Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5706765 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kadir

bugun cok az prekast taktiklari icin calisiyorlardir ortamayi bozamamk icin
İnşallah sadece bugünlük değildir de genele yayarlar

Çevrimdışı Tolga

yoo prekast mayis ayinda bitecek plana gore aciklayalimda artik yavas yavas diyip durmayin su prekastcilara :)
Hani bu ay içerisinde bitiyordu prekast işleri :alala: :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Hala prekast takiyorlar paletledi gitmis eski aciga :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kolonların kaplandıgı yeni kufeki taşlarıylan kaplanmayacakmı :alala: @Necmi abi
Abi O duvarın Kufeki taşları çok eski ve kotu duruyor , Yeni kufeki taşıyla kaplansa daha iyi olmaz mı , kolonlardaki kefekilerle Renk farkı olcak arasında , Yamalı gibi durmazmı :alala:
Duvarlar Farklı renk kolonlar farklı :by2:
Sorulara Cevap verirken beni niye ES geçiyorsun :alala: :alala: @Necmi abi
Taş işinden iyi anlıyorsun diye Mentions atarak direk sana sordum Ama Bir ustumdeki iletiyle bir altımdaki iletiyi cevaplayıp Beni Es geçiyorsun :bandit: @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kadir

Daha ay bitmedi başındayız  :D :icool:

Çevrimiçi Necmi

prekastın teslim süresi mayısın ilk haftası ama bizim öngörümüze göre bu ay biter oldumu şimdi @Tolgaozkhrmn

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

plan o sekilde ama nisan ayi sonunda bitmemesi icin bi neden yok mayisa sarksada bikac gun sarkar planda i sekilde zaten suan ortalama 15 prekast takiyorlar onu bozmazlarsa ay sonu bitrirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

prekastın teslim süresi mayısın ilk haftası ama bizim öngörümüze göre bu ay biter oldumu şimdi @Tolgaozkhrmn
Nisan ayı içerisinde biter görüşü vardı genel olarak o yüzden sordum.

Çevrimdışı Tolga

plan o sekilde ama nisan ayi sonunda bitmemesi icin bi neden yok mayisa sarksada bikac gun sarkar planda i sekilde zaten suan ortalama 15 prekast takiyorlar onu bozmazlarsa ay sonu bitrirler
:ok:

Çevrimdışı samet67

Çevrimdışı Efe

Bilen yok zaar ellaaam :evillol:
delik aciyorlar kirislere prekasti oturtuyorlar o deliklere gordugum bu bazi karsimlarda suruyorlardir belki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vidalanıyorlar kirişlere   :)
delik aciyorlar kirislere prekasti oturtuyorlar o deliklere gordugum bu bazi karsimlarda suruyorlardir belki
Eyvallah abiler :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Sorulara Cevap verirken beni niye ES geçiyorsun :alala: :alala: @Necmi abi
Taş işinden iyi anlıyorsun diye Mentions atarak direk sana sordum Ama Bir ustumdeki iletiyle bir altımdaki iletiyi cevaplayıp Beni Es geçiyorsun :bandit: @Necmi abi
her şeyin cevabını benden iyi biliyorsun şimdi kendimi neden yorayım :D
verdim cevabı birde sana özel tekrarmı vermem gerekiyor :alala: taşlar numaralandırıp sökülüyor tekrar yerlerine takılacak açık ve net değilmi bu demekki eski taşları kullanacaklar şu an için düşünülen bu ama cevabı olmayan soru bu taşlar sökülürken dağılır mecburen yenilerler belki o yüzden duyduğumu söylüyorum söylediğimin terside olabilir bu ancak söküldüğünde belli olur yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum duyduğumu aynen iletiyorum @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı kadir

Çevrimdışı salih

ne yapılacağına bir bakalım sonra karar verelim benim ordaki beklentim farklı beklediğim gibi olursa mali külfeti olur
birde sadece yapı olarak düşünmeyin ön cephe peyzaj çalışmasıda var
abi o zaman senin dediğin gibi olursa stat da heryer yetişir yeni sezona en son bu işler kalır .(2016) ya

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı musacn1903

Çevrimiçi Necmi

abi o zaman senin dediğin gibi olursa stat da heryer yetişir yeni sezona en son bu işler kalır .(2016) ya
sanırım ağustos sonu stadda iş kalmaz ama dış peyzaj işleri devam edebilir işin bitmiş olması açılacak anlamı taşımıyor bu tamamen çime bağlı en erken eylül sonlarında maç yapabiliriz sanırım taş işide sarkabilir her ne kadar firma ağustosa yetiştireceğim diyorsada bana pek mümkün görünmüyor @salih

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

UHU yla yapıştırıyorlar :D
Oldumu şimdi bu laf bu.. Yani böyle uhrevi bi ortamda hocam... :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Toplam kaç prekast kaldı ?
basamakları saymazsak eğer 130-140 tane prekast konacak @Kardanadam her gün 15 tane koysalar 10 günlük işleri var on günde basamaklar üstteki düz prekastlar dersek en kaba tahminle 20 gün sonra bitirirler

verdim cevabı birde sana özel tekrarmı vermem gerekiyor :alala: taşlar numaralandırıp sökülüyor tekrar yerlerine takılacak açık ve net değilmi bu demekki eski taşları kullanacaklar şu an için düşünülen bu ama cevabı olmayan soru bu taşlar sökülürken dağılır mecburen yenilerler belki o yüzden duyduğumu söylüyorum söylediğimin terside olabilir bu ancak söküldüğünde belli olur yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum duyduğumu aynen iletiyorum @Yunus Emre Dökmeci
Demek istediğim kotu durmazmı , Yama gibi yani :iscrewy:
Kolonlar farklı renk , Duvar farklı renk , Bu anıtlar kurulu bunu nasıl görmez @Necmi abi
Bize İnat mı yapıyorlar bunlar..

Çevrimdışı musacn1903

basamakları saymazsak eğer 130-140 tane prekast konacak @Kardanadam her gün 15 tane koysalar 10 günlük işleri var on günde basamaklar üstteki düz prekastlar dersek en kaba tahminle 20 gün sonra bitirirler

Forumu düzenli olarak her gün takip ediyorum abi bu ay sonuna doğru biteceğini biliyordum kaç prekast kaldığını merak etmiştim az kalmış gerçekten durum iyi görünüyor şuan teşekkür ederim  :)

Çevrimiçi Necmi

@kadir  böyle oluyor aynı şekilde mobilden yazıyorum

Ozaman O sokulen taşlar ustaların Elinden kayıp yere duşebilir yanlışlıkla dimi @Necmi abi
Yanlış anlaşılmasın yanlışlıkla duşup kırılabilir yani :evillol: :evillol: