeye başlar...temmuz ortası başlansa eylül sonu hazır olur milli maç arasından sonra stadımıza girmeliyiz....

Çevrimdışı ErsinA.

bu araba nerden girdi içeri?

sabahta bi kamyonet görmüştüm sanki.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Kule vinç gövdesi stad içinde,bomunu da  döndürür stad içine.Çatı kirişini takacak vinç zaten stad dışından takıyor.Haa yer müsait değil  yanaşamaz diyorsanız bak onu bilmiyorum.Dışarıdan yanaşma mesafesi filan bakmak lazım.

Çevrimdışı Tolga

bence fazla kasmaya gerek yok ekme çimi beklemek bize yarım sezon kaybettirir,sermede desso türkiye şartlarına fazla bile,ikinci yarıya sarkarsa camiadan homurdanmalar yükselmeye başlar...temmuz ortası başlansa eylül sonu hazır olur milli maç arasından sonra stadımıza girmeliyiz....
KATILIYORUM.

Ne kadar çabuk açılırsa stat o kadar iyidir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi hasankale

Bu eski açık rampanın yapılışını kim planladıysa yazıklar olsun.Resmen elimizi ayağımızı bağladı.
Paletli sürekli angarya işlerle uğraşıyor.

Çevrimdışı Serdar

Arkadaşlar, bu sarı vinçler napıyor bugün, vermişler toto totoya. Çok tehlikeli  :)