Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5694646 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Abilerim, arkadaşlarım, kardeşlerim,

Uzun bir aradan sonra memlekete kesin dönüş yapma kararı almış bulunmaktayım. Stadı gezmeye imkanım olamadı, bilen gören alan arkadaşlar sizce nereden kombine alalım. Inönünün her tribününde maç izledim ama genelde Yeni açıktaydık ikinci kat, kapalı çok şahane duruyor ama malum bütçe zor o iş bu sezon. Forum olarak genelde nerelerdesiniz.

Saygılar Sevgiler
@arda hayırlı oldu diyeyim önce.forumun geneli eski açık kalenin tam arkasına gelen 121.blok 16. Sıra dan itibaren en üst localara kadar dayanıyor.koltuk numaralarıda tam ortası 18 gibi oluyor.10. Sıra ile 30. Sıralar arasında.

Çevrimdışı ZEKI

Uzun bir aradan sonra memlekete kesin dönüş yapma kararı almış bulunmaktayım. Stadı gezmeye imkanım olamadı, bilen gören alan arkadaşlar sizce nereden kombine alalım. Inönünün her tribününde maç izledim ama genelde Yeni açıktaydık ikinci kat, kapalı çok şahane duruyor ama malum bütçe zor o iş bu sezon. Forum olarak genelde nerelerdesiniz.

Saygılar Sevgiler
Hayirli uygulu olsun simdiden hosgeldiniz @arda

Çevrimdışı arda

Çok sağolun @MURAT @ZEKI abilerim, arkadaşa söyleyim oralardan baksın artık kaldıysa inşallah.

En yakın zamanda görüşmek dileğiyle, ha bu arada elektrik mühendisine lazım olan bir durum varsa beni unutmayın :) konu dışının kralını yaptım kusra bakmayın.

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi murat

Çok sağolun @MURAT @ZEKI abilerim, arkadaşa söyleyim oralardan baksın artık kaldıysa inşallah.

En yakın zamanda görüşmek dileğiyle, ha bu arada elektrik mühendisine lazım olan bir durum varsa beni unutmayın :) konu dışının kralını yaptım kusra bakmayın.

Tam bizim bölgeden bulamasanda blok aynı olduktan sonra sıkıntı olmaz sıkışırız :D

Çevrimdışı ilhan

Saygılar Sevgiler
@arda hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı pascal26

sizide anlamıyorumki hiç
yahu rekorlar kırılıyor hocanın dediği gibi hala biz sucluyuz vallahi billahi yuh..
bu zamana kadar sokakta maclarda bu kadar lisanslı urunu olan insan goremezdiniz bu vakte kadar insaff....
yazık sana gore herseyi biz yapalım onların yerinede biz oynayalım..
Lisanslı ürün alma vs. katılıyorum, haklısın. Benim söylemek istediğim örgütlü taraftar gruplarının takımı itmesi konusundaydı. Bu takım buraya taraftar sayesinde gelmedi. Takım sürekli potada kaldı, taraftar sonradan buna katıldı. Hatta esas Ankara seyircisi sahip çıktı, Konya sahip çıktı, biz İstanbul'da çıkmadık. Bu kadar. Onun dışında şu an hesap sorma dönemi değil, lig biter tabelaya bakılır. Şu an sahip çıkma, takımı itme zamanı. Neyse ki akşam twitter'da gördüm, yarın Saraçoğlu'na uğurlama yapılacak. Fb nin galibiyetten başka şansı yok. Biraz moral biraz şansla 3 puan bize çok yakın. Çok net hissediyorum. Ama üstümüzdeki şu negatif elektriği bi atalım. Kadıköydeki maçlardaki galibiyetlerde 18-17 öndeyiz. Yarın inşallah 19-17 olsun, bu sene de yıllardır biriken tüm hesapları kapatma yılı olsun.

Çevrimdışı bjk_mabet

@Necmi yakın tarihte kayıt oldum ama pek konuşmuyordum. Açmayayım dedim ağzımı ama yapamadım. Öncelikle biz Trabzonspor gibi doldurma yayla olan alana direk temelden yapmıyoruz stadımızı yani bu demek oluyor ki hareket alanımız kısıtlı hemde çok kısıtlı sıfıra yakın. Bu yüzden dolayı önce stada fore kazıklar döşenip içindeki hafriyat çıkarıldı. Bu arada bir gezi olayları atlattık ki bize 1 ay kaybettirdi stadı yıkmakta. Sonra ilk temel geldi 21 aralıkta, yani stadın yıkıma başlamasından 6 ay sonra. İşler başladı herkes memnun millet arı gibi çalışıyor falan ama numaralının altındaki kaya kütlesi de çok uğraştırdı dolayısıyla hafriyat çıkarmada sorun yaşadık. Buna bağlı olarak Yeni açık rampayı kaldıramadık uzun süre. Gel zaman git zaman bu güne kadar ulaştık.

Sonuçta 1 yıldan biraz uzun süreçte daracık bir alanda zeminin bilmem kaç metre altına girerek devasa bir yapı inşasında sona geldik sayılır. Müthiş bir hızdır bu, kimse itiraz etmesin. Beşiktaş'ın göbeğinde böyle kalabalık bir ortamda bu yapıyı bu kadar hızlı yapabilmek başarıdır. Milletin gözü doymuyor nedense akşam yatıp sabah kalktıklarında çok farklı şeyler görmeyi bekliyorlar sahada. @ALI RIZA bile @bjk_mabet in yanına gitmeden önce neler diyordu sürekli saydırıyordu yavaşlıktı yok mimar kapıları neden böyle yapmıştı falan derken İstanbula gitti ve gördüğü şeyler karşısında fikirlerinin nasıl değiştiğini gördük.. Biz dışarıdan hiçbir şey görmüyoruz aslında. Böyle karşıdan yok çok yavaş yok çok kötü oluyor diyenleri alıp stada götürüp iki gün dolaştırıp çalıştıracaksın anlayacaklar sonra nasıl olduğunu :icool: Statta kullanılacak bir çok şeyi depolayamıyoruz yerimiz olmadığı için, takılacağı zaman geliyorlar hemen yapıyorlar görüyoruz resimlerde kameralarda. @Deniz imkanın olsa yarın sabah gel @bjk_mabet ile iki gün takıl statta olayların nasıl işlediğini gör sadece. 'Bekara karı boşamak kolay' diye bir deyim var. Tamda buraya uyuyor, aa ben bunu yaparım diyip yapmakla olmuyor. Bizim sektörde bir laf var 'Üç ölç bir biç' herşeyi kontrolünü yapa yapa işlemek daha iyi yani.  :)

Bu taraftar 8 sene Y.D isimli şahıs uyutuldu farkında hala farkına varamadı çoğu kişi. 3-5 milyon lira borçtan 500 milyona çıktı bu takımın borcu. Yerin dibine sokuldu ötelendi. Yıldız yıldız diye boyandı taraftarların gözü. Her sene hayali kazmalarımızı vurduk mayıs ayında. Artık öyle değil tam anlamıyla bir fikir devrimi oldu ama hala fark edemedi çoğu kişi. Kartal yürekli biri geldi kimsenin elini sokmak istemediği zamanda geldi aldı sazı eline ve harika işler yapıyor şuan. Fikret Orman' ın nasıl işler yaptığını kulübü ne kadar kötü durumdan döndürdüğünü bilmiyorlar. Kulübün sponsoru yokken, futbolcuların maaşlarını geçtim bonservis paralarını bile ödeyemezken, milleti kapıya kuyruk etti sponsorluk versinler diye. Borcumuz azalıyor günden güne tabi doların yükselmesiyle borçlar azalmıyormuş gibi görünüyor gerçi. Ama sevgili Divan kurulunun çok saygılı üyeleri farkında değiller doların ne kadar hızla arttığının, hala bir taraflarını yırtsınlar borçlar azalmıyor artıyor diye..

@SDemirsoy @keremfrat1 ve resim çeken bir çok kişi olmasa stadın içindeki değişimleri hiç göremesek. @rubi_tobin @bjk_mabet yada @Necmi abi dahil adını sayamadığım bir çok kişi bize içeriden bilgi vermese herkes bu stadın işleyişinden bir haber olacak gazetelerde çıkan haberlerin resimlerine bakarak ulan stada bak hiçbir şey yapmıyorlar yarım kalmış diyeceğiz..

:ok:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı riza calli

bilmem ben o kadar uzun boylu değilim :D
Gece gece guzel bi haber verde rahat uyuyalım

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Fulya mı  :poke: :poke: :nargile: :nargile: :naughty: :naughty:   @bjk_mabet
i
rakıyla benden birşey öğrenemessin bu öğrenmen gereken ilk şeydi:)

Çevrimdışı Almancı

Çevrimdışı Efe

bilmem ben o kadar uzun boylu değilim :D

bende değilim ama 5 sene basket oynadım  :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

davayı mı kazandık ne oldu?
çok zor diyorlar o iş için ama bilmiyorum son durum ne
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

1.93 yeterlimi abi uzun boy için  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

hmm fulya basket ip uclarini birlestirince.. :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı TØLGA

hmm fulya basket ip uclarini birlestirince.. :halay: :halay: :halay:
fulya'da öyle bir arazi varmıki abi bilen varmı ?  :biggrinking:
arazi araştırmalarına başlayalım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

1.93 yeterlimi abi uzun boy için  :evillol: :evillol:

valla 2 metrelik adamda vardı bizim takımda 2 harekette seni geçerim  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

valla 2 metrelik adamda vardı bizim takımda 2 harekette seni geçerim  :evillol:
vayssss :D yakışır bizde 5 sene banvit altyapısında oynadık boş değiliz o kadar  :biggrinking:
neyse konuyu dağıtmayalım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı bjk_mabet