Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5704158 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar numaralıdaki vinç ve numaralı-yeni açık arasındaki vincin işi tamamen bitti dimi.çünkü perde betonlarda atıldı.Bunların sökülmesi için rampanın açılmasımı bekleniyor?
:tabe:

Çevrimdışı Ardau

şuraya bak sanki garp cephesini savunuyoruz alt tarafı maç izliyoruz @KUMANOVALI @Geovani önde tank birlikleri  @bjk_mabet  hafif motorize birlik @ahmet türker  @MURAT @Yunus  siperde bekleyen askerler @Yakup ve @ahmet türken  i yabana atmayın gayet sakin duruyorlar ama aslında cephe gerisine sızan komando birlikleri gibiler @SDemirsoy lağamcılarda görevli en son süzere girmek için tünel kazarken göründü @ALI RIZA düşman askeri gelen giden  :-*  ben gariban halk gelen giden vuruyor

Muhaberat eksik kalmış abi :upto:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı altan0348

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı eagleizm

Eski acigi yeni acikle ayni olacak gibi fotosoplayacak birisi yok mu arkadaslar:)o sekilde bi gorseydik stadi.
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2015, 14:48:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar KONU DIŞI Yazıp da futbol ile ilgili bilgileri buraya yazamazsınız.

Futbol kısmı bunun için var. Biz orada bunları konuşuyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 14.03.2015 (14:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Mehmet   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı ahmet türker

bizde sakat çok :)

tebrik etmek lazım ,hayatlarının sonuna kadar anlatacakları çok güzel bir anıları olmuş.

Çevrimdışı FARUK

Vodafone Arena 14.03.2015 (14:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Mehmet   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

@Mehmet  fotolar için teşekkürler eline sağlık :claps:

Çevrimdışı Necmi

Muhaberat eksik kalmış abi :upto:
yok ben ön cephede çarpışanlarla sığınakta saklananları yazdım birde çarpışan düz piyade var haklarını yemeyelim aslında savaşı piyade kazanır :biggrinking:

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker  @Yunus  @MURAT  :o_o:  ihtiyarların içinde maçmı izlenir hadi canım
ölümüm sizin yanınızda olsun yeterki sıkıntıdan ölmeyeyim  :kop: :kop: :kop:
ben kabul ediyorum da @Yunus ve @MURAT  ne der bilemem  :kop:  :kop:

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar KONU DIŞI Yazıp da futbol ile ilgili bilgileri buraya yazamazsınız.

Futbol kısmı bunun için var. Biz orada bunları konuşuyoruz.

@Çağrı nın bölümde hit düştü galiba arkadaşlar konu dışı yapmayalım futbol konuşmak isteyenler futbol bölümüne geçsin :upto:
diğer gereksiz şeyleri burda konuşuruz :D ben @ALI RIZA yı püskürttüm bakalım silmeden ne kadar dayanacak ama iki gün silmedi sayfanın şekli değişti başta ben konu dışının dibine vurduk neyse stadımıza dönelim yeni açıkta prekastlar neden yavaş ilerliyor acaba  :alala: der bombayı bırakırım yeni açığa geçen yavaşlıyor bari stad açılıncada ilk devre rakibi yeni açığa kaktıralım yavaşlarlar bizde gerekeni yaparız :upto:

Çevrimdışı Ardau

yok ben ön cephede çarpışanlarla sığınakta saklananları yazdım birde çarpışan düz piyade var haklarını yemeyelim aslında savaşı piyade kazanır :biggrinking:

Bursa maçında  bir sürü yumruk yedim  :) liverpool maçında @MURAT abinin yanında duralım tecrübeli abimiz sonuçta duracağı yeri bilir dedik, yumruk yemeyelim dedik golde yine yerlerdeydik   :alala: :evillol: 

Yani aslında pek sağı solu önü arkası fark etmiyor @ALI RIZA sen gel hele :money:
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 15:16:07 Ardau ]
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı ahmet türker

az önce başka bir beşiktaş forumuna girdim ,kendimi saniyesinde buraya attım . sebebi, birisi bir yazı yazmış resmen sinirden titremeye başladım ,stadımıza çakma stad diyor ,futbolculara giydiriyor ,en sinir bozucuysa 9 yıldır şampiyonlıktan uzağız diyor ,en son ne zaman şampiyon olduğumuzu bile bilmiyor . bu forumun kıymetini bilmek lazım ,burada en azından böyle üyeler yok. bunu buraya niye taşıyorsun diyenler olursa sadece anlatıp rahatlamak istedim .

Çevrimdışı Caner

Yeni açık prekast 1 haftaya biter diye düşünüyorum, aslında normal şartlarda 3 günlük bile işi yok da oranın gereksiz bir yavaşlama oldu neden anlamadım. Numaralının altı da yaklaşık olarak 1 hafta. Ayın 20'si gibi numaralı üstle eski açığın yarım kalan üstü kalır. 10 günde de oranın bitmeyeceğinde mutabığız sanıyorum. Nisan 15'i bulacak gibi prekast.  Şu çatının direklerinin hepsini taksalar da kirişle beraber hız kazansa.

Çevrimdışı martin40

Fotograflar için tesekkürler.

Bir sorum olacakti arkadaslar, zemine konan toprak, acaba numaralidaki vinçi sökmek içinmi ? Belki o yükseklige yetismek için, mobil vinç üstüne çikar diye düsündüm.

Çevrimdışı Caner

Bir sorum olacakti arkadaslar, zemine konan toprak, acaba numaralidaki vinçi sökmek içinmi ? Belki o yükseklige yetismek için, mobil vinç üstüne çikar diye düsündüm.

Vinçle alakası olduğunu sanmıyorum pek, rampadan gelen toprak konuyor o kadar, rampa bitince o da gider herhalde.
Bu arada rampa dedik orlardan bi foto olsa ne güzel olur bilemiyoruz kaç gündür son durum ne.

Çevrimdışı FARUK

rampanın yukarıyla bağlantısı kesilen yerlerin hafriyatı saha içine döküldü mecburen
rampa tamamlanıp bağlantı kurulduğunda dışarı taşınacaktır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALBATROS

prekast altları kaplanıcakmı boyanıcakmı nolcaksa kesileşseydi umarım öyle bırakılmaz  :steamed:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Takdir büyük taraftarımızındır..

Bi elin parmağını geçiyomu ben tam sayamadım :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

az önce başka bir beşiktaş forumuna girdim ,kendimi saniyesinde buraya attım . sebebi, birisi bir yazı yazmış resmen sinirden titremeye başladım ,stadımıza çakma stad diyor ,futbolculara giydiriyor ,en sinir bozucuysa 9 yıldır şampiyonlıktan uzağız diyor ,en son ne zaman şampiyon olduğumuzu bile bilmiyor . bu forumun kıymetini bilmek lazım ,burada en azından böyle üyeler yok. bunu buraya niye taşıyorsun diyenler olursa sadece anlatıp rahatlamak istedim .
:ok: :ok: :ok:
Burası Bilgili , Saygılı, Bilinçli Beşiktaşlılardan oluşan bi Forum Gerçekten @ahmet türker abi , Bir maç kaybettik diye Beşiktaş dan vazgeçecek değiliz , Ne Yani 13 Şampiyonlugumuz var diye Takımımıza mı giydirelim , Kupa için takım tutsaydık zaten Beşiktaşlı olmazdık !!
Renkliler herşeyin Kupa olduğunu zannediyor , Onlar dürüstlüğü, Tutkuyu , Baglılıgı , Şerefli 2.likleri bilmiyorlar , He tabiki senin dediğin gibi kendini Beşiktaşlı sanı kendi takımına giydiren çok kişi var ..
Biz bize yeteriz . Mesela Ben Her maç Biliç e giydiriyorum , Çünkü artık gerçekten Takıma zarar vermeye başladı ,Artık bu Hataları bilinçli olarak yaptığına inanmaya başladım!! Gökhan Töre - Mustafa değişikliğinin , Olcayın ısrarla sahada tutulmasının başka açıklaması olamaz !! Ben Beşiktaşa zarar veren herkese giydiririm , Biliç gider Biz kalırız !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık