Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692161 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

haha  :D  o benim hesaplamam aslında biraz daha fazla...
yaw  insanlara umut  vermiin kardesim buradan yahu  :)
Yorgo

Çevrimdışı ahmetx

yaw  insanlara umut  vermiin kardesim buradan yahu  :)
yoo umut değilki gerçek , 42 bin kişiye bilet satılabilecek ama kapasite 42 binin üstünde
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yoo umut değilki gerçek , 42 bin kişiye bilet satılabilecek ama kapasite 42 binin üstünde
Bilet satılamayacaksa salla gitsin be abi :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi murat

Aslında 42 bin bilette hayal :D taş çatlasın 10 bin bilet olur.gerisi kombine  :D geriye ne kalır orası meçhul.kuvvettli bir rüzgar eser ahmetx in tahminleri gerçek olur.İstanbul dışında ve stadı görmeyenleriçin söyleyeyim iişinizi ferah tutun.resimde göründüğü gibi değil.devasa bir yapı.11-12 katlı bina yüksekliğinde.resimde görünenin neredeyse iki katı.

Çevrimdışı Kartal Ç

Bilet satılamayacaksa salla gitsin be abi :D

41903 e düz 42 diyelim. şimdi diyorlar ki 42 bin bilet satabilirsin. 42 bin koltuklu olarak yaparsan %5 rakip taraftar bölümünden 2100 koltuk rakibe gidiyor. kaldı mı sana satabileceğin 39 900 bilet. sonra 2100 tane rakibe verdin ama böyle olmaaaaz diyor emniyetiydi valiliğydi vs. sen bunların güvenliğini alacaksın tribündeki o kısmın sağında ve solunda 10ar 15 sıra koltuğu boş bırakacaksın sonra da 2 3 sıra güvenlik görevlisi olacak diyor.Bu yüzden bi 500 -600 koltuk daha boş bırakman gerekiyor. Yani kendi taraftarına satılabilir biletin maksimum 39.300 oluyor.

ama stadı 42 binden fazla koltukla yaparsan diyelim ki 43 bin yaptın yine 42 bin bilet satarsın %5 i rakibe verirsin boşluğu 42 binin fazlası koltuklarla bırakırsın böylece önceki durumda sana güvenlik gerekçesiyle sattırmadıkları o 500 600 koltuğu da satabilirsin. 500-600 taraftarın desteği böylesine kutu gibi bir stadda hiç de azımsanacak birşey değil.

bi de böyle düşün :iscrewy:  :eyes

ysariusta

• Ziyaretçi

Selam millet noldu çatı, açıldı mı tünel. Bitti mi otopark.  :director:

Çevrimdışı ZEKI

Yogunluktan bu siralar cok bakamiyorum, ust kirisler geldimi takildimi ne diyorsunuz arkadaslar

ysariusta

• Ziyaretçi

Kameraya nolmuş be. @rubi_tobin  :santa2:
çok uzak kalmışım ya la, kendimi alıntııyorum  :kop:
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2015, 20:30:33 Yunus ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fatih

41903 e düz 42 diyelim. şimdi diyorlar ki 42 bin bilet satabilirsin. 42 bin koltuklu olarak yaparsan %5 rakip taraftar bölümünden 2100 koltuk rakibe gidiyor. kaldı mı sana satabileceğin 39 900 bilet. sonra 2100 tane rakibe verdin ama böyle olmaaaaz diyor emniyetiydi valiliğydi vs. sen bunların güvenliğini alacaksın tribündeki o kısmın sağında ve solunda 10ar 15 sıra koltuğu boş bırakacaksın sonra da 2 3 sıra güvenlik görevlisi olacak diyor.Bu yüzden bi 500 -600 koltuk daha boş bırakman gerekiyor. Yani kendi taraftarına satılabilir biletin maksimum 39.300 oluyor.

ama stadı 42 binden fazla koltukla yaparsan diyelim ki 43 bin yaptın yine 42 bin bilet satarsın %5 i rakibe verirsin boşluğu 42 binin fazlası koltuklarla bırakırsın böylece önceki durumda sana güvenlik gerekçesiyle sattırmadıkları o 500 600 koltuğu da satabilirsin. 500-600 taraftarın desteği böylesine kutu gibi bir stadda hiç de azımsanacak birşey değil.

bi de böyle düşün :iscrewy:  :eyes
Bu soyledigin olaylar sadece buyuk maclarda oluyor... Taraftari olmayan kuluplerle mac yaptigin icin ikisi birbirini esitliyor...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Kartal Ç

eski fotolara bakarken denk geldim. bu günleri hatırlayanlar??  :evillol:
Bu arada eski stadda tribün altında kalan alanlardan hiç istifade edemiyormuşuz şimdi binlerce metre kare alan kazandık.

Çevrimdışı Efe

Yogunluktan bu siralar cok bakamiyorum, ust kirisler geldimi takildimi ne diyorsunuz arkadaslar

yok kiriş  falan onun yerine @ALI RIZA var :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski fotolara bakarken denk geldim. bu günleri hatırlayanlar??  :evillol:
Bu arada eski stadda tribün altında kalan alanlardan hiç istifade edemiyormuşuz şimdi binlerce metre kare alan kazandık.

:lol: :lol: sergenin atı inönüden çıktı  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Yahu su iett arazisini vermediler bari altini verselerdi.orayi da otoparka eklerdik arac kapasitemiz epey bir artardi.ustunu yine belediye kullanirdi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Otoparkı napcan Deniz; çek arabayı Üsküdar'a 3 saate Ankara, maçtan sonra... Evden maça gitmem toplu taşımayla (tek aktarma) 1 saat. Vapurda çay keyfi çabası. Üstüne birde galip gelmişsen Kadıköy'e girişimiz muhteşem oluyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

Canınız Resim istiyor mu ??? bugün prekastlar üstünde legolas olmuştum koşuyordum uçuyordum :) kamerda göremediniz mi  :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Canınız Resim istiyor mu ??? bugün prekastlar üstünde legolas olmuştum koşuyordum uçuyordum :) kamerda göremediniz mi  :kop: :kop:

hadi yolla

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:evillol:
Meşhur olmuşsun , Vodafone Arena Resmi hesabında Fotoların var :icool: :tabe: @ALI RIZA
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Otoparkı napcan Deniz; çek arabayı Üsküdar'a 3 saate Ankara, maçtan sonra... Evden maça gitmem toplu taşımayla (tek aktarma) 1 saat. Vapurda çay keyfi çabası. Üstüne birde galip gelmişsen Kadıköy'e girişimiz muhteşem oluyor.
İşletecez abi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

İşletecez abi :)
Deniz, bak stat etrafındaki bayrak, kaşkol, kasket satanları toplat; köftecileri kaldırt. Otoparkın cirosunu sana verelim gönlünce gez.bana da ABD den slr lens getir.

Çevrimdışı Efe

bu aydan 11 günümüz kaldı prekast işlerinde artık numaralı üste geçilmeli alt bitmek üzere sarı vinç numaralı üste prekastları gelecek haftaya dizmeye başlar tahminimce nisan ayının tamamını prekastla geçireceğiz anlaşılan inşallah 15 nisana kadar biter  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Deniz, bak stat etrafındaki bayrak, kaşkol, kasket satanları toplat; köftecileri kaldırt. Otoparkın cirosunu sana verelim gönlünce gez.bana da ABD den slr lens getir.
Geçen yaz kendime bunu almıştım abi babam direk üstüne kondu :D

AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR

Çevrimdışı güzelgünleryakında

:lol: :lol: sergenin atı inönüden çıktı  :icool:

Maşallah Efe resimdeki atı bile kaçırmadın gözden helal :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni açık Üst kat
Kapalı üst kat
Yeni açık Prekast basamak boyu benim bel hizam kot pantolon ölçüme göre hesaplarsak 105 cm :)
@Efe kapalı çatı kirişleri gelecek bu gece Monte edilecek 2 tane sağa ve sola...!
Aklı olan üst kattan kombine vs almasın intihar sebebi...!