Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707926 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bırak bu ölçüleri eski açıkla yeni açık arasında bana göre 4000 koltuk fark var ve eski açık için 11000 fazla
yeni açık 14500
eski açık   9500
Kapalı       8600
Numaralı    8300 =  40900 + 1903 tribün 650 + loca 1847 = 43397 şu anki durum

en alt sıra 630
orta sıra   896
üst sıra   1160 bu bilgiler @MURAT senin için ilave edeyim kale arkalar orta sıra 264 koltuk maratonlar orta sıra 184 koltuk

yeni açık 3 koltuk ilave edilirse 792 koltuk kazanılır
en üst sıraya koltuk konursa 1260 koltuk kazanır toplamda 2052 koltuk daha kazanılır    43397 + 2052 = 45449 koltuklarla oynanmadan hiç bir sıkıştırma yapmadan stada bu kadar koltuk konabiliyor. bu resmi bir bilgi değildir tamamen benim hesaplarıma dayanıyor. + - 500 oynayabilir
birde kesin hesap eski açık alçak olması 960 koltuk kaybettiriyor. basın tribünü kapasitenin içindedir.VIP tribünde kapasitenin içindedir. protokol tribünü kapasitesini bilmiyorum normal koltuk gibi saydım ama çok bir şey kaybettirmez. basın ve protokol numaralı ölçülerinin içine dahil edildi.
43.397 , 45.449 :halay: :halay: :ishock: :ishock: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydınlar
prekastçılar sağlı sollu atak peşinde savunmada kule mavi ve sarı vinçler zorlu anlar yaşatıyor

Çevrimdışı samet67

Herkese Günaydın. Dün gittim mabetimizi görmeye sevinçten ağzım kulaklarımda izledim  :D Şunu gördüm ki fotoğraflarda göründüğü gibi değil. İnanılmaz bir heybeti var biraz şaşırdım tabi bu görünce bu kadar büyük müydü diye. Biraz prekastçılara dikkat ettim işlerinin ince işçilikten farkı yok, prekastları santimi santimine oturtmaları gerekiyor. Bazen yüksekte bazen alçakta kaldığı zaman da uğraştırıyor tabi biraz ağır gitmesi normal geldi bana ama nisanın ilk haftası biter diye düşünüyorum

Çevrimdışı ErsinA.

Ya şu oktay derelioğlumudur nedir allah aşkına beşiktaş özelliklede stad hakkında konuşmasın stat en az 2sene daha acılamazmış ve yönetim stat konusunda başarısızmış.   :s20: :s20: :akuma: :steamed:

oktay derelioğlu o saçma sapan konuşmaları yaparken ekranda stadın 7-8 ay önceki görüntülerini veriyordu aspor. oktayda statdan haberi olmadığı için o görüntülere göre yorum yaptı herhalde  :evillol:

Ciddiye almadım ve kanalı değiştirdim..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu turu geçeriz demi beni bi rahatlatın stres oldum  :s20:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu form durumuyla çok zor
Hazırla kendini hazırlayabilirsen

Çevrimdışı ErsinA.

İnşallah ikinci maçta taraftar desteğiyle takım biraz daha etkili oynar ama son dakikalara 1 farklı üstünlükle girersek bi kaç kalp krizi geçiren olabilir stada  :evillol:

Bu arada güvenlik ağı kalmamış eski açık önünde. yerlerine koydu herhalde paletli??

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin dunku yogun tempodan sonra tekrardan foruma bakabiliyorum.
Bugun prekastlarda insallah guzel gelismeler olacaktir. Stad acilis taride her zaman dedigim gibi 15 eylülden sonra 29 ekimden once. @Efe ile tahminlerimiz tutuyor. Oktay istedigi kadar konussun bosverin takmayin siz onlara,  biz kimin ne oldugunu biliyoruz

Çevrimdışı SDemirsoy

Paletli kapalı hizasında ileri geri volta atıyor

Çevrimdışı Tarık16

bu turu geçeriz-geçeceğiz:) rahat ol.. bu tur bizim başka yolu yok

Çevrimdışı Tarık16

arkadaşlar birşey soracağım.. prekastların takılması önemli çatı yapımı için ikinci katttakileri paletli vinç takıyor buraya kadar sorun yok..  çatı yapımı hızlandıkça kolon-kiriş vs gibi bu işleri de paletli vinç yapıyor, her geçen gün daha fazla malzeme geliyor ve gelmeye devam edecek bu malzemelerin yukarı çıkarılmasınıda paletli vinç yaparsa o zaman prekastları nasıl zamanında yetiştirecek aynı anda iki işi birden nasıl yapacak anlamadım,  ben bu işi ..

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Altuğ

Arkadaşlar Club Brugge - Beşiktaş maçı ile ilgili değerlendirmem : http://haber.besiktasarena.com/atibasiz-olmadi.html

Bu benim ilk yazım oldu umarım beğenirsiniz yorumlarınız ve eleştrileriniz benim için çok değerli  :)

Teşekkürler @Sergen Nalcakar sabah kahvesiyle eşlik ettim yazına.

Çevrimdışı KUMANOVALI

@ahmet türker abi Mabetten değilde @KUMANOVALI abiden korkuyorum  :kop: :kop: :kop: O da bu aralar rahatsız sanırım ayagından Umarım maça gelir  :halay: :halay: :halay:

günaydın forum ahalisi
hayırlı işler
bol güneşler
hayırlı cumalar

dün akşamı unutmak bir paket sigarama mal oldu :duman:

neyse

ali rıza ; ayakta pek sınkıntı kalmadı çok şükür
ama eskisi gibi çevik ve sportif hareketler yapamıyorum  :ishock:

başta @ALI RIZA olmak üzere sırayla bu arkadaşları @bjk_mabet ile arama alıp maç seyretmek istiyorum  :upto: :upto: :naughty:

@Tolga @Efe @ahmetx
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu form durumuyla çok zor
Hazırla kendini hazırlayabilirsen

Aynen @yigitcan1903 bu form durumuyla zor , takım formda olsa 2-1 kötü skor değl aksne güzel bi skor  ama TAKIM performansını biraz yukseltmesi gerekiyor .

Çevrimdışı ErsinA.

arkadaşlar birşey soracağım.. prekastların takılması önemli çatı yapımı için ikinci katttakileri paletli vinç takıyor buraya kadar sorun yok..  çatı yapımı hızlandıkça kolon-kiriş vs gibi bu işleri de paletli vinç yapıyor, her geçen gün daha fazla malzeme geliyor ve gelmeye devam edecek bu malzemelerin yukarı çıkarılmasınıda paletli vinç yaparsa o zaman prekastları nasıl zamanında yetiştirecek aynı anda iki işi birden nasıl yapacak anlamadım,  ben bu işi ..

Çatıcıların vinci dışarda şuan. adı CENGAVER  :evillol:  Çatı kolonlarını ve çatı kirişini bu vinç taktı.

Rampa tamamlanınca o vinç saha içerisinde çalışmaya devam edecektir.

Şuan olduğu kadar paletli vinç çatıya yardım etmez diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı
bırak bu ölçüleri eski açıkla yeni açık arasında bana göre 4000 koltuk fark var ve eski açık için 11000 fazla
yeni açık 14500
eski açık   9500
Kapalı       8600
Numaralı    8300 =  40900 + 1903 tribün 650 + loca 1847 = 43397 şu anki durum

en alt sıra 630
orta sıra   896
üst sıra   1160 bu bilgiler @MURAT senin için ilave edeyim kale arkalar orta sıra 264 koltuk maratonlar orta sıra 184 koltuk

yeni açık 3 koltuk ilave edilirse 792 koltuk kazanılır
en üst sıraya koltuk konursa 1260 koltuk kazanır toplamda 2052 koltuk daha kazanılır    43397 + 2052 = 45449 koltuklarla oynanmadan hiç bir sıkıştırma yapmadan stada bu kadar koltuk konabiliyor. bu resmi bir bilgi değildir tamamen benim hesaplarıma dayanıyor. + - 500 oynayabilir
birde kesin hesap eski açık alçak olması 960 koltuk kaybettiriyor. basın tribünü kapasitenin içindedir.VIP tribünde kapasitenin içindedir. protokol tribünü kapasitesini bilmiyorum normal koltuk gibi saydım ama çok bir şey kaybettirmez. basın ve protokol numaralı ölçülerinin içine dahil edildi.

Alıntı
@ahmet türker  abi stadımızın çatı kolonlarından itibaren net ölçüsü 165 metreye 218 metre tribün yüksekliği 33 metre stadın yüksekliği 37 metre bunlar net ölçüler ve kesin ölçüler
@Necmi abi bu bilgiler için teşekkürler,Koltukların genişliğini ve koltuklar arası mesafeyi kaç cm olarak hesapladın.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

günaydın forum ahalisi
hayırlı işler
bol güneşler
hayırlı cumalar

dün akşamı unutmak bir paket sigarama mal oldu :duman:

neyse

ali rıza ; ayakta pek sınkıntı kalmadı çok şükür
ama eskisi gibi çevik ve sportif hareketler yapamıyorum  :ishock:

başta @ALI RIZA olmak üzere sırayla bu arkadaşları @bjk_mabet ile arama alıp maç seyretmek istiyorum  :upto: :upto: :naughty:

@Tolga @Efe @ahmetx

bu hafta gel Ankaraya @KUMANOVALI :naughty:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

43.397 , 45.449 :halay: :halay: :ishock: :ishock: :bandit:

Rahat olun
Eski açık için ileride ruhsat alınıp büyütülürse kapasitenin 50000 bin cıvarı olacağı yetkililer tarafından söyleniyor.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Rahat olun
Eski açık için ileride ruhsat alınıp büyütülürse kapasitenin 50000 bin cıvarı olacağı yetkililer tarafından söyleniyor.

kim bu yetkililer ? hepi topu 960 koltuk artacak...

Çevrimdışı Fatih

Birisi forzaya eklemis, hangi stad bilmiyorum fakat gordugum en guzel stadlardan birisi (dis olarak) enfes, nefis, harika...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rahat olun
Eski açığı nasıl büyüteceksin? Çatıyı mı kaldıracaksın eski açığı büyütürken?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Birisi forzaya eklemis, hangi stad bilmiyorum fakat gordugum en guzel stadlardan birisi (dis olarak) enfes, nefis, harika...
yd dönemi feyklerinden biri galiba

Çevrimdışı ahmetx

bizim yd nin son projesi

Çevrimdışı yigitcan1903