Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717787 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yldrmaydn

Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı SDemirsoy

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  58 sn.59 saniye önce
Tarihi duvarda yenileme işleri başlamıştır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Oktay A.

Hoooaayyyddaa 😃😃
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

sonunda be  :super: ne yapıyorlar acaba @keremfrat1 @SDemirsoy ?
bence duvarı sökecekler tekrar yapacaklar aynı taşlarla :D @ahmetx

Çevrimdışı ALI RIZA

Nasıl bir yenileme yıkıldı mı o mutlu haberi verin  :sevinc :sevinc
Stat yapılmadan evvel yıkılsaydı da eski açıgı yükseltseydin  :s20: :s20:
Metal destekler çıkınca anında yıkılır...!

Çevrimdışı ahmetx

abi portatif koyacaklar mı oraya acaba sırayı mı unuttular yoksa :D @ahmetx
koymazlar aynen san mames kale arkası gibi olur,üst katlardan 2 sıranın azalmasının nedeni eğimin artması olabilir mi @Necmi , @FARUK ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mesut

fotoğraflar için teşekkürler.

daha önce yazıldı mı görmedim ama bu çatı kolon ve kirişlerinin net ya da tahmini ağırlığını bilen var mıdır?

bir de canlı yayından bakınca prekast alanı oldukça daralmış, valla bana bitti gibi geliyor :)

Çevrimdışı FARUK

koymazlar aynen san mames kale arkası gibi olur,üst katlardan 2 sıranın azalmasının nedeni eğimin artması olabilir mi @Necmi , @FARUK ?

abi neye göre 2 sıra azaldı ben onu kaçırdım galiba

Çevrimiçi Necmi

15 Gün biraz iddialı ama İmkansız değil, Kapalı ustu 20 Günde bitirmişti Paletli :iscrewy:
Bakın Prekast işinde Eski açık ve Yeni açıkta zorlandık sebebi Eski açıkta ve yeni açıkta Polywood kalıp kullanılması bu yüzden kirişlerde Beton fazlalıfı oluştu prekast tam oturmadı ve traşlandı buda prekastı yavaşlattı , Kapalı ve numaralıda ise hazır kalıp kullanıldı , Kapalıda Hiç zorlanılmadı Paletli Patır patır 20 Günde bitirdi kapalıyı :iscrewy:
Numaralıdada hazır kalıp kullanıldığı için Paletlinin zorlanacagını düşünmüyorum ben , Oyuzden 15-20 Gün imkansız değil bitmesi için...
gene sallama eski açıkta ne zorlanıldı nede kırma işi yapıldı yapılan kısımda gayet hızlı yapıldı. Sadece engel olan vinçlerdi sürekli vinçler çalıştığı için dura dura çalıştılar.
Bırakın artık obitaşı temize çıkarmak için çiçeklere bir şeyler yamamayı bu iş hazır kalıp veya plywood işi değil, dikkatli çalışma yapma yapmama işi. İşin sonunna doğru her iki firmada yüzüne gözüne bulaştırdı. Eski açık gayet düzgün yapıldı sıkıntı yoktu ama numaralıda olacak ordada bazı basamaklarda beton şişmesi var ve kırma işi çıkacak.
Bir bilgi vereceksen doğru şekilde ver ama gizli kapaklı bir firma yaptı ama bak eski açıktada diğer firma yaptı gibi bir safsatayla çıkma insanları aptal yerine koyuyorsun. Eski açık prekastları yapıldı bitti bu güne kadar ne kırıldı nede onunla ilgili bir haber düştü, heleki çiçekler hata yapsında açıklayalım diye aportta bekleyenler varken böyle bir haber çıkmadı şimdi sen nerenden uyduruyorsun eski açıkta kırma işi olduğunu anlamıyorum. Bir işde hata varsa o işi konuş hemen diğer şirkettede karşılığında hata uydurma.
Seni bu konuda son kez uyarıyorum burda obitaşı öveceğim diye stadı yerle bir eden insanlar gitti ve o günden beride bu tip bir tartışma çıkmıyor. Bir şeyi unutmayalım firma eleştirmek farklı bir şey, işi kötülemek farklı bir şey bir firmayı yavaşlığından dolayı eleştirirsin bu normal ama işi kötülemeye kalkarsan o zaman duracaksın. Hele bunu iftira niteliğinde yaparsan olmayan bir şeyi varmış gibi çamur at izi kalsın mantığı güdenin ben burda Beşiktaşlılığını sorgularım. Bu güne kadar obitaşı çok eleştirdim ama asla yaptığı işin kalitesiyle ilgili tek bir mesajım olmadı, olamazda yaptığı işide küçümsemedim işi zorsa daha büyük bir ekip çalıştırmalıydı. Ellerine emeklerine sağlık yaptı bitirdi şimdi gidiyor. Bundan sonra yapacağı işlerde yolu açık olsun şu kötüleme işinden vaz geçin.
Son yapılan işlerde beton farkından dolayı sanırım her iki firmadada beton şişme yaptı ve kotun üstüne çıktı bu işçilik hatası değil nedenini bilmiyorum beton karışımındaki farklılık olabilir, bu iki firmayıda etkiledi. Tek hataları ilk dökümlerde kontrol edip biraz daha pay vererek bunu telafi edebilirlerdi yapmadılar gözlerinden kaçtı hatamı evet hata ama önemli bir hatamı hayır değil demir örümünde bir yükseklik yok o yüzdende sakıncalı bir durum yok sadece kırma işi oluyor ve bu iş için harcanan emek ve kayıplar her iki firmanın hak edişlerinden düşülecekmiş kıran prekastcılar ve bu işden doğan kayıpları iki firmayada faturalandıracaklar bu prekast imalatını yavaşlattı ama buda çatıcıların işine engel bir durum yaratmadığı içinde genel süreyi etkilemedi. Bu işden prekastcılar zararlı çıktı şimdi hiç günahları yokken bütün küfürü onlar yiyor.
 @Yunus Emre Dökmeci sağda solda burada sana haksızlık yapıldığının dedikodusunu yapıyorsun burda kimse sana haksızlık yapmıyor, tam tersi bir çok kez başkalarına gösterilmeyen iyi niyet sana gösterildi ama bu dedikodulardan sonra bu hakkını kaybettin burda yöneticiler dahil hiç kimsenin bir ayrıcalığı yoktur. Bunu kafana sok burda Beşiktaşlı olmak kesinlikle ayrıcalıklıdır. Buraya renklilerde üye olabilir ama hiç bir zaman onlara bir Beşiktaşlıya gösterilen tölerans gösterilmeyecektir. Burda bir beşiktaşlıya uymayacak tavır içinde olan yönetici bile olsa müsamaha gösterilmez bunun en büyük delili son bir kaç ay içinde yaşanan olaylardır.
Bunda  @Volkan Başaran  ı ayrı tutuyorum çak faydalı bir yöneticiydi buraya büyük katkıları oldu tüm emekleri için teşekkür ederim ama kendi isteğiyle yöneticilikten ayrıldı her zaman aramızda görmek isterim istediği andada yetkileri geri verilecektir. @kcptl artık işlerinden dolayı foruma aktif devam edemiyor o yüzdende konuşup yetkilerini üye düzeyine düşürdük aktif katılımdada onu tekrar aramızda görmek bizi mutlu eder.
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2015, 15:27:20 Necmi ]

Çevrimdışı Fatih

@Necmi abi senden birsey rica edicem... Abi lutfen noktalama isaretlerini kullan  :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Konu Dışı :
Değerli Sanatçılarımızdan KAYAHAN Bu sabah Vefat etmiş :by2:
ALLAH Rahmet Eylesin , Sevenlerine ve Geride kalanlara Sabır versin...
Vay be Kayahan abimiz de gitti..
Her sabah kafamın içinde bir şarkıyla uyanırdım. Bugün de Kayahan'ın Yağmur adlı şarkısıyla uyanmıştım.
Haberlere bi baktım vefat etmiş. Nur içinde yatsın.

"Yağmurda ellerim.. Üşüyor yüreğim.. Şu kara bulutlar..Kan kardeşi gözlerimin.. Sebebim sen, sensin.. "
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BlackEagle1989

2 haftada prekastler bitir fazlaca iddali olmus... Bugun Yeni acik bitirsinlerde o yeterli bu hafta icin  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi senden birsey rica edicem... Abi lutfen noktalama isaretlerini kullan  :D
Noktalama işaretleri böylemi...!  @Fatih  resmen okuyunca soluksuz okudum nefesim kesildi 5 saniye nefessiz kaldım  :evillol: :evillol:
@Volkan Başaran @kcptl her ikisi de Değerli insanlardır emekleri yadsınamaz...!

Çevrimdışı Fatih

Noktalama işaretleri böylemi...!  @Fatih  resmen okuyunca soluksuz okudum nefesim kesildi 5 saniye nefessiz kaldım  :evillol: :evillol:
@Volkan Başaran @kcptl her ikisi de Değerli insanlardır emekleri yadsınamaz...!

Abi okumakta sikinti yok, kitap yazsa okunur Necmi abinin yazilari.. Ama bazi cumleler de birlesim oldugunda cumlenin anlamlari cok degisiyor... O yuzden de noluyo lan filan oluyorum
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı BORAN

@ALI RIZA dayanamadım yazacağım ve rica ediyorum " ...! , .... " noktalama işaretlerini daha az kullanır mısın çok fazla yapıyorsun  :evillol:
not : okuduktan sonra cevap verebilir yada silebilirsin.

Çevrimdışı keremfrat1

15 güne mi günün komedisi ay sonu belki ama inşallah beni yanıltırlar  :kop: :kop: :kop:
belkide 20 gunde biter @Melekcik  :) bugun izledim bi 10 dakika iyi gudiyolar yaniltirlar belki ;)

Çevrimdışı keremfrat1

Baskanimiz stada :) hala bi fotom yok ya baskanla :)

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA dayanamadım yazacağım ve rica ediyorum " ...! , .... " noktalama işaretlerini daha az kullanır mısın çok fazla yapıyorsun  :evillol:
not : okuduktan sonra cevap verebilir yada silebilirsin.
:bandit: :bandit: :bandit: en son ünlem yapıyordum yerine . işareti çıkıyordu ünlemi geri getirince mecburi görüyorsunuz  :evillol:
Proramlama C dilinde web tarımda ! işareti kullanırısnız tagların nerede başladıgını yada ne oldugunu görmeniz için...
Sayfaya sag tıklayıp kaynagı göster deyin... ctrl F ile arama yapın ! işaretini görürsünüz...!
Yazılım yapanlar kullanır alışkanlık oluyor bir nevi kodlar bağlantılar vs derken alısıyorsunuz...

@BORAN 

2 haftada prekastler bitir fazlaca iddali olmus... Bugun Yeni acik bitirsinlerde o yeterli bu hafta icin  :D

Ptesi artık yenı acık komple bitse süper olur bugun zor gibi .. En üstlere düz prekastları vs koycaklar sanırım en azından ptesi itibari ile numaralıya gecerse ay sonu biter inş.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc
Bomba Sonunda Patladı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı serti67

Baskanimiz stada :) hala bi fotom yok ya baskanla :)
hacı kulelerde calışma Başlamış be Yapılıyor bılgı varmı resım cekıcekmısın ordan müsait olursan
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS