Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5708233 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Sen bugun gerginsin :)
yoo gayet rahatim forumda yazan arkadaslarin istedigi olur iste ne guzel hatta ocak 2016 diyelimde oyle olsun sevincleri 2 katina ciksin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ACAB1903

Her yere siyaseti karıştırmayın yeter artık ya. Orası bir futbol arenası. Siyaset yapmanın yeri değil. Sanki ülkede herkes adam bi Reza değil.

bu olayın siyaset ile alakası yok.. Madem her seferinde "Şeref'inle oyna Hakkı'nla Kazan" diye bağırıyoruz.. O zaman bu kulübün içinde Şeref kelimesini taşımayan demirören gibi mansimov gibi hırsız reza gibi kişilerin yeri de yok parasına da ihtiyacımız yok.. Bu konu siyaset üstü bir konu. Direk, Beşiktaş Kulübünün değerleri ve duruşu ile ilgilidir.. Kusura bakmayın ağır olscak ama Futbol arenası diye bütün iti soysuzu hırsızı (Hakaret Yasak)₅ memleketin bi tarafına koyanların hepsini localara dolduralım o zaman...     

Çevrimdışı KUMANOVALI

yoo gayet rahatim forumda yazan arkadaslarin istedigi olur iste ne guzel hatta ocak 2016 diyelimde oyle olsun sevincleri 2 katina ciksin :)

@Efe hemen deneme yapıyorum

stad çatı halatlarındaki sıkıntıdan dolayı mayıs 2016 da açılacakmış  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

stad çatı halatlarındaki sıkıntıdan dolayı mayıs 2016 da açılacakmış  :biggrinking:
:evillol: :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serbestilker

Son Prekast takılışını üçlü çekerek izleyelim  :kop:
çǿκ کεdíκ طę ∂طí

Çevrimdışı Deniz

2. başkan 29 ekim diyorsa öyledir  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı salih

iyi o zaman @Necmi yarın öbür gün abdullah öcalan da loca alsın stadımızdan, para paradır nasıl olsa! bu itibarı zedeler o bakımdan bakmak çok yanlış. marka değerini azaltmak anlamına gelir ki birçok insan belki sırf bu yüzden kombine almayacak. ayrıyetten tribunlerın nasıl tepki vereceğini bilmiyoruz belki reza zarrab'ın locasına kufurler yagdıralacak ve bu takıma zarar verecek.
abi neyle neyi kıyaslıyoruz yapma allah aşkına ne diyeceğiz altın kaçakçılığı yaptın (şun anda herhangi bi ceza veya hüküm yemişliği yok) sana loca vermiyoruz mu diyecez .marka değeri diyoruz
o zman bu adam iş adamı diğer loca alanların yüzde 90 tanıyorlardır birbirlerini ve iş yapıyorlardır onların tepkisi ne olacak onlarda vazgeçerse locadan satmayalımmı marka değerini korumuş mu oluyoruz
loca alacak alanlardan temiz kağıdı mı isteyelim .medyanın önümüze temiz koyduğu kişiler gerçekte kirli kişiler belki   nerden bileceğiz pekii..yaşını bilmediğim için abi diyorum ..necmi diye yazdığın için
umarım yanlış anlaşılmamışımdır

Çevrimdışı Efe

bi aciklamaya gorede 2017 de pazar gecesi acilacak ne guzel daha 2 sene var  :ishock: :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dünden beri bi çatışma var burda hayırdır inşallah :steamed: :steamed:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

29 ekime baktım da perşembeye geliyor.Eğer şampiyon olamaz da cl ye gidemezsek stadı bir avrupa ligi maçı ile açmamız muhtemel  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

2. başkan 29 ekim diyorsa öyledir  :icool:
ben is planindan baska hic kimsenin aciklamasina soylemine bakmiyorum orda calisan iscilere muhendislere bakiyorum onlarin yaptigi is gosteriyor zaten eger verilen tarihlere gore giderlerse acilis belli gerisi onemli degil benim icin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

bi aciklamaya gorede 2017 de pazar gecesi acilacak ne guzel daha 2 sene var  :ishock: :icool:
Eğer 2017 ye kadar Surerse , Turkiyedeki Beşiktaşlıların yarısı Kanser ve kalpten Ölür , Stadda Maç izleyecek taraftar bulamayız :D :icool: @Efe abi

Çevrimdışı Deniz

Ben de çözemedim herkes gergin herkes başkalarını yanlış anlıyor 10 gündür maç oynamıyoruz ya gergin millet sanırım  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Dikkat et de çatışma ortasında kalma :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

abi neyle neyi kıyaslıyoruz yapma allah aşkına ne diyeceğiz altın kaçakçılığı yaptın (şun anda herhangi bi ceza veya hüküm yemişliği yok) sana loca vermiyoruz mu diyecez .marka değeri diyoruz
o zman bu adam iş adamı diğer loca alanların yüzde 90 tanıyorlardır birbirlerini ve iş yapıyorlardır onların tepkisi ne olacak onlarda vazgeçerse locadan satmayalımmı marka değerini korumuş mu oluyoruz
loca alacak alanlardan temiz kağıdı mı isteyelim .medyanın önümüze temiz koyduğu kişiler gerçekte kirli kişiler belki   nerden bileceğiz pekii..yaşını bilmediğim için abi diyorum ..necmi diye yazdığın için
umarım yanlış anlaşılmamışımdır
kara para aklamış bir insanı tabiki evine sokmayacaksın o stat senın evın artık evine hırsız sokarmısın? gs nasıl nıhat doganı ıhrac edıyorsa senın bazı bellı baslı seylere dıkkat etmen gerekıyor.
diğer konu nasıl pasolıg ıcın senın sıcılıne bakıyorlar, her seyını arastırıyorlar sende loca için yapmak zorundasın bunu.

Çevrimdışı Deniz

Eğer 2017 ye kadar Surerse , Turkiyedeki Beşiktaşlıların yarısı Kanser ve kalpten Ölür , Stadda Maç izleyecek taraftar bulamayız :D :icool: @Efe abi
Kardeş başkalarını bilmem ama sen @Necmi abiyi kesin kalpten götürürsün  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

ben is planindan baska hic kimsenin aciklamasina soylemine bakmiyorum orda calisan iscilere muhendislere bakiyorum onlarin yaptigi is gosteriyor zaten eger verilen tarihlere gore giderlerse acilis belli gerisi onemli degil benim icin :)
Eylülün ılık rüzgarları diyorsun yani :icool:

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 14 Nisan 2015 (17:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı ZEKI

Anlasilan Bahar kimseye yaramadi. Bahar yorgunlugu ve stresi bize yaramamis. Belkide gunes tutulmasinin etkileridir.  :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben de çözemedim herkes gergin herkes başkalarını yanlış anlıyor 10 gündür maç oynamıyoruz ya gergin millet sanırım  :evillol:
Aynen millet takımı özledi heralde :D
Dikkat et de çatışma ortasında kalma :kop: :kop:
:bandit: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler