Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5702700 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Eski acik tabla betonlandimi acaba bi foto gerek oradan ama bu gun stadta kimse yoktur
dun eski açık oradaki rampanın tablası dun gece atildi
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Rasim

Gunaydinlar Ankara yolculugu baslamadan once, sinava girecek tum arkadaslara basarilar diliyorum. Gonlunuze gore bir puan alirsiniz insallah.
Uyandirma servisine baslayalim @Necmi @bjk_mabet
Pazar günü sinavmi olur yaw :bandit: :bandit: :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı pascal_21

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@bjk_mabet abi yeni açık arka,numaralı arka taraf ve eski açık rampanın ne Zaman bitirilmesi planlanıyo

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Bayadır takip edemedim..bu son 2 gün muhabbeti nedir ?
@pascal_21 hocam ; Beni 2 gün sonra istanbuldayım maça gidiyorum gitmişken Stat a da gireceğim...! Stat a girmişken mabetin Benle yaşayacakları  :evillol: :evillol: Ayrıca Statta gizli bilgiler sızıntılar da olabilir...! Kendi gözümde stat içinde Fotolar olacaktır...  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı cagdas44

Bayadır takip edemedim..bu son 2 gün muhabbeti nedir ?

@ALI RIZA Bruge maçı için İstanbul'a geliyor

ysariusta

• Ziyaretçi

dun eski açık oradaki rampanın tablası dun gece atildi
Peki Bay Mabet söyler misiniz acaba rampa ne zaman açılacak destekler ne zaman sökülüyor

Çevrimdışı pascal_21

@pascal_21 hocam ; Beni 2 gün sonra istanbuldayım maça gidiyorum gitmişken Stat a da gireceğim...! Stat a girmişken mabetin Benle yaşayacakları  :evillol: :evillol: Ayrıca Statta gizli bilgiler sızıntılar da olabilir...! Kendi gözümde stat içinde Fotolar olacaktır...  :busted_cop: :busted_cop:
Hayırlısı olsun hocam..Yediğin ictigin senin olsun gördüğün ve öğrendiklerini sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Çevrimdışı Efe

dün gece sana yazdım ama görmemişsin .
dun cok bakamdim abi foruma o yuzden gormemisim haftaya stada giris cikis acilabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

Çatı işlerinin devam etmesi için prekastlarin tamamen bitmesi gerekmiyor. Şu anki haliyle çatı kirisleri takılabilir.
İnsanları rahatsız eden konu da bu aslında. Yoksa yetismiyorsa yetismiyordur. Yapacak birsey yok denilir gecilir.

Çevrimdışı Efe

Çatı işlerinin devam etmesi için prekastlarin tamamen bitmesi gerekmiyor. Şu anki haliyle çatı kirisleri takılabilir.
İnsanları rahatsız eden konu da bu aslında. Yoksa yetismiyorsa yetismiyordur. Yapacak birsey yok denilir gecilir.
suan is planina gore gidiliyor o yuzden catida hareket yok ay basindan sonra hareketlilik baslayabilir kolon ve kiris isleri kusa surede bitirilir sahanin biraz daha temizlenmesi gerekiyor cati isleri icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numarali yeni acik birlesiminde arkada beton var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@ahmet türker @MURAT @Tolgaozkhrmn @halvetifarazi @Ali Aba @yusuf koca @Coşkun Mevsim @serti67 @bjk_mabet  @Altuğ @Kartal Ç @ZEKI Abilerim, tüm sınava giren kardeşlerim ve kendim adına çok teşekkür ederim :) Allahın izniyle güzel geçti iyi bir puan alıcaz inşallah hep beraber :)
@Necmi abi :kop: abi ben aslında öyle biri değilimde kendimi kaybediyorum bazen :D Bi tanısan efendimi efendi bi kardeşinim normalde :D
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2015, 13:27:31 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Easthanbool

Gökhan Türkmen Twitter

1 ve 2 : Yeni gelen çatı kolonları
3,4 ve 5: Yeni açık tribün içi işleri
6,7 ve 8 : Eski açık rampa
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2015, 13:30:13 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Karabay

Rampanin ön tarafı yapılmayıp sonraya bırakılacak sanırım. Daha çok iş var.  Öyle görünüyorki nisanın sonunda ancak bitecek kaba inşaat.

Çevrimdışı ozan062

malzemelerin birikmesi güzel :ok:

tskler resimler için
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Prekastlar zaten çok yavaştı, bu yağmur prekastçılar için müthiş oldu. Adeta bir ağustos böceği şeklinde gidiyorlar.

Çevrimiçi Rasim

oo çatı kolonlarının üzerine bi tane daha yatay çelik parça koyduklarını da gördüm ya artık bu gaz beni maça kadar idare eder  :evillol:

2. yi daha önce koydularsa bilmiyorum ben daha yeni gördüm en azından  :)
hani biz niye göremedik :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

hani biz niye göremedik :alala:

ben yanlış görmüşüm özür diliyorum gaza geldim bi an :)
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2015, 15:38:08 Kartal Ç ]

Çevrimdışı serti67

mustafanın fotolarda numaralıyı çektiği karede sağ üstte gözüküyor.
yenı ınonu resım attı koyulan kriss falan gozukmuyor yanılıyo olabılırmısın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi