Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5703698 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Artık akşam mesaisi yapılma zamanı gelmedi mi? Hava düzeldi saatler uzamaya başladı , 2 ay 3 ayda mesai yapılır yani ramazana kadar

akşam mesaisi prekastta olmaz sabah bile çok tehlikeli yine çatıda belli çalışmalar hariç çalışma olması imkansız güvenlik herşeyden önce düşecek bir çatı kolonu bi kaç kişinin ölümüne sabeb olabilir saatler ileri alınınca çalışma saatleri uzayabilir sadece
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı riza calli

Su ezikbahcenin aciklamasina cok güldüm neymis stadı biz yapmiyomusuz bi tugla bile koymamisiz.statda tugla kullammadigimizi bilmiyolar heralde

Çevrimdışı Efe

Çatı işi çok teferruatlı ve zor olduğu için iyi bir aydınlatma sağlanıp gece vardiyası yapma gidi düşünceleri olmaz değil mi @Necmi  @Efe  abi ? En fazla hava kararana kadar mesai olur. Onca video izledik hiç böyle bir uygulamaya rastlamadık ama artık yetişsin diye aklımıza her şeyi getiriyoruz.

çok teferruatlı değil aslında aylarca sürecek bi yapılışı yok sadece ölçümlerin ve birbirine eklemelerin ince ayar yapılarak yapılması lazım yoksa halatları ser orta yuvarlığı oluştur iş bitti çatı kolonları ve kirişler bittimi 1-1,5 ay içinde halatlar ve orta yuvarlak biter diye düşünüyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı riza calli

Ayrica stadini kendi yaptiginii idda eden 20 numaranin kulubu migros ve telsim tribunleri kulubun yan kurulusumu

Çevrimdışı Efe

Su ezikbahcenin aciklamasina cok güldüm neymis stadı biz yapmiyomusuz bi tugla bile koymamisiz.statda tugla kullammadigimizi bilmiyolar heralde

bu forumu takip etseler böyle konuşamazlar bi m3 beton atamadılar demeleri lazımdı :lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Çatı işi çok teferruatlı ve zor olduğu için iyi bir aydınlatma sağlanıp gece vardiyası yapma gidi düşünceleri olmaz değil mi @Necmi  @Efe  abi ? En fazla hava kararana kadar mesai olur. Onca video izledik hiç böyle bir uygulamaya rastlamadık ama artık yetişsin diye aklımıza her şeyi getiriyoruz.
yer çalışmalarında gece mesaisi yapılabilir ama havada çok riskli insanların gece algıları çok azalır derinlik hissi kaybolur ne kadar aydınlatsanda işin riski çok büyük hiç bir iş insan hayatını riske atacak kadar acil değildir. birde gece yapılan işlerde insanlar daha çok hata yapar çatı işi hata kaldıracak bir iş değil programlarına uysunlarda sadece gündüz çalışsınlar hep işe odaklı olmayın insan hayatı daha değerli iş dediğin ne olur en fazla biraz daha geç biter ve telafisi her zaman var ama akacak bir damla kanın telafisi yoktur şu güne kazasız belasız geldik bırakalım programlarını uygulasınlar işlerini güvenli bir şekilde yapsınlar @Rebel_Eagle1903 gerçekten riske girmeye deymez

ysariusta

• Ziyaretçi

yer çalışmalarında gece mesaisi yapılabilir ama havada çok riskli insanların gece algıları çok azalır derinlik hissi kaybolur ne kadar aydınlatsanda işin riski çok büyük hiç bir iş insan hayatını riske atacak kadar acil değildir. birde gece yapılan işlerde insanlar daha çok hata yapar çatı işi hata kaldıracak bir iş değil programlarına uysunlarda sadece gündüz çalışsınlar hep işe odaklı olmayın insan hayatı daha değerli iş dediğin ne olur en fazla biraz daha geç biter ve telafisi her zaman var ama akacak bir damla kanın telafisi yoktur şu güne kazasız belasız geldik bırakalım programlarını uygulasınlar işlerini güvenli bir şekilde yapsınlar @Rebel_Eagle1903 gerçekten riske girmeye deymez
Gündüzün şerri gecenin hayrından yeğdir.

Çevrimdışı Oktay A.

Gülmekten başka bişey yapmaya gerekte yok zaten benim babam senin babanı döver gibi bir açıklama bu bildiğin ilkokuldan liseye yeni geçmiş ergenliğe adımını atmış birine yazdırdıkları çok belli yok eğer ciddi ciddi bir kurum açıklamasıysa bu daha komik
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi askerde gece zifiri karanlıkta bir cismi tam secmek istersen cismin etrafında gözünle sagına-soluna,üstüne-altına bak derlerdi :evillol: :evillol:
etkili bir yöntem gece böyle çalışırlarsa derinlik miş alğılamaymıs üstesinden gelirler :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Prekastcilar aksam mesaisi yapabilir ama ekipleri yeter mi bilmem.yani butun ekipler zaten tum gun çalışıyor bir isciyi 8 saatten fazla calistiramazsin (max10).caksam vardiyasi icin ek ekip getirmek gereki ki bunuda yonetim kabul etmez masrafi arttirir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

apc tasarımmı yapıyor bızım stattakı korkulukları kenarlıkları vs resımde goruldugu uzere v bu resım nereye aitt
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada bu sezon yaptığımız 4 deplasman maçında futbolcularımız hibrit çimi görme fırsatı yakaladı.
-Feyenoord
-Arsenal
-Tottenham
-Liverpool
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi askerde gece zifiri karanlıkta bir cismi tam secmek istersen cismin etrafında gözünle sagına-soluna,üstüne-altına bak derlerdi :evillol: :evillol:
etkili bir yöntem gece böyle çalışırlarsa derinlik miş alğılamaymıs üstesinden gelirler :evillol: :evillol:
askerde zaiyatın önemi yok eğitim zaiyatı diye rapor tutuyorsun konu kapanıyor ama bizde öylemi direk kocaman bir şırınga ayarlarlar :bandit: @Oktay

Çevrimdışı ugrkrmn

Herkese Merhabalar,
Beşiktaş için küçük gibi geliyor stadımız
Çok insan dışarıda kalacak gibi geliyor bana bilmiyorum huzursuzluk var içimde  :bandit: :alala:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Onların stadyumu C60 ve dokme merdivenden oluştıgı için , Ayrıca Gecekondu olduğu için Tıgla kullanmışlar, Oyuzden Bizimde Tıgla kullandıgımızı sanıyorlar :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı samet67

Böyle bir çalışma nasıl olur sizce kulelerin bulunduğu alanda ya da daha uygun bir yerde?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Böyle bir çalışma nasıl olur sizce kulelerin bulunduğu alanda ya da daha uygun bir yerde?
Mükemmel olmuş :claps: :claps:
O kadar küçük bir esere bu kadar ayrıntı eklenmesi büyük başarı :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

mesaj silindi
bize yakışmaz bu üslup biz Beşiktaşlıyız başkalarının zaaflarıyla dalga geçmeyiz @sallapati
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2015, 22:36:04 Necmi ]

Çevrimdışı dogu1903

abi bu harika bir şey

Çevrimdışı Necmi

Herkese Merhabalar,
Beşiktaş için küçük gibi geliyor stadımız
Çok insan dışarıda kalacak gibi geliyor bana bilmiyorum huzursuzluk var içimde  :bandit: :alala:
:hosgeldin ne kadar büyük yaparsan yap hep birileri dışarda kalacak 20 Milyonluk stad yapmadığın sürece :D

Çevrimdışı sallapati

İnce İşler ne durumda..? foto gelmiyor hiç localardan vs

Çevrimdışı Necmi

apc tasarımmı yapıyor bızım stattakı korkulukları kenarlıkları vs resımde goruldugu uzere v bu resım nereye aitt
büyük ihtimalle örnek numunedir neresi olduğunu bende çıkartamadım

Çevrimdışı ZEKI

Yönetimin böyle bir seyi es gecmemsi laizm. harika olmus. Anlamlarida cok guzel

Çevrimdışı Necmi

Yönetimin böyle bir seyi es gecmemsi laizm. harika olmus. Anlamlarida cok guzel
büyük ihtimal müzeye konur @ZEKI  es geçeceklerini sanmam gerçekten nadide bir eser olarak Beşiktaş tarihine girer çok beğendim

Çevrimiçi Kartal Ç

Sanatçı epey ince çalışmış emeğine sağlık. Umarım bu eser müzemizdeki yerini alır.