Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707447 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı altan0348

Tavan kaplamasina baslandi mi ? Butun tavanlar mi kaplanacak yoksa belirli yerler mi ?

Çevrimdışı TØLGA

Tavan kaplamasina baslandi mi ? Butun tavanlar mi kaplanacak yoksa belirli yerler mi ?
elektrik işleri bitmedi daha ondan sonra başlanır kaplama , belli bölgelerdir muhtemelen her yerin kaplanmaz diye tahmin ediyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bende bir yerlerde Metin Tekin başka bir takımı tutuyor diye duymuştum. Kendine sormadım.  Lakin bu adam 17 yaşında Beşiktaş forması giydi. Yıllarca süren bir kariyer sadece askerlik için bir sezon Van spor forması altında oynadı. Beyin kanaması geçirdi futboldan kopma noktasına geldi ama döndü ve formasını aldı. Çocukken başka takımlı olsa bile bence bir Beşiktaşlı ve iyi bir Beşiktaşlı. Kaldı ki muhtemelen o efsane yıllarda gs fb transfer etmek istemiştir. Bırakıpta gitti mi Tümer gibi. Metin Tekin ve Ali Ece kötülük etmek için söylememiştir ama bizim kadar da yakından takip etmezler tahminen. Haber kaynakları da etmez. Niyetlerini sorgulamam. Ancak en kötü bilgi ikinci el bilgidir. Kendi fikrin yoksa gidip bakacaksın. Metin Tekin stada gitse önce Fikret Orman karşılar onu. Anlatır. Ben ortamın polyannası olarak Ağustos umudu mu Eylül inancımı koruyorum. Sarkması kimse için iyi değil ama bitirmek için çalışılıyor bunu da görüyoruz.
Yunus kardeşim gerek Metin  gerekse  AliEce'nin iyiniyetinden asla  şüphem yok.Ama ikisine de  kızdım ben bu olayda.Neden kızdım.Çünkü medyada yeri,ağırlığı olan kişiler.Belli sorumlulukları var.Beyazcamda sürekli yer alıyorlar.Ağızlarından çıkan lafa  dikkat etmeleri  gerekir.Çünkü bizim siteyi takip etmeyen yüzbinlerce taraftarımız var belki milyonlarca.Kaldıki hala bizim sitede dahi yazılanları okumadan,yada  dikkatinden kaçıran arkadaşlarımızın yorumları olabiliyor.Eeee  buralara  yani  gerçek bilgilere ve bu  bilgiler  ışığında yorum yapan bu işlerde uzman arkadaşlarımıza  ulaşamayan milyonlar??Onlar mecbur beyaz camda söylenen,medyada  yazılanlara  inanacak.Üzülüp kırılacak,mutsuz olacak.Ne Metin Tekinin nede  Ali Ecenin bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya  hakkı  yok.Asla.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

zeminde neden alttan ısıtma olmayacak bilen var mı? evet kar az yağıyor ama en son gs böyle bir kar olayı yaşayıp cl maçı ertelenince fikret orman bizim statta olmayacak böyle şeyler demişti ve eğer alttan ısıtma olmazsa o tarz bir dolu yağmasında toki arenanın zemininden farkı kalmaz galiba?
Bizim zemin tokiarena  zemini  gibi  olmayacakki.Bizde hibrit çim onlarda  doğal çim.Ne drenajları  düzgün imiş nede çimlerin kökleri  zemine  yeterice tutunmuş idi  o zaman.Denildi.Yazıldı.Maç oynanırken dahi belli oldu zaten.Hibrit çimin mekanik dayanıklılığı çok daha fazla  diye  biliyorum.Alttan  ısıtma zeminin  donmaması için diye  biliyorum bu arada.İstanbul için gerek yok.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 21:36:40 Coşkun Mevsim ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi aynen katılıyorum. Bu adamların işi futbol. Bende kızdım da şöyle de bir konu var, tek kusurunda gömmek niye. Biraz şöyle düşünüyorum biz baya yaktık beyni stat işiyle. Yakışmayacak gibi değil zaten yanlış yaptığımızı düşünmüyorum. İnsanlar öyle bir histeride ki artik en ufak gecikme lafı Bile karşısındakine hakaret gibi algılanıyor. Onlarda hata yapabilir. Daha dikkatli olmak zorundalar. Dediğin gibi hele tv programı yapıyorken. Bu onları Beşiktaşlılığından etmez ama. Bir de abi ben Metin 'i çok severdim bir de Feyyaz. Bu sene formaya 7 numara kazıttım seneye 11 Metin. Ben Metin Akpınar 'ı bile Metin Tekin yüzünden severim

Çevrimdışı Efe

Sari vinc bugun az prekast takmis paletlide yine ayni sekilde ortalama bozulmus yarin biraz fazla calismalari gerekecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cingoz

1 haftadır falan bakmıyordum, sonunda gitmiş sarı vinç :D sevindim buna  :super:
dipçe: resimlere de baktım stad bitmiş resmen  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 21:48:13 cingoz ]

Çevrimdışı serti67

buna kımse dıkkkat etmemıs kapalı arka kolon arasına ray yapmışlar cam korkuluk ıcınmıs sanırım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

buna kımse dıkkkat etmemıs kapalı arka kolon arasına ray yapmışlar cam korkuluk ıcınmıs sanırım

Sürgülü demir kapı yapacaklardır.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Değildir.Başka  geçici bir  çözümdür.O ray dediğin alçı sıvada  köşe 90 derece kenar bozulmasın diye  kolon veya duvar kenarında  kullanılır  diye  biliyorum.Alüminyum türevi bir malzeme.Elle bükülür.Dayanıklılığı  yok.

Çevrimdışı fore_kazık

prekastçılarda aynı futbolculara benzedi. 2 güzel oyundan sonra laubalilik başlıyor yine  :akuma:

bugün eski açık tarafına 4 tane prekast takılmış sadece  :alala:

Çevrimdışı İhsan

ben orda bir hata göremedim zaten onun muhteşemmi değilmi olduğunu öyle resme bakarak anlayamazsın tabi süpermen falan değilsen kaba işçiliğin mükemmelliği ne kadar sağlam yapıldığıyla alakalıdır bunuda anca testlerle ortaya çıkartırsın sen oraya kaymak gibi bir betonda yapsan üstünü kaplayacaksın bu şekildede yapsan üstünü gene kaplayacaksın kaymak gibi yapmak için hazır kalıp kullanman lazım veya prekast yapacaksın buda bir maliyettir gereksiz yere o maliyeti yapanada aferin iyi iş yapıyor denmez sadece salak denir mesela tribün çıkış basamakları prekast yapıldı çünkü üzerine kaplama gelmeyecek düzgün olması istendi @Gladiator Arena

Kalitesiz iş yapılmış ve hatalar bariz. Görmek için süpermen olmaya gerek yok.
Kaplama işleri hataları örtecek olması hataların yok olacak anlamına gelmez.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı serti67

Sürgülü demir kapı yapacaklardır.
ole kapı yapılacak bıse degıl örnek mıs cam korkuluk ıcn sanırım dedı mabet
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

İhsan ben makina mühendisiyim emekliyim ve 1*5 yıldır  yapı denetim kuruluşunda makina proje ve uygulama denetçisi olarak çalışıyorum.Bu ülkede kaliteyi belirlemek için bizim stadyum dahil her inşaatta  uygulanan yöntem yapı denetim laboratuarlarında,beton döküm aşamalarında alınan nümuneleri testlerden geçirmektir.Standartlara uygunsaenkısa sürede beton dökümüne  devam edilir.Uygun değil  kalitesiz ise  yıktırılır,yeniden döktürülür.Göz ile  yapılacak kontrol diye  bir  yöntem yok.Dökülen betonun  evsafı,kalitesi  yeterli ise,uygundur.Direncine bakılır  yeterli ise  uygundur.O tırtıklı  Görüntüsü  onu  kalitesiz  yapmaz  abicim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Vay Vay resimler süper
harika olmuş stat bitmiş Çatıcılar hızlanmasını beklemeliyiz....! Ayrıca sahanın boşaltılması lazım biran önce....!

Çevrimdışı ZEKI

@serti67 ve @keremfrat1 harika fotograflar,
gene bugun kaliplar la iscilik ile konusulmus. Sutunlar icind ekonusulmustu yok bir taraf kaymak gibi cikartiyor digeri kotu, ne oldu üzerleir kufeki kaplaninca hepsi bir.

Çevrimdışı ozan062

Değildir.Başka  geçici bir  çözümdür.O ray dediğin alçı sıvada  köşe 90 derece kenar bozulmasın diye  kolon veya duvar kenarında  kullanılır  diye  biliyorum.Alüminyum türevi bir malzeme.Elle bükülür.Dayanıklılığı  yok.
hatta profil deniyor
demekki dediğiniz gibi gecici bir süreliğine sıva gibi birsey yapılacak
vallahi oraları cok merak ediyorum nasıl birsey yapıcaklar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

hatta profil deniyor
demekki dediğiniz gibi gecici bir süreliğine
vallahi oraları cok merak ediyorum nasıl birsey yapıcaklar
Valla bende  merak ettim.Bu kadar iptidai bir  çözümle  ne yapılacak diye????? :lol: Deneme  türü  birşeyde  olabilir  elbette.

Çevrimdışı serti67

bugun ıcın mabete cok teşekkürler gazılerın önünde beklerken heyecandan yerımde duramadım ole kaplanmış sütunlara hayran hayran bakıp durdum benı candan karşıladığı ıcın cok sevındım bugun ıslerının planda olmayan bı yoğunluk yaşandığı ıcın ıstedıgım sohbetı yapamadım ama baska zaman ınsallh sımdı her statı gezen arkadaş gıbı göründüğünden cok büyük felan denıcem ama cok büyük bır yapı😊😊😊 ınsaatın her Alanında bızım gormedıgımız yerlerde yoğun calışmalar var bırbırıyle bağlantılı ve takıp eden bizim gördüğümüzden cok farklı nezaman bıter muhendıs degılım bılmem olsamda kesın yargıya varamam cok büyük ısler var ıcerde dısarda be bıze beklemekten baska yapılan zaman Tartışmaları bızı Uzer sadece ıstedıgım gıbı resımler olmadı ama ınsallahh begenılmıstır noktalama ısaretı kullanmadım sevmem hemen sallamayın da :lol:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

Zeki hocam sen deme yahu,emeğe ve kaliteye saygı lütfen.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

İhsan ben makina mühendisiyim emekliyim ve 1*5 yıldır  yapı denetim kuruluşunda makina proje ve uygulama denetçisi olarak çalışıyorum.Bu ülkede kaliteyi belirlemek için bizim stadyum dahil her inşaatta  uygulanan yöntem yapı denetim laboratuarlarında,beton döküm aşamalarında alınan nümuneleri testlerden geçirmektir.Standartlara uygunsaenkısa sürede beton dökümüne  devam edilir.Uygun değil  kalitesiz ise  yıktırılır,yeniden döktürülür.Göz ile  yapılacak kontrol diye  bir  yöntem yok.Dökülen betonun  evsafı,kalitesi  yeterli ise,uygundur.Direncine bakılır  yeterli ise  uygundur.O tırtıklı  Görüntüsü  onu  kalitesiz  yapmaz  abicim.
+1903
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

hata falan yok gayet sağlam kanıtlayamadığın sürece hata var diyemezsin gayette güzel yapılmış kaplamasıda yapıldımı tertemiz olacak gidip üstünde bi yürü o merdivenlerin içlerinde kullaaılan demir kalınlıklarını gör ondan sonra yorum yap  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

emeğe saygı eleştirerek olmaz varsa bir hata burda kanıtlanması lazım fotoğraflardan görerek burda hata var demisi kolay stad sanki tahta bina yapanlarda gecekondu yapanlar inşattan anlamayanlar burda gelip atıp tutuyor yazmıyim diyorum bide üstüne üsteliyorlar cevap veriyorlar  stadın içine sokup bi tane kolonunun yanına götürsen dili tutulacak burda orası öyle burası böyle diyorlar adamı deli ediyorlar istanbulun göbeğine  40 kişinin denetlediği bi yapıya bu zamana kadar söylenen hataları hiç kimse görmedi bazı kişiler doğa üstü gözleriyle fotoğraflardan gördü inanılır gibi değil ama bu onlara göre hatalı yapı her biri 8 ton olan bilmem kaç tane prekastı sanki tüğ taşır gibi üstünde tutuyor konuşurken biraz düşünün be arkadaş :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Ahmet hocam Coskun abi zaten gerekli aciklamayi yapti, nasilsa onlari gormeyecegiz.

Çevrimdışı Fatih

Bu ulke de herkes herseyi cok iyi biliyor yav...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...