Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5708249 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

@keremfrat1 resimler icin tesekkurler, ferforje mi yapmislar  :alala: cok alcak degilmi ordan rahatlikla atlayamazlar mi ?

Çevrimdışı asi_kartal

Siyasete girmek istemiyorum yeri burası değil ama hırsızlık yolsuzluk yaparak yada bu şekilde idda edilen şahısların Beşiktaş tribünlerin de yeri yoktur.. Ayrıca bu milletin geleceğini çalmak, yetimin hakkını yemek, yandaşlık yaparak belli mevkilere gelmek vs. siyaset yapmak değildir, vatan hainliğidir..

Biz Beşiktaşlıyız bizi diğer burjuva takımlarıyla karıştırmayın öyle olsaydı o tribünler boş kalırdı. Bugün FB yada GS 2 sezon şampiyon olmasın tribünler sinek avlar..

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Efe

Aynen millet takımı özledi heralde :D :bandit: :biggrinking:
kimsenin takımı özledigi falan yok yenilsinde elestirelim diye bakiyor destek 0 maalesef herseyde oldugu gibi icimizden kuyu kazan cok biseye iyi diyen yok  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Kolon arası kaplamalar muhteşem olmuş ya

Çevrimdışı Tolga

@keremfrat1 resimler icin tesekkurler, ferforje mi yapmislar  :alala: cok alcak degilmi ordan rahatlikla atlayamazlar mi ?
Evet buraya ben de takıldım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

kimsenin takımı özledigi falan yok yenilsinde elestirelim diye bakiyor destek 0 maalesef herseyde oldugu gibi icimizden kuyu kazan cok biseye iyi diyen yok  :bandit:
@Efe bence abartma hala iyi niyetli islerin farkinda olan sessiz bir kesim var. Ne fark eder eylül sonunda ekim sonunda acilmis. İnsaatin keyfini cikaralim. Sansli bir grubuz resmen vodafone arenanin insaatini milim milim yukselisini izledik. Kime nasip oldu boyle bir imkan.
Bu arada iyi bir yagmur basladi sisli bölgesinde

Çevrimdışı Mehmet92

Abi onun üstünden anca spiderman falan atlar 3 metre rahat var onun yüksekliği

Çevrimdışı carsi

Küfeki'li kolonların arasına konacak korkuluklar mı  ?

Çevrimiçi Necmi

bu olayın siyaset ile alakası yok.. Madem her seferinde "Şeref'inle oyna Hakkı'nla Kazan" diye bağırıyoruz.. O zaman bu kulübün içinde Şeref kelimesini taşımayan demirören gibi mansimov gibi hırsız reza gibi kişilerin yeri de yok parasına da ihtiyacımız yok.. Bu konu siyaset üstü bir konu. Direk, Beşiktaş Kulübünün değerleri ve duruşu ile ilgilidir.. Kusura bakmayın ağır olscak ama Futbol arenası diye bütün iti soysuzu hırsızı (Hakaret Yasak)₅ memleketin bi tarafına koyanların hepsini localara dolduralım o zaman...     
kulübe üye yapmıyorsun loca kiralıyorsun dediğin standartlarda adam ararsak emin ol hiç loca yapmayalım daha iyi kiralayacak adam bulamayız peki kombine sattığın adamlar kim bundan sonra herkesten sabıka kaydı isteyelim ama bu yakayı ele verenler için geçerli ya yakalanmayanlar ne olacak yada bu kadar hassassak taraftardanda bayağı elememiz gerekir. üzümü sapını isterseniz birbirine karıştırmayın kimseye kulübün tapusu verilmiyor orası senin evin değil kamuya açık bir alan her şeyi dramatikleştirmekte üstümüze yok renkliside gelir orda loca kiralar kombine alır nasıl engel olacaksın insanlar senin maçını seyredince şerefinimi kirletiyor. hangi gerekçeyle satmayacaksın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ZEKI

oo ucmetre uc kisi birbirinin uzerine cikar hoop asagiya atla  :kop:
veya acilsin kapilar diye salladin mi  :kop: İnonunun kapalinin kapilari kac kere kırılmıs  :biggrinking:
Ben daha yuksek beklerdim. Ama estetik olarak guzel duruyor

Çevrimdışı sosyalkartal

bir zaman aracı olsa da beş ay sonrasına gitsem :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

veya acilsin kapilar diye salladin mi  :kop: İnonunun kapalinin kapilari kac kere kırılmıs  :biggrinking:
Evet Korkulukları bende beğendim estetik olarak gızel ama Onlar Cam olmayacakmıydı :alala: :alala: @ZEKI Abi
Ayrıca dedigin gibi Sallaya sallaya kırarlar onları maalesef :by2: Bunun orneklerini olimpiyatta ve İnonude çok yaşadık....

Çevrimiçi Necmi

atlasalar ne olurki ordan sonra turnike var @ZEKI bence orayı terasla bağlantısını kesmek için kullanılıyorlar yanlız kullanılan ferforjeleri çok beğendim oldukça estetik ciddi anlamda tasarım uygulanıyor

Çevrimdışı TØLGA

atlasalar ne olurki ordan sonra turnike var @ZEKI bence orayı terasla bağlantısını kesmek için kullanılıyorlar yanlız kullanılan ferforjeleri çok beğendim oldukça estetik ciddi anlamda tasarım uygulanıyor
darısı koltuk tasarımlarına inşallah abi aminnnnnnn :D
kartal detayı çok hoş durmuş  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

estetigini bende cok begendim hic beklemiyordum. Kufekilerin arasinda cok hos durmus.
@Yunus Emre Dökmeci inan bilmiyorum :dontknow: :o_o:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Fotoğraflar için teşekkürler Kerem. Seninde eline sağlık Necmi abi. ferforjenin kartal ayrıntıları çok güzel gözüküyor. Küfeki işini bu statta düşünen mimar iyi ki düşünmüş harika bir havası var ya.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Tolga

Stat ne zaman açılır bilmiyorum ama çok güzel bir stat yapıyoruz gerçekten kim ne derse desin :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

estetigini bende cok begendim hic beklemiyordum. Kufekilerin arasinda cok hos durmus.
@Yunus Emre Dökmeci inan bilmiyorum :dontknow: :o_o:
Ozaman @Necmi abiye soralım :bandit:
@Necmi abi Kufekilerin arasına Cam Korkukuk olmayacakmıydı :alala: :alala:
Sanırım Vazgeçildi , İyide olmuş ben çok beğendim şahsen çok estetik ve çok hoş olmuş Kartal detayıda Harika :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Efe

bende begendim kartal kafalari cok guzel olmus yakismis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe bence abartma hala iyi niyetli islerin farkinda olan sessiz bir kesim var. Ne fark eder eylül sonunda ekim sonunda acilmis. İnsaatin keyfini cikaralim. Sansli bir grubuz resmen vodafone arenanin insaatini milim milim yukselisini izledik. Kime nasip oldu boyle bir imkan.
Bu arada iyi bir yagmur basladi sisli bölgesinde
görünen köy kılavuz istemez sen ben ne kadar o sekilde dusunsekte kuyu kazan cok maalesef beşiktaşın kaderi bu vodafone arenayla bu isler biter inşallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Zeki abi o kadar polis özel güvenlik bilmemne olucak onların da işi müsaade etmemek :D

Çevrimdışı Efe

bizimkilerde spiderman cok ucanda cok atlayabilirler :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK