Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5694347 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

@rubi_tobin  doğum günün kutlu olsun  :cook:
sevdiklerinle sağlıklı mutlu uzun bir ömür dilerim

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sporx besiktasarena.com filigranli foto yayinlamis diecektim ki zaten bol bol konusulmus..  :)

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi murat

@rubi_tobin  doğum günün kutlu olsun  :cook:
sevdiklerinle sağlıklı mutlu uzun bir ömür dilerim
ooo mutlu yıllar rubi-tobin.bir gün daha bekleseymişsin daha iyi olacakmış :D :-*

Çevrimdışı TØLGA

@anilt kardeşim sınavın bitti hayırlısı olsun inşallah dökül bakam istediğimiz şeyleri  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Asi Ruh 1903

Abilerim,kardeşlerim forumun hazirandan beri takipçisiydim fakat kayıt olmak bugüne kısmetmiş.İnşallah stadımız kazasız belasız biter de mabedimize bir an önce kavuşuruz vakit buldukça bende burada stadımızı ve takımımızı takip edicem.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@anilt kardeşim sınavın bitti hayırlısı olsun inşallah dökül bakam istediğimiz şeyleri  :biggrinking:
Aynen bak bende hatırladım bişiler fısıldamıştı sınav sonrası için :upto:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

Abilerim,kardeşlerim forumun hazirandan beri takipçisiydim fakat kayıt olmak bugüne kısmetmiş.İnşallah stadımız kazasız belasız biter de mabedimize bir an önce kavuşuruz vakit buldukça bende burada stadımızı ve takımımızı takip edicem.

merhaba aramıza hoşgeldiniz  :claps:  :hosgeldin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:hosgeldin Abi veya kardeşim :D
Yaşınızı yazarsanız hitap etmemiz daha kolay olur :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin

Çevrimdışı Asi Ruh 1903

:hosgeldin Abi veya kardeşim :D
Yaşınızı yazarsanız hitap etmemiz daha kolay olur :)
yaş 18 olacak yakında  :)

Çevrimdışı Altuğ

Hoşgeldin haziran'dan bu zamana kadar takip ediyorsun 2 kelam edesin gelmedi mi  :)

Çevrimdışı Asi Ruh 1903

Hoşgeldin haziran'dan bu zamana kadar takip ediyorsun 2 kelam edesin gelmedi mi  :)
Artık tak etti ve kaydoldum  :)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Arkadaşlar selamlar. Bir sorum olacaktı. Belki daha önceden sorulmuştur ama yine de cevaplarsanız sevinirim. Necmi abi bir ara yeni açık alt katın en üst sıralarının boş bırakılacağını söylemişti. Yeni açık alt kat en üst sıralara bu nedenle mi prekast yerleştirilmiyor?

Çevrimdışı samet67

:hosgeldin

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar selamlar. Bir sorum olacaktı. Belki daha önceden sorulmuştur ama yine de cevaplarsanız sevinirim. Necmi abi bir ara yeni açık alt katın en üst sıralarının boş bırakılacağını söylemişti. Yeni açık alt kat en üst sıralara bu nedenle mi prekast yerleştirilmiyor?
:alala: ne zaman söyledim yanlış anlamış olmayasın üste 3 sıra ilave edilir dedim ama şu an boş 26 sıra var ilk projelerde 29 görünüyordu başkada bir şey söylediğimi hatırlamıyorum

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

18 mart Çanakkale zaferimiz kutlu olsun öncelikle, aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun, gazilerimizden ise allah gani gani razı olsun.

Merak ettiğim şey şu, stadda çalışan emekçi arkadaşlar günlük mü para almakta aylık mı?

Mesela prekast ekibini yapanlar?

Küfeki ekibi?

Eğer günlün olarak anlaşma şansı olsa, küfekileri 2 firmaya yahut 3 firmaya verip, 100 iş günlük olayı 30 iş gününde bitirme şansları olmaz mı? Bunu prekast için de söyleyebiliriz?

Aklıma geldi sormak istedim.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

:alala: ne zaman söyledim yanlış anlamış olmayasın üste 3 sıra ilave edilir dedim ama şu an boş 26 sıra var ilk projelerde 29 görünüyordu başkada bir şey söylediğimi hatırlamıyorum

Evet abi ben de onu soruyorum işte. O boş olan yerlerin boş bırakılmasının nedeni bu mu? Yoksa prekastlar sonradan mı yerleştirilecek?

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

net sayı 598
Mabet  selam  kardeşim.29 Mart itibarı ile  hem saatler geri alınıyor hemde günler  uzamaya devam.Bu süreç ile  birlikte uzayan günlerden mesela  çift vardiya çalışma düzenine geçilmesi  düşünülüyormu abim?? Belirli  bölümlerde de  olabilir.Sıkışan işlerde de  olabilir bu.

Çevrimdışı Efe

Suan beton yok yeni acikta eski aciktz var footo cekemiyorum :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

600 prekast kaldiysa eger,gunde 30 prekast ortalamasiyla nisan 8 de prrkastcilara hoscakal dememiz gerekiyor :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

600 prekast kaldiysa eger,gunde 30 prekast ortalamasiyla nisan 8 de prrkastcilara hoscakal dememiz gerekiyor :)
hava kosullarini goz onune al bir de

Çevrimiçi Necmi

birileri bir hesabı yanlış yapıyor @Deniz 600 prekast kalmadı sayıyorum o kadar çıkmıyor en fazla 360 prekast çıkıyor belki basamaklar falan buna dahil ediliyordur yoksa 600 çıkmıyor kaldıki 360 prekastında 1/3 ü ufak

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

@anilt görmezden gelme   :fkr: :olmaz
Brugge macinda turu gecerske belki sizintilar olabilir. Elemenin serefine ama o anda beklemeyin mac 12 de bitiyor.

Çevrimdışı Efe

birileri bir hesabı yanlış yapıyor @Deniz 600 prekast kalmadı sayıyorum o kadar çıkmıyor en fazla 360 prekast çıkıyor belki basamaklar falan buna dahil ediliyordur yoksa 600 çıkmıyor kaldıki 360 prekastında 1/3 ü ufak

bu ne soğuk yaa stadın etrafında dolaşana kadar buz tuttum yeni açıkta herşey tamam eski açıkta o kuyu gibi bi bölüm var ona beton atıyorlardı galiba sonrasında yeni açığa geçerler heralde :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK