Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5703493 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

Bugun disarida isimiz vardi stada bu havada gitmiyoruz bugun hava muhalefinden dolayi..

Çevrimdışı ahmetx

yeni açık otopark girişinden tırlar neden alınmıyor,şu hale bak yahu stada giriş yapılamıyor 1 aydır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Geovani

100 yılda bir stat yaparsın,son yılların en yağışlı uzun kışını geçirirsin....Bit "ŞEREF BEY" bit iki gözüm,atalım üzerimizdeki şanssızlığı,koyalım dertlere kedere gelişine bir vole....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı martin40

Hava cok soguk :)

Seni ve hepinizi Fransaya bekliyorum :) Burda hava pek güzel :) 22°C

Çevrimdışı sozkul

abi benim bildiğim Türkiyede hiç bir kulübün kendi staduyumu yok
hepsi GSGM ye bağlı....

Ben hep arsa onların diye biliyordum, bir zamanlar hakikaten onlarınmış. Ama 60 larda bize stad yapın diye GSGMye devretmişler.
Şimdi yürekleri yanıyor arsalarını geri istiyorlar.  :D  Acaba bizden az mı kira ödüyorlar??

Wiki:
"5 Haziran 1932'de çıkan yangında Kuşdili'nde kulüp binası yandı. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere dönemin devlet yöneticileri bu zor döneminde Fenerbahçe'ye yardım edilmesine karar verdi. Kulüp binası yokolan Fenerbahçe'nin hiç olmazsa kendi stadyumuna sahip olması için yine Saracoğlu'nun çabalarıyla Fenerbahçe Stadyumu, 6 Temmuz 1932 tarih ve 1213 sayılı karar uyarınca, 10 taksitte ödenmek koşuluyla 9.000 liraya (1.000 Reşat Altını) Fenerbahçe Spor Kulübü'ne satıldı.[4] Bununla birlikte Fenerbahçe, Türkiye'de stat mülkiyetine sahip ilk kulüp olma özelliğini kazandı.[5] 36.000 m²'lik sahanın ve tesislerinin alınması için gereken paranın 500 lirasını bizzat Atatürk vermiş, geri kalan miktar ise 50 kuruştan satılan biletler ile Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ilk eşya piyangosundan sağlanmıştır"

Çevrimdışı keremfrat1

benim planlarim yazin rusya :) yada ispanya kismetse :)

Çevrimdışı ahmetx

Yeni açık alt kat prekast'ları ne zaman tamamlayacaklar acaba?

çatı havaya kalktıktan sonra @Yusuf Tunaoğlu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Alanya bile 18 derece yav :alala: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı KUMANOVALI

Mustafa'nın sitesinde 8 Nisan tarihli fotolarında yakından çekilmiş şekilde var 65-66 numaralı fotolarda isterseniz bakın. Baktım ben ama çözemedim.

buldum

skorboard takılacak mekanızma  :bandit:

NOT : iyi salladım  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hadi tamam prekast olmuyor diyelim ozaman sonra dizicegin prekastleri hazirla siraya koy, hava duzeldiginde isini kolaylastir... herseyin onemini alirsan is guvenligini saglarsan koyulur o prekastler... insan havaya gore method uygular/degistirir..

keşke burdan yazıldıgı kadar kolay olsa her şey .

Çevrimdışı ALBATROS

buldum

benimde aklıma skorbord geldi 2 parça birbirine geçmeli şekilde yapılmış

Çevrimdışı Fatih

benim planlarim yazin rusya :) yada ispanya kismetse :)
Ukrayna'ya gitmek icin arkadas ariyorum @keremfrat1 Hem daha ucuz, bi dusun istersen  :biggrinking:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Stat maşallah çok hızlı ilerliyor çatı için her gün 1 direk dikiyorlar.Bu hızla 2 yıla biter :s20:
Başkan tarih vererek aynı hatayı üçüncü kez yaptı.

Çevrimdışı ALBATROS

kirişlerin küfekisi çok güzel oluyor çatı bitsede tamamını yapsalar bir an önce

Çevrimdışı ahmetx

kirişlerin küfekisi çok güzel oluyor çatı bitsede tamamını yapsalar bir an önce
şöyle 6 ay internetin olmadığı bir yere gitsek stad açılmasına yakın gelsek dimi?

Çevrimdışı kadir

Şuan dışarda yağmurdan dolayı iş yok ama içeride hummAlı bi çalışma var

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 15:59:22
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
@LVNT.GEMICI yazmıyor yazmıyor bir yazıyor pir yazıyor.
şu tırdakiler nedir ne işe yarar gelse de bizi andınlatsa...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ilhan

buldum

Bende gördüm o parçaları ama skorboard için biraz ağır gibi geldi bana gerçi ağırlığını ölçmedim de  :evillol:, en azından uzaktan bakınca pek hafif bişeye benzemiyorlar bildiğin demir onlar

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 16:03:13
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Şuan dışarda yağmurdan dolayı iş yok ama içeride hummAlı bi çalışma var
statta çalışma olmadığında forumda necmi abi yunus emre tartışması oluyor :D :evillol:
bence necmi abi yunus emreyi seviyor insan sevdiğine takılırmış...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı FARUK

tekrar yazayım arkadaşlar necmi abi de demişti
ortadaki demirlerin öne arkaya hareketini engellemek için bariyere benziyordu
3 çelik çıkıntının ucu paslıydı yeni bir parçaya benzemiyor

Çevrimdışı TØLGA

tekrar yazayım arkadaşlar necmi abi de demişti
ortadaki demirlerin öne arkaya hareketini engellemek için bariyere benziyordu
3 çelik çıkıntının ucu paslıydı yeni bir parçaya benzemiyor
ortaki demirlerin derken ?  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

@LVNT.GEMICI yazmıyor yazmıyor bir yazıyor pir yazıyor.
şu tırdakiler nedir ne işe yarar gelse de bizi andınlatsa...

aslında hergün sabah gelince forumu açıyorum akşama kadar sayfa yeniliyorum sadece online olmuyorum, o parçaları bende gördüm ama çözemedim fikir yönetmek gerekirse skorbord için olduğunu sanmıyorum bugunkü yeniinönü fotosuna bakarsanız parçanın biri yeni acık numaralı köşesinde kolonların dibine yatırılmış muhtemel numaralı kısmında bi imalatta kullanılacak, @adebe
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA ||
HENTBOL TAKIMIMIZI TAŞIYAN OTOBUSE TAŞLI SALDIRI DUZENLENDİ !!
SPORCULARIMIZIN DURUMU İYİ !
RENKLİ MEDYA NEREDE ????
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Cok trafik var hava kararmadan yetisebilirsem gif yapabilirim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba