Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707116 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 00:33:24
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Tl cinsinden borç 2 katına çıktı yani ama gelirlerimizde  dolar??????????????
abi bildiğim kadarıyla sponsorluk anlaşması dışında gelirlerimiz tl bir de avrupadan gelen para var tabi

Çevrimdışı Efe

Yarın kiris takilirmi acaba artik zamani geldi kirislerin kolonlar ve kirisler konmali teker teker tabi saha icinde iskele yapimi var onu atlamayalim daha sonra yapilmasi gerken bi isti once onu yapiyorlar zaman aliyor diye ona yogunlastilar gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

abi bildiğim kadarıyla sponsorluk anlaşması dışında gelirlerimiz tl bir de avrupadan gelen para var tabi
Mehmedim bırakalım da bu işide  yöneyim kurulu  çözsün.Biz taraftarız gereğini de  her halükarda  yaparız.Haftaya  kartal  yuvasına  gitmem lazım.Bu ameliyat muhabbeti  beni geciktirdi  epey.Bişeyler  almalıyım.Ama 20  ama 30  tl.Ne olursa  olsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizim Stadın koltuklarını MİR dekorasyon yapıyormuş , Türkiye'de Hangi stadlara koltuk yaptığını bilen varmı :alala: :alala:
Konya ve Bursa'nınkileri Yücel plastik yapıyor galiba....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Bizim Stadın koltuklarını MİR dekorasyon yapıyormuş , Türkiye'de Hangi stadlara koltuk yaptığını bilen varmı :alala: :alala:
Konya ve Bursa'nınkileri Yücel plastik yapıyor galiba....
:alala: hadi ya yenimi öğrendin :D bir senelik mevzu bu

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 00:48:58
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Mehmedim bırakalım da bu işide  yöneyim kurulu  çözsün.Biz taraftarız gereğini de  her halükarda  yaparız.Haftaya  kartal  yuvasına  gitmem lazım.Bu ameliyat muhabbeti  beni geciktirdi  epey.Bişeyler  almalıyım.Ama 20  ama 30  tl.Ne olursa  olsun.
kesinlikle abi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:alala: hadi ya yenimi öğrendin :D bir senelik mevzu bu
Vallahi Hiç Bahsi Geçmedi Forumda :iscrewy:
Her sayfayı , Her iletiyi teker teker okuyorum hiç denk gelmedim @Necmi abi :alala:
Türkiye'de Herhangi bir stadın koltuk dizilimini yaptımı bu firma @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Her sayfayı , Her iletiyi teker teker okuyorum hiç denk gelmedim @Necmi abi :alala:
Ben görmüştüm abi :)
Üreticisi MİR ama montajını kim yapacak diye konuşulmuştu :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

her işin bir ilki vardır :D ilk olunca daha fazla özenir zaten aha koltuk ahada stad yerleştir bakalım demeyeceklerdir neyi nereye koyacaklarını madde madde santim santim projelendirecekler sonrada bu projeye uygun yap diyecekler her şey ilk önce kağıt üzerinde biter bu stad bir proje stadıdır hiç bir şey kimsenin kafasına göre yapılmıyor. Sen şimdi bu olayı nasıl kaçırdın hiç anlamadım doğrusu :alala: ilk verilen ihalelerden bu hiç kimse bu koltuklar ne oldu ne zaman  yapılacak gibi bir tasaya düştümü burda herkes o koltukların çoktan yapıldığını biliyor ilk takılan koltuklar depodan diğer koltukların yanından geldi numune değildi yani :D

Çevrimdışı happy_

koltuk takma işini yapacak firmada çalışan fenerbahçeli bir arkadaş vardı forumda, ayrıldı herhalde.

Çevrimiçi Necmi

Ben görmüştüm abi :)
Üreticisi MİR ama montajını kim yapacak diye konuşulmuştu :)
hımm belki taraftar koltuklarının üreticisi mir değildir montajını mir yapıyordur kim bilir üretiminde sadece VIP 1903 loca ve protokol koltuklarını yapıyordur. taraftar koltukları belkide çok uzaktan gelmiştir. tabi belki diyorum hemen ciddiye alma sadece fikir çarpışması yapıyorum kafamda

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hımm belki taraftar koltuklarının üreticisi mir değildir montajını mir yapıyordur kim bilir üretiminde sadece VIP 1903 loca ve protokol koltuklarını yapıyordur. taraftar koltukları belkide çok uzaktan gelmiştir. tabi belki diyorum hemen ciddiye alma sadece fikir çarpışması yapıyorum kafamda
Buyur abi :)
http://www.mirofis.com/urundetay.aspx?id=268

Anasayfalarında da yazıyor Vodafone Arena'nın koltuklarını biz üretiyoruz diye :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Yücel midir nedir dusman basina adamlar montaj faciasi resmen.konya ve bursada cok kotu is yaptılar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Buyur abi :)
http://www.mirofis.com/urundetay.aspx?id=268

Anasayfalarında da yazıyor Vodafone Arena'nın koltuklarını biz üretiyoruz diye :)
ne bu şimdi :D
katoloğunda bu koltuğun olması onun bu koltuğu ürettiği anlamımı çıkartır mesela ilk ihalede sitesinde bu koltuğun esamesi yoktu mesela bizim çatıyı kim yapıyor ihaleye göre iz inşaat değilmi peki malzemeler neden fransadan geliyor :naughty: iz inşaatın fransada fabrikasımı var :bandit: yabancı bir firmaya iş verdiğinde onun içerde bir yerli ortağı olur olmasada yaratılır :D çünkü firmanın burda lojistik desteğe ihtiyacı vardır. Bunu yerli bir firma sağlar öbür türlü yurt dışından montaj ekibi getirmek onları burda ikame etmek çok külfetli bir işdir ve bu yolu seçmeyen yabancı firmalar burda kolay kolay ihale kazanamaz zaten taraftar koltukları dışında diğer koltukların imalatını mir yapacak birde üstüne taraftar koltukların montajını üstlenecek bildiğim kadarıyla tabi iki firmayı buluşturunca işin içindeki süreçte firmalar arası farklı projeler ortaklıklar doğar mesela bizim çatıyı yapacak olan fransız firma sanırım ilk kez stad çatısı kapatıyor bundan sonra bu iş ona çok değişik kapılar açabilir iz inşaatla çok değişik projelere imza atabilir onun için Türkiye yeni ve büyük bir pazar firma iyi bir ortakla bunu değerlendirmek isteyecektir kaldıki elinde vodafone arena gibi mükemmel bir referans var diğer firmalar içinde bu aynı şekilde belki farkında değilsiniz ama stadımız bunu yapan firmalar için çok büyük bir nimet başka hiç bir projede Türkiyede böyle bir reklam yapamazlardı yabancı firmalar içinde dünya çapında bir referansdır. Her firma böyle bir işi yapmak için can atar eminim başkanda bunları iyi kullanmıştır.

Çevrimdışı arda

Arkadaşlarım Abilerim bir özel firmada Test ve Devreye Alma mühendisi olarak ptesi işe başlıyorum, şans dileyin lütfen, amin  :by2: şantiye şantiye gezileceğinden pek okumaya bile girebileceğimi sanmıyorum ha android uygulaması vardı ya dur.  :super: taptalk mıydı neydi o, yalnız benim android yarım akıllı smart phone olarak geçiyor literatürde inşallah açabilirim sayfayı konu dışı yaptım afederdiniz paylaşmak istedim
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tunceryawuz

Arkadaşlarım Abilerim bir özel firmada Test ve Devreye Alma mühendisi olarak ptesi işe başlıyorum, şans dileyin lütfen, amin  :by2: şantiye şantiye gezileceğinden pek okumaya bile girebileceğimi sanmıyorum ha android uygulaması vardı ya dur.  :super: taptalk mıydı neydi o, yalnız benim android yarım akıllı smart phone olarak geçiyor literatürde inşallah açabilirim sayfayı konu dışı yaptım afederdiniz paylaşmak istedim

Hayırlı olsun abi. Insallah yeni işin sana ve ailene hayır getirir. Tapatalk kullanabilirsin abi,hem hafif bir program hem pratik.  :)

Çevrimiçi Necmi

hayırlı olsun bunlara gerek yok mobil uygulamamızda var telefonda açtığında direk mobil açılır açılmasa bile en altta telefon logosunu tıkladığında mobile geçer kota tüketmeden sağlıklı bir şekilde takip edebilirsin :ok: @arda

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ne bu şimdi :D
katoloğunda bu koltuğun olması onun bu koltuğu ürettiği anlamımı çıkartır mesela ilk ihalede sitesinde bu koltuğun esamesi yoktu mesela bizim çatıyı kim yapıyor ihaleye göre iz inşaat değilmi peki malzemeler neden fransadan geliyor :naughty: iz inşaatın fransada fabrikasımı var :bandit: yabancı bir firmaya iş verdiğinde onun içerde bir yerli ortağı olur olmasada yaratılır :D çünkü firmanın burda lojistik desteğe ihtiyacı vardır. Bunu yerli bir firma sağlar öbür türlü yurt dışından montaj ekibi getirmek onları burda ikame etmek çok külfetli bir işdir ve bu yolu seçmeyen yabancı firmalar burda kolay kolay ihale kazanamaz zaten taraftar koltukları dışında diğer koltukların imalatını mir yapacak birde üstüne taraftar koltukların montajını üstlenecek bildiğim kadarıyla tabi iki firmayı buluşturunca işin içindeki süreçte firmalar arası farklı projeler ortaklıklar doğar mesela bizim çatıyı yapacak olan fransız firma sanırım ilk kez stad çatısı kapatıyor bundan sonra bu iş ona çok değişik kapılar açabilir iz inşaatla çok değişik projelere imza atabilir onun için Türkiye yeni ve büyük bir pazar firma iyi bir ortakla bunu değerlendirmek isteyecektir kaldıki elinde vodafone arena gibi mükemmel bir referans var diğer firmalar içinde bu aynı şekilde belki farkında değilsiniz ama stadımız bunu yapan firmalar için çok büyük bir nimet başka hiç bir projede Türkiyede böyle bir reklam yapamazlardı yabancı firmalar içinde dünya çapında bir referansdır. Her firma böyle bir işi yapmak için can atar eminim başkanda bunları iyi kullanmıştır.

Abi burda adı geçmişti kesin onlar üretiyo ihaleyi aldılar denmişti sanırım. Anasayfalarında da biz üretiyoruz yazısını görünce merak edenler vardır diye paylaştım :)

Haklısın abi. Aslında lokasyonun önemi burda da ortaya çıkıyor. Çok göz önünde bir stadyum oluyo. Hem mimari açıdan hem lokasyon açısından çok dikkat çeken bir stadyum olduğu için, işini yapacak firmalarda ayrı bir özen gösterirler diye düşünüyorum. Ayrıca vodafone, stadiumvision (cisco'ydu sanırım) için de ayrı bir öneme sahip olmalı. Sonuçta böyle teknolojik altyapılı statlardan dünya üzerinde 4-5 tane var diye hatırlıyorum. Gelecekte yapılacak yeni statlara da en büyük örnek bizim stat olucaktır, bu da işini yapan firmaların daha çok özenecek olması demektir, çünkü projeye bakıldığı zaman o firmaların ismi geçicek ve bundan iyi referans şansı olamaz bence de :)

Çevrimdışı erknl1903

Reza olayı tamamen taraftarı-yönetime kırdırma oyunudur. Tesisi gezmiş,başkanla yemek yemiş öyle mi ? Böyle bir şey olacak ama ortada 1 tane fotoğraf olmayacak öyle mi ? geçsinler bunları.. He loca almış olabilir buna da kimse karışamaz. Böyle şeylere boşa enerji kaybetmeden şampiyonluk yolunda hep beraber asılalım küreklere abiler,arkadaşlar..

Çevrimdışı TØLGA

sırf @Deniz @Abdullah ile kaç kez konuştuk biz burada
koltuk mevzusunu demekki bizim iletilere dikkat edilmiyo  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

sırf @Deniz @Abdullah ile kaç kez konuştuk biz burada
koltuk mevzusunu demekki bizim iletilere dikkat edilmiyo  :bandit:
Aynen
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı KLEBERR

Burası Beşiktaşa ait bir yer onu bilerek konuşsunlar biz tarafsız değiliz elbette stadımızı öveceğiz kötü konuşanada püsküreceğiz kimse tarafsızlıktan falan bahsetmesin bizde bu forumda köküne kadar tarafız iki yüzlü davranmıyoruzki burda Beşiktaşa ait hiç bir değere laf söyletmeyiz bundan doğal ne varkı biz korumazsak Beşiktaşı kim koruyacak burası sanki herkesin fikir yürüteceği bir platform gibi davranamaz kimse gelip burda toki arenayı timsah arenayı falan övemez öyle bir hak yok o kadar demokrat değiliz.... :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydın Beşiktaş Arena Forum Üyeleri  :bandit: :bandit: