Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700562 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Aynı fikirdeyim abi bizim yeni stadla beraber konfor dışında bir artımız daha olacak her yerden ulaşımı en kolay ve zevkli bir stadımız olacak...Ah bide o günleri görebilsek abi  :D :D
bütün maçlar ankaradaymış @Geovani iki haftada bir maç keyfimiz var onuda eziyete çevirdiler :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

Aynı fikirdeyim abi bizim yeni stadla beraber konfor dışında bir artımız daha olacak her yerden ulaşımı en kolay ve zevkli bir stadımız olacak...Ah bide o günleri görebilsek abi  :D :D
O arti degilki hep vardi, Stad ayni yere yapiliyor.  :ok:

Çevrimdışı ZEKI

bütün maçlar ankaradaymış @Geovani iki haftada bir maç keyfimiz var onuda eziyete çevirdiler :bandit:
Esas kime eziyet bir de onu dusun @Necmi abi  :kop: :kop:

Çevrimdışı Geovani

@ZEKI abi asıl artısı iki sene olimpiyat çilesi çektikten sonra daha iyi anlaşılacak  :D :D
@Necmi abi harbi onuda anlayamadım  başakşehir süper stad adamlarda oynamana izin vermiş,neymiş futbolcular ankarayı istemişmiş...
ee şimdi son maç şampiyonluk maçı diyelim olimpiyatta 80 bin kişiye oynamak var mis gibi havalarda,olimpiyatta puan kaybettiğimiz rize eskişehir maçlarını oynasaydık ankarada gam yemezdim kafadan 4 puan bazen yönetimi anlamıyorum abi
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Saat 6 olmuş, 100. yıl belgeselini izliyorum :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı kahyaoglueren

Günaydın paletli sarı vincin ulaşamadığı yerlerden başlasa daha iyi olmaz mıydı?Zaman kazanamaz mıydık?  şuan paletlinin çalıştığı yeri sarı vinçte tamamlayabilir sonuçta.Bir süre sonra sadece paletli kalacak.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın paletli sarı vincin ulaşamadığı yerlerden başlasa daha iyi olmaz mıydı?Zaman kazanamaz mıydık?  şuan paletlinin çalıştığı yeri sarı vinçte tamamlayabilir sonuçta.Bir süre sonra sadece paletli kalacak.
Öncelikle Günaydın herkese...
Kesinlikle katılıyorum :claps: :claps:
Burada bile bir Plansızlık soz konusu maalesef :by2:
Paletlinin şuan taktıgı yere sarı vinç zaten yetişiyor , Sarı Vinçin Bu tarafa geçip burayı yapması lazım , Paletlininde Sarı vinçin ulaşamadıgı yerleri takması lazım , Böylece ZaMan kazanmış oluruz , Ama Şuan zaman kaybediyoruz bu şekilde...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

Paletli aynı zamanda prekastları o aralıktan içeri alıyor. sahanın bir ucundan diğerine tüm gün gezmesi daha fazla zaman kaybettirir.

Paletli aynı zamanda prekastları o aralıktan içeri alıyor. sahanın bir ucundan diğerine tüm gün gezmesi daha fazla zaman kaybettirir.
Bide Bu var tabi :s20: :s20:
Bütün gün Angarya işlerle ugraşmaktan Prekast takmaya vakit bulamıyor Paletli , Dun Akşam 20:00 ye kadar çalışmasına rağmen 4 yada 5 prekast taktı sadece :bandit:
Yine aynı yere Geliyoruz Plansızlık plansızlık , Şu rampa Zamanında yapılsaydı , Paletli oradan oraya prekast taşımak zorunda kalmaz , Sarı Vinçin yetişemdigi yerlere prekast takardı @Yunus abi
[ Son Düzenleme: 11 Nisan 2015, 09:25:19 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ZEKI

Birde asagidan yukari taka taka cikiyorlar. Su yeni acikta tas catlasin 10 prekastlik is kaldi neden bitirmiyorlar anlamadim :alala:

Birde asagidan yukari taka taka cikiyorlar. Su yeni acikta tas catlasin 10 prekastlik is kaldi neden bitirmiyorlar anlamadim :alala:
Paletli o aralıktan Yeni gelen Prekastları içeriye taşıyor @ZEKI abi oyuzden kapatmıyorlar orayı..

ysariusta

• Ziyaretçi

Yunus Emre olan oldu. Tekrar tekrar aynı şeylere hayıflanmanın bir faydası yok. Ben dün takılan prekastları görünce fazla bir zaman alacağını düşünmüyorum artık. Birde tek tek sayınca çok iş var. Ancak hiç fena gitmiyor.

Yunus Emre olan oldu. Tekrar tekrar aynı şeylere hayıflanmanın bir faydası yok. Ben dün takılan prekastları görünce fazla bir zaman alacağını düşünmüyorum artık. Birde tek tek sayınca çok iş var. Ancak hiç fena gitmiyor.
Aynen Abi
Mesela Kufeki işi Forum Geneline göre çok Hızlı gidiyor ama @Necmi abiye göre Yetersiz :iscrewy:
Sonuçta Taş işinden en iyi anlayan Kişi Necmi abi
Toplamda 25.000 metrekare Kufeki işi varmış ve şuan sadece 5.000 kusur metrekaresi yapılmış
Her şeye rağmen bence İnce işler çok iyi durumda , Kar , Yağmur etkilemdigi için her gün çalışma var , fotolara göre de ilerleme oldukça iyi ve umut verici :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Aynen Abi
Mesela Kufeki işi Forum Geneline göre çok Hızlı gidiyor ama @Necmi abiye göre Yetersiz :iscrewy:
Sonuçta Taş işinden en iyi anlayan Kişi Necmi abi
Toplamda 25.000 metrekare Kufeki işi varmış ve şuan sadece 5.000 kusur metrekaresi yapılmış
Her şeye rağmen bence İnce işler çok iyi durumda , Kar , Yağmur etkilemdigi için her gün çalışma var , fotolara göre de ilerleme oldukça iyi ve umut verici :)

Seni boğaz manzaralı geniş bir salonda ağırlasak, camdaki parmak izini görür onu eleştirirsin, güzel yanlarını görmeye çalışsana şu işin. Gittin gene başka bir yere çamur attın. Öperim küfenkisini. Seneye bitsin ne olur yani. Mesele maç oynayacak bir stat olsun. Bursa Cimbom en son Karabük gibi mızıkçıların canı istemedi diye oradan oraya plan yapmayalım. İBB maçında ev sahibi miydik, misafir mi belli değil. Önceliklerini gözden geçir.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın forum milleti.İlk öncelik maç yapılabilecek sahanın hazırlanması.Ne kadar  erken bitirip mabedimizi açabilirsek.Ama Eylül  ama  Ekim.Oda  olacak gibi görünüyor.Öbür işler nasılsa bitecek zamanla.

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın forum milleti.İlk öncelik maç yapılabilecek sahanın hazırlanması.Ne kadar  erken bitirip mabedimizi açabilirsek.Ama Eylül  ama  Ekim.Oda  olacak gibi görünüyor.Öbür işler nasılsa bitecek zamanla.
Bu etrafta "bi büyüğe danışalım" dendiğinde bahsedilen büyük senmişsin abi.  :evillol: Dün geçmiş olsun diyemedim Coşkun abi iş güç malum. Bizim lafımızı dinlemiyor şu gençler birde sen izah edersen seviniriz.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bu etrafta "bi büyüğe danışalım" dendiğinde bahsedilen büyük senmişsin abi.  :evillol: Dün geçmiş olsun diyemedim Coşkun abi iş güç malum. Bizim lafımızı dinlemiyor şu gençler birde sen izah edersen seviniriz.
Yunusçum sağolasın.Teşekkür ederim iyiyim.Estağfurullah abim akıl yaşta değil baştadır.Genç arkadaşlarımız  bazen yeterince bilgiye  sahip olamadıkları zaman bilen kişiler  zaten devreye girip aydınlatıyorlar  forumu.Ama defalarca  yazıldığı,izah edildiği,üzerine basa basa söylenildiği halde hala yanlışta ısrar edenlerde olabiliyor.Olsun.Ne yapalım onlar da Beşiktaşlı kardeşlerimiz onları aydınlatmakta diğer bilgi sahibi forum üyelerinin görevi.Tekrar tekrar bıkmadan bilgilendireceğiz arkadaşlarımızı.Yılmak yok.

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Efe

Prekast devam ediyor suan sari vinc sova devam ediyor
Şampiyon Beşiktaş JK