az önce başka bir beşiktaş forumuna girdim ,kendimi saniyesinde buraya attım . sebebi, birisi bir yazı yazmış resmen sinirden titremeye başladım ,stadımıza çakma stad diyor ,futbolculara giydiriyor ,en sinir bozucuysa 9 yıldır şampiyonlıktan uzağız diyor ,en son ne zaman şampiyon olduğumuzu bile bilmiyor . bu forumun kıymetini bilmek lazım ,burada en azından böyle üyeler yok. bunu buraya niye taşıyorsun diyenler olursa sadece anlatıp rahatlamak istedim .

Burası Bilgili , Saygılı, Bilinçli Beşiktaşlılardan oluşan bi Forum Gerçekten
@ahmet türker abi , Bir maç kaybettik diye Beşiktaş dan vazgeçecek değiliz , Ne Yani 13 Şampiyonlugumuz var diye Takımımıza mı giydirelim , Kupa için takım tutsaydık zaten Beşiktaşlı olmazdık !!
Renkliler herşeyin Kupa olduğunu zannediyor , Onlar dürüstlüğü, Tutkuyu , Baglılıgı , Şerefli 2.likleri bilmiyorlar , He tabiki senin dediğin gibi kendini Beşiktaşlı sanı kendi takımına giydiren çok kişi var ..
Biz bize yeteriz . Mesela Ben Her maç Biliç e giydiriyorum , Çünkü artık gerçekten Takıma zarar vermeye başladı ,Artık bu Hataları bilinçli olarak yaptığına inanmaya başladım!! Gökhan Töre - Mustafa değişikliğinin , Olcayın ısrarla sahada tutulmasının başka açıklaması olamaz !! Ben Beşiktaşa zarar veren herkese giydiririm , Biliç gider Biz kalırız !!