Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691830 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Dün geceki vinç fiber hatlara zarar vermiş giderilmeye çalışılıyor.
abi ne vinçmiş ya ne zaman açılır acaba ? birde sanırım kirişi sakladılar ortalıkta yok :D @rubi_tobin

Çevrimdışı rubi_tobin

Bu kiriş olayı çok tuhaf nasıl takılmamış olabilir. Yolu tek şeride indirmişlerdi. Biraz trafik vardı. Telin şarzı olsa fotosunu çekecektim, olmadı.
Baya yukarı çıkarılmış uç uca eklemeye uğraşıyorlar gibi duruyordu.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı rubi_tobin

abi ne vinçmiş ya ne zaman açılır acaba ? birde sanırım kirişi sakladılar ortalıkta yok :D @rubi_tobin

Hiç birşey anlamadım bu işten.  :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

Hiç birşey anlamadım bu işten.  :bandit:
bende anlamadım abi o vinç hem kabloya zarar veriyor hemde kiriş takmamış neyleyim böyle vinci bari yayına zarar vermeseydi :D @rubi_tobin

Çevrimdışı FARUK

Gokhan türkmen foto atmış
Rampa yı açmaya çalışıyorlar sanki

Çevrimdışı SDemirsoy

Gökhan Türkmen Alıntı

@FARUK hocam sanırım dediğin gibi hatta açtılar gibi düşünüyorum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Rüyamda rampanın bittiğini görüyordum. Millet maç görür sevgilisini görür uçtuğunu görür biz rampa görüyoruz  :ebebe:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı FARUK

Gökhan Türkmen Alıntı

@FARUK hocam sanırım dediğin gibi hatta açtılar gibi düşünüyorum
Dun aksam ustu  içerdeki hafriyatı kamyonlar geri geri giderek tünelden gecip rampanın oraya götürdüler
Alttaki iskeleler sökülmüş demekki
Suan hazirlanan 2. Tabla alttakinden uzun ve rampa uzerine uzanması gerekiyor ama bu kadar yapılıp sonraya bırakılacak demek ki

Çevrimdışı SDemirsoy

Dun aksam ustu  içerdeki hafriyatı kamyonlar geri geri giderek tünelden gecip rampanın oraya götürdüler
Alttaki iskeleler sökülmüş demekki
Suan hazirlanan 2. Tabla alttakinden uzun ve rampa uzerine uzanması gerekiyor ama bu kadar yapılıp sonraya bırakılacak demek ki
rampa üzerine uzanırken iskele olacağı için giriş çıkış yine kapanacak öyleyse hocam

Çevrimdışı FARUK

rampa üzerine uzanırken iskele olacağı için giriş çıkış yine kapanacak öyleyse hocam
daha temel atılması gerek rampaya perdelerde yapılmadı bu haliyle sonraya bırakıldı

Çevrimdışı SDemirsoy

daha temel atılması gerek rampaya perdelerde yapılmadı bu haliyle sonraya bırakıldı
inşallah şu hafriyatı çıkarılar artık :D

Çevrimdışı Altuğ

[ Son Düzenleme: 20 Mart 2015, 12:05:01 Altuğ ]

Çevrimdışı ozan062

dün stadımızı gorme fırsatına eriştim,
kimseyle gorusemedim kimseyeye ulasamadım goremedimde
bunu bir sonrakinde halledicem,, dun ben bastan sona pert bir gün geçirdim :iblackeye:

burda diyenler vardı işte stad kucuk diyenler stada gitsin baksın diye evet cok dogru
belki yeni acık kısmına giremedik diye hakkatten orası cuk kadar gorunuyor:D
ama o sutunlar  ve saha inanılmaz birde otobüsün sagladıgı yukardan gorme avantajı ozellikle beni etkiledi...
konuma birsey diyemiyorsun
bu arada birsey dicem

bu zulimpiyat yani atatürk olimpiyat aynı izmirdeki atatürk stadı:)
oyunculara uzaklık akustik isimlerin benzerliği bana sunu dedirtti
bunlar ikiz kardeşler..farklı zamanlarda ama aynı geni tasıyan kanki bunlar:)
onun için oyle aman aman bi uzaklık değişmiş ben dogudan izlediğim için  tabi ikinci katlar ve kale arkaları için bunu diyemem :)

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Sen zorda olsa anlamışsın yine. Ben anlamadım biçok cümleyi  :alala:  :evillol:

Google translate değilde efes translate etkisi var gibi.  Bende alkol alınca böyle oluyorum  :D

bende anlamayanları anlayamıyorum:) sanki bambaska konudan bahsediliyor asagı yukarı cumlenin baslangıcından sonuna cozersin:) illa hersey tam olması gerekmiyorki
yıllarca banada aynı sey dendi ondan diyorum :tabe: :lol:

Çevrimdışı ozan062

bi ara duvarlarların cok duz oldugunu oralara birseyler yapılması gerekiyor demiştikya dun otobüsle giderken stada gelmeden once yol üstünde bunları gordum hemen sizler için resimledim bu ornek varken dusunulmemesi sacma olur...

Çevrimdışı Efe

dun baya kazi calismasi vardi acilmasi lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Şimdi mevzuya nail olduğu için kıymetli @Necmi abimize veya bilen varsa ona bir sorum var.  :)

Bu küfeki kaplanan dış kolonların üst bilezikle birleşen yerleri boş bırakılıyor hani, oraların tekrar kaplanması için iskeleler tekrar mı kurulacak hepsine tek tek ?  :alala: 
evet tekrar iskelede kurulabilir veya başka bir çözümde üretebilirler sonuçta oralar yapılacak nasıl kolaylarına gelirse o şekilde yaparlar @İrfan

Çevrimdışı rubi_tobin

bende anlamadım abi o vinç hem kabloya zarar veriyor hemde kiriş takmamış neyleyim böyle vinci bari yayına zarar vermeseydi :D @rubi_tobin
Bari kaputu açtınız aküyü çalmasaydınız. Aküyü çaldınız ....  :lol: :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

Gokhan türkmen foto atmış
Rampa yı açmaya çalışıyorlar sanki
Bu gün takım otobüsü geçecek oradan tabi plan değiştirmedilerse @FARUK

Çevrimiçi Necmi

Bari kaputu açtınız aküyü çalmasaydınız. Aküyü çaldınız ....  :lol: :lol: :lol:
Akşam nasıl kaçıştı öyle arkandan koştuk durmadın @rubi_tobin

Çevrimdışı Easthanbool

@SDemirsoy  :kop:

[ Son Düzenleme: 20 Mart 2015, 14:07:51 Necmi ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi bizim Sızıntı işi ne oldu sızıntı :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık