Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5718170 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sunucu taşıma işlemi yaptık @Yunus Emre Dökmeci elektrik kesintisinin olduğu gün taşıma yaptık tam o zamana denk geldi. Sunucu IP'leri tam oturmadığı için erişim problemi yaşanıyordu belli bir kısımda ama şuan bir problem yok sanırım.
Şuan Sıkıntı yok :ok: @Altuğ abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Numaralıda hazır kalıp kullanıldı pürüz yok prekastlar çabuk takılır söylemi şehir efsanesi çıktı.Tam ikibuçuk saattir 1 prekastı yerleştiremediler numaralıya :ishock: :ishock: :halay: :halay: :ishock: :ishock:

Orada amaç sinir boşaltmak idi en yakın stres atacak kişi arıyordum yunus emreyi gördüm sallıyor takıma...! üstteki adamlar konusyordu bir ora bir ora derken olay karıştı :)
Siz 2 kafadar @Efe ve @keremfrat1  bir girişte gördüm bir çıkışta Çekirdekçi taraftar profiliydiniz @Necmi abi ne diyorsun 2 kafadar a
@bjk_mabet bana nefes aldırmadı her yerim yumruk oldu  :evillol: :evillol:
en son @KUMANOVALI  sıgınmıştım ama golden sonra 5 sıra aşagıda idim   :halay: :halay:
Takıma Derken :alala:
Ben Sadece Mustafa Pektemekle :akuma: Biliçe :akuma: Sallıyordum @ALI RIZA

Çevrimdışı SDemirsoy

Numaralıda hazır kalıp kullanıldı pürüz yok prekastlar çabuk takılır söylemi şehir efsanesi çıktı.Tam ikibuçuk saattir 1 prekastı yerleştiremediler numaralıya :ishock: :ishock: :halay: :halay: :ishock: :ishock:
tamam da orası balkon aşağı sarkan kısmı orada hazır kalıp kullanılmadı  :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Günaydın.  Stadın içinden dumanmı çıkıyor banamı öyle geldi hastalığın etkisimi  :alala: :alala:

cehennem ateşini alevledik:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Melekcik

tamam da orası balkon aşağı sarkan kısmı orada hazır kalıp kullanılmadı  :)
zaten prekast biten yerdeki çatı işleri bitmiş olsa analarım
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Sutlas

Abi, bu merdiven basamaklarını sonra mı yerleştirecekler? Çatı için konan destek iskeleleri sanki merdivenlerin olduğu yere denk geliyor kapalıda @bjk_mabet

Çevrimdışı SDemirsoy

@DADAYKARTALI
hazır kalıplanan yer bu kısım bahsettiğin yerde kalıp normal çakıldı

Çevrimdışı TØLGA

1 mayıs günü prekast işi biter yineliyorum tekrar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KUMANOVALI

Orada amaç sinir boşaltmak idi en yakın stres atacak kişi arıyordum yunus emreyi gördüm sallıyor takıma...! üstteki adamlar konusyordu bir ora bir ora derken olay karıştı :)
Siz 2 kafadar @Efe ve @keremfrat1  bir girişte gördüm bir çıkışta Çekirdekçi taraftar profiliydiniz @Necmi abi ne diyorsun 2 kafadar a
@bjk_mabet bana nefes aldırmadı her yerim yumruk oldu  :evillol: :evillol:
en son @KUMANOVALI  sıgınmıştım ama golden sonra 5 sıra aşagıda idim   :halay: :halay:
:iwink: :naughty:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

Gelir elde etme adına kapalı orta kısma vip koltuk olmalı değil miydi? Aynen numaralıda ki gibi.Koskoca lounge yi 600 kişilk 1903 tribünü kullanacak.Numaralıda yaklaşık 2500 kişi aynı lounge yi kullanacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

1 mayıs tatil  :s19:
tatile kadar bitirirler işte tatilden sonra bidaha mı geleçez  diyip  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı KUMANOVALI

trabzonda tribün ısıtması olacak gibi https://www.swarmapp.com/c/5d8CLg4cNOu

kulüpte haklı
bu taraftar olimpiyat gördü

ısıtmaya ihtiyacı yok

aslında ısıtma olmaması yakın zamanda safların sıklaştırılacağına işaret  :D
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

kulüpte haklı

ısıtmaya ihtiyacı yok

yarın boğazdan gelen soğukta üşüdüm deme @KUMANOVALI  :olmaz

Çevrimdışı siyah-1903

kulüpte haklı

ısıtmaya ihtiyacı yok

stadı akıllı yapıyorum diyip de ısıtma bile koymamayı da meşru hale getirmeye çalışmayın.. bu yıl olmasa da ileriki süreçte mali durumun düzelmesine bağlı olarak ısıtıcı muhakkak konulmalı.. bunun aksini düşünmek savunmak akla mantığa aykırıdır
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

stadı akıllı yapıyorum diyip de ısıtma bile koymamayı da meşru hale getirmeye çalışmayın.. bu yıl olmasa da ileriki süreçte mali durumun düzelmesine bağlı olarak ısıtıcı muhakkak konulmalı.. bunun aksini düşünmek savunmak akla mantığa aykırıdır
Bunu bende Çok savundum burada , İlk etapta Tribün ısıtmanın olacafı söylenmişti, Bu kadar Elit , Lüks stad yapıpda Tribüne ısıtma koymamak çok enteresan gerçekten :money:
Ama En Azından Zeminde ısıtma olacak bu kesin :ok:
Ayrıca İnonude çok ilginç bir hava vardı , Dışarısı buz Gibi iken stadın içi çok sıcaktı ve hiç uşumuyordun bu durumu Hala çözemedim , İnş Vodafone Arenadada öyle olacak , Çünkü her yeri kapalı bi Stad sonuçta :iscrewy: @siyah-1903

Çevrimdışı SDemirsoy

yeni açıkta arkadan fışkırtıcı mı uzandı öyle çıkış kapısına doğru bir şeyler var orada
[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2015, 11:58:20 SDemirsoy ]

Çevrimdışı ahmetx

Bunu bende Çok savundum burada , İlk etapta Tribün ısıtmanın olacafı söylenmişti, Bu kadar Elit , Lüks stad yapıpda Tribüne ısıtma koymamak çok enteresan gerçekten :money:
Ama En Azından Zeminde ısıtma olacak bu kesin :ok:
Ayrıca İnonude çok ilginç bir hava vardı , Dışarısı buz Gibi iken stadın içi çok sıcaktı ve hiç uşumuyordun bu durumu Hala çözemedim , İnş Vodafone Arenadada öyle olacak , Çünkü her yeri kapalı bi Stad sonuçta :iscrewy: @siyah-1903
sen hiç yeni açıkdan hiç bilet almadın galiba  :D

Çevrimdışı ahmetx

İnönü'de Maç izlenedigim Tribün yok :) @ahmetx abi

yeni açıkta arkadan fışkırtıcı mı uzandı öyle çıkış kapısına doğru bir şeyler var orada
Ya içeriye Zemine Şap betonu atıyor , Yada Vinçin söküldüğü yerin tablası atıldı onu betonluyor galiba :bandit: @SDemirsoy
Doğvumu Samet :evillol: :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 12:05:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Arkandan güldür güldür esen rüzgar ile vücüdun yarısı kısmi felç  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersan

kartal yuvasında vodafone arena keyfi

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA