Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707855 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Melekcik

kardeşim bunlar birilerinin insanı ,bunların sahipleri var ,yani sahibinin sesi ,hiç kafanı takma ,bir kaç ay sonra stad açıldığında ,gidip söylesen hiç utanmazlar bunlardan toplumda çok var, asıl mesele bunların sözlerine camiada kimsenin rağbet etmemesi .ama malesef camiada da en hafif deyimi ile art niyetliler var ,kervan yürümekte  .. ürüsün ne farkeder. :ok:
Sinek ama miğde bulandırıyor işte.  Yazık fb stadı tek tek yıktı yaptı dedi orda bende film koptu  :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

stad 30 ağustos 30 eylül aralığında bi gün açılacak gerisi konuşup dursun :D
@Efe tam tarih vereyimmi  :upto: :upto: :upto: :upto:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

stad 30 ağustos 30 eylül aralığında bi gün açılacak gerisi konuşup dursun
Eğer bu lafı Efe diyorsa 1 ay düşünün...! En son Ağustos ayıydı...!  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı ahmet türker

Eğer bu lafı Efe diyorsa 1 ay düşünün...! En son Ağustos ayıydı...!  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
sen de bu yönetime karşısın ama neden karşısın onu çözemedim @ALI RIZA kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

bizim stadın

yeni açık %31
eskiaçık  %24
kapalı     %21.5
numaralı %18.5
loca+engelli % 5
gibi olacağını düşünüyorum.
senin hesapların genelde aşağı yukarı tuttuğundan görüşüne değer veriyorum @MURAT kardeşim.

Çevrimdışı ALI RIZA

sen de bu yönetime karşısın ama neden karşısın onu çözemedim @ALI RIZA kardeşim. :)
Bu Yönetim Çok tehlikeli yönetim  :evillol: :evillol: Hele bir maç izleyeyimde ne kadar tehlikeliymiş göreyim  :upto: :upto:

Çevrimdışı Efe

@Efe tam tarih vereyimmi  :upto: :upto: :upto: :upto:

yok verme kesin konuşmamak lazım haftaya netleşir diyip geçelim @Melekcik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu Yönetim Çok tehlikeli yönetim  :evillol: :evillol: Hele bir maç izleyeyimde ne kadar tehlikeliymiş göreyim  :upto: :upto:

sen gelde ne kadar tehlikeli bjk mabet sana göstersin  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Arkadaşlar Club Brugge - Beşiktaş maçı ile ilgili değerlendirmem : http://haber.besiktasarena.com/atibasiz-olmadi.html

Bu benim ilk yazım oldu umarım beğenirsiniz yorumlarınız ve eleştrileriniz benim için çok değerli  :)

Çevrimdışı ahmet türker

arkadaşlar sana hava alanında davullu zurnalı karşılama yapacak daha sonra seni @KUMANOVALI kardeşim ve @bjk_mabet  kardeşimin arasına alacağız çok mutlu olcaksın @ALI RIZA kardeşim. :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

arkadaşlar sana hava alanında davullu zurnalı karşılama yapacak daha sonra seni @KUMANOVALI kardeşim ve @bjk_mabet  kardeşimin arasına alacağız çok mutlu olcaksın @ALI RIZA kardeşim. :lol:  :lol:  :lol:
@ahmet türker abi Mabetten değilde @KUMANOVALI abiden korkuyorum  :kop: :kop: :kop: O da bu aralar rahatsız sanırım ayagından Umarım maça gelir  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi Mabetten değilde @KUMANOVALI abiden korkuyorum  :kop: :kop: :kop: O da bu aralar rahatsız sanırım ayagından Umarım maça gelir  :halay: :halay: :halay:
sen aslında @KUMANOVALI kardeşimin sakat olmasını diliyorsun ama malesef sana kötü bir haberim var sağlığı çok yerinde ve seni sabırsızlıkla bekliyor ,maçta beraber aşşağı katlara uçma özlemi ile yanıp tutuşuyor ,mabet kardeşimde özellikle seni stada çok bekliyor .

Çevrimdışı ALI RIZA

sen aslında @KUMANOVALI kardeşimin sakat olmasını diliyorsun ama malesef sana kötü bir haberim var sağlığı çok yerinde ve seni sabırsızlıkla bekliyor ,maçta beraber aşşağı katlara uçma özlemi ile yanıp tutuşuyor ,mabet kardeşimde özellikle seni stada çok bekliyor .
hmm  :alala: :alala: Sağlıgı yerinde  :bandit: :bandit: @bjk_mabet  :upto: :upto: :upto: :kar: :kar: :kar: :nargile: :nargile: Ben sahaya girerim  :halay: :halay:

Çevrimdışı ahmet türker

hmm  :alala: :alala: Sağlıgı yerinde  :bandit: :bandit: @bjk_mabet  :upto: :upto: :upto: :kar: :kar: :kar: :nargile: :nargile: Ben sahaya girerim  :halay: :halay:
v
sahaya girmemen için de önlem alındı  :kop:  :kop: gençlerden kurulu bir tim tam karşında nöbette olacak ,aynı stevard lar gibi maçı değil seni gözleyecekler  :captain:  :super:  :super:  :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

sahaya girmemen için de önlem alındı  :kop:  :kop: gençlerden kurulu bir tim tam karşında nöbette olacak ,aynı stevard lar gibi maçı değil seni gözleyecekler  :captain:  :super:  :super:  :super:
Uçağı kaçırsam nasıl olur acaba  :alala: :alala: :alala: :evillol: :evillol: Denesem mi acaba  :super: :super: :super:

Çevrimdışı ahmet türker

Uçağı kaçırsam nasıl olur acaba  :alala: :alala: :alala: :evillol: :evillol: Denesem mi acaba  :super: :super: :super:
bu başkanı çok seviyorum de ben sana karşı olan tüm saboyajları önlerim. :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

bu başkanı çok seviyorum de ben sana karşı olan tüm saboyajları önlerim. :kop:  :kop:  :kop:
:olmaz :olmaz :olmaz Stat dışında Günahımı vermem...!  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Arkadaşlar bizim üst kattaki korkuluklarda mı bu şekilde olucak ?

Çevrimiçi Necmi

Gerçek kapasiteyi hepimiz biliyoruz zaten :bandit:
Ama Resmi sitede Stadımız 40.000 koltuk olarak tasarlanmıştır + 1847 Loca koltuğu bulunmaktadır diyor , Bu hesaba Göre
Yeni Açık : 13.000
Eski Açık : 11.000
Kapalı : 9.000
Numaralı : 7.000 = 40.000 + 1847 Loca koltuğu = 41.847
Hesabım Buyuk oranda Doğru
@ahmet türker @asi_kartal @ahmetx
bırak bu ölçüleri eski açıkla yeni açık arasında bana göre 4000 koltuk fark var ve eski açık için 11000 fazla
yeni açık 14500
eski açık   9500
Kapalı       8600
Numaralı    8300 =  40900 + 1903 tribün 650 + loca 1847 = 43397 şu anki durum

en alt sıra 630
orta sıra   896
üst sıra   1160 bu bilgiler @MURAT senin için ilave edeyim kale arkalar orta sıra 264 koltuk maratonlar orta sıra 184 koltuk

yeni açık 3 koltuk ilave edilirse 792 koltuk kazanılır
en üst sıraya koltuk konursa 1260 koltuk kazanır toplamda 2052 koltuk daha kazanılır    43397 + 2052 = 45449 koltuklarla oynanmadan hiç bir sıkıştırma yapmadan stada bu kadar koltuk konabiliyor. bu resmi bir bilgi değildir tamamen benim hesaplarıma dayanıyor. + - 500 oynayabilir
birde kesin hesap eski açık alçak olması 960 koltuk kaybettiriyor. basın tribünü kapasitenin içindedir.VIP tribünde kapasitenin içindedir. protokol tribünü kapasitesini bilmiyorum normal koltuk gibi saydım ama çok bir şey kaybettirmez. basın ve protokol numaralı ölçülerinin içine dahil edildi.

Çevrimdışı ahmet türker

bırak bu ölçüleri eski açıkla yeni açık arasında bana göre 4000 koltuk fark var ve eski açık için 11000 fazla
yeni açık 14500
eski açık   9500
Kapalı       8600
Numaralı    8300 =  40900 + 1903 tribün 650 + loca 1847 = 43397 şu anki durum

en alt sıra 630
orta sıra   896
üst sıra   1160 bu bilgiler @MURAT senin için ilave edeyim kale arkalar orta sıra 264 koltuk maratonlar orta sıra 184 koltuk

yeni açık 3 koltuk ilave edilirse 792 koltuk kazanılır
en üst sıraya koltuk konursa 1260 koltuk kazanır toplamda 2052 koltuk daha kazanılır    43397 + 2052 = 45449 koltuklarla oynanmadan hiç bir sıkıştırma yapmadan stada bu kadar koltuk konabiliyor. bu resmi bir bilgi değildir tamamen benim hesaplarıma dayanıyor. + - 500 oynayabilir
birde kesin hesap eski açık alçak olması 960 koltuk kaybettiriyor. basın tribünü kapasitenin içindedir.VIP tribünde kapasitenin içindedir. protokol tribünü kapasitesini bilmiyorum normal koltuk gibi saydım ama çok bir şey kaybettirmez. basın ve protokol numaralı ölçülerinin içine dahil edildi.
sevgili kardeşim senin bu rakamlarına gerçekten güveniyorum stadın eksenini gidip bizzat ölçen insana güvenmeyeceğim de ne yapacağım . benim bir tezimi ispatlamış oldun ,bu stad ş s stadından daha büyük , teşekkürler @Necmi kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

:olmaz :olmaz :olmaz Stat dışında Günahımı vermem...!  :bandit: :bandit: :bandit:
zaten senin günahını ne yapsın :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

zaten senin günahını ne yapsın :bandit:
kim kimin günahını üstüne alır ki , üstelik ne günahları olduğunu bilmeden . :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimiçi Necmi

@ahmet türker  abi stadımızın çatı kolonlarından itibaren net ölçüsü 165 metreye 218 metre tribün yüksekliği 33 metre stadın yüksekliği 37 metre bunlar net ölçüler ve kesin ölçüler

Çevrimiçi Necmi

sevgili kardeşim senin bu rakamlarına gerçekten güveniyorum stadın eksenini gidip bizzat ölçen insana güvenmeyeceğim de ne yapacağım . benim bir tezimi ispatlamış oldun ,bu stad ş s stadından daha büyük , teşekkürler @Necmi kardeşim.
senin tez yapmana gerek yokki zaten daha büyük olduğu biliniyor :D @ahmet türker