Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5711585 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

İnşallah diyelim  :) Hoşbuldum @ahmet türker abi  :)

hosgeldin diyeyim toprağıma, :hosgeldin zonguldak merkezmi gerçi ben yalovada oturuyorum ama zonguldaklıyız.

Çevrimdışı Efe

Sabah gördüğümde çatıyla ilgili sandım ama kalıp malzemesi sanırım.

bu fotoya göre 1.kat tabla  iskelesi krulmaya başlanmış hafta sonu ilk kat tabla biter sonrasında araç giriş çıkışıda başlar artık sahaya :)
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2015, 16:30:35 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Abi sırf garaj veya depo amaçlı kullanmak için mi kocaman delik bıraktılar kapalı-eskiaçık köşede  :ebebe:  Kaç koltuk heba olmuştur orada?

Kapalı alttan, otopark kısmına doğru giden bir yol olabilir mi acaba??
dikket edersen yalnız garaj yada depo demedim , aynı zamanda savaş ve deprem gibi yada acil sığınılacak durumlarda da kullanılacak bir yer ,hemen hemen har stadda bulunur ,kapalı alttan giden yol varmı onu bilmiyorum ,yanlış bilgi vermiş olmayayım sevgili @Birisi kardeşim.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

yok artık diyorum, bende göbülüyüm.  :lol: :lol: :lol: :lol:
sız akraba çıkarsınızz ben merkezden yaa😀
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı forzatunga

Bizim köşe yarıklarına şöyle bir şeyler imal ettirilmez mi?
En azından kapalı-eski açık köşesine.

portatif bunlar maçtan sonra katla koy kenara.

Çevrimdışı Efe

3 tane daha iskele yerleştirilmiş yarın çatı kirişleri gelebilir :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

yeniinönü

yeni açık arka tarafta son yarım kat perde beton iskeleleri kurulmaya başlamış,oralar betonlandıktan sonra yeşil vinç yolcudur abbas bağlasan durmaz..

Çevrimdışı Deniz

İyi de o kose yirtiklari zaten mac sirasinda lazim oluyor.acil cikislar.degil onune tribun koymak plastik sandalye bile konamaz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı KUMANOVALI

3 tane daha iskele yerleştirilmiş yarın çatı kirişleri gelebilir :ok:

inşallah hızlanır

acaba haftada maksimumm kaç kiriş montajı yapılabilecek ?!
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Caner

Bunlar daha önce de konuşuldu; maliyet, estetik ve kullanılabilirlik açısından pek avantajlı olmayacağı söylendi, yani o şekilde tartıştık.
Tabii bi de niye yırtıklara sorusu var onu da deniz üstte cevaplamış.

Çevrimdışı ErsinA.

dikket edersen yalnız garaj yada depo demedim , aynı zamanda savaş ve deprem gibi yada acil sığınılacak durumlarda da kullanılacak bir yer ,hemen hemen har stadda bulunur ,kapalı alttan giden yol varmı onu bilmiyorum ,yanlış bilgi vermiş olmayayım sevgili @Birisi kardeşim.

eywallah abi. sonuç itibariyle rampa inşaatı sırasında alternatif olmayacağını anladım  :)

Çevrimdışı forzatunga

İyi de o kose yirtiklari zaten mac sirasinda lazim oluyor.acil cikislar.degil onune tribun koymak plastik sandalye bile konamaz :)

zannetmiyorum oyle olsa tüm stadyumlarda standart olurdu.Stadyumun sportif faaliyet dışı acil durum,afet,toplanma merkezi gibi görevleri ile ilgili olmalı.

Çevrimdışı Yakup

@Efe @Emre şahin in çektiği fotolarda yakından var o ayrıntı  :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı forzatunga

Bunlar daha önce de konuşuldu; maliyet, estetik ve kullanılabilirlik açısından pek avantajlı olmayacağı söylendi, yani o şekilde tartıştık.
Tabii bi de niye yırtıklara sorusu var onu da deniz üstte cevaplamış.

anladım kaçırmışım.
Orada bir boşluk olması bana göre en büyük estetiksizlik ama kişiye göre değişir tabi aynı zamanda oradaki seyirci korner atan oyuncuya baskıyı bir nebze olsa arttırabilir kanımca.

Çevrimdışı ahmet türker

zannetmiyorum oyle olsa tüm stadyumlarda standart olurdu.Stadyumun sportif faaliyet dışı acil durum,afet,toplanma merkezi gibi görevleri ile ilgili olmalı.
yangın çıkma durumlarında acil durumlar için açık tutulmak durumunda alt katta yangın çıkarsa çabuk müdahale için . @Deniz kardeşimin değerlendirmesi doğru @forzatunga kardeşim.

Çevrimdışı keremfrat1

sari vinc vinci sokmuyo prekast takiyo prekast son surat devam :) gunun 2.haberide vol 2 çekimleri basladi :) :) rampada süpriz :) fotoda gorun :)

Çevrimdışı samet67

hosgeldin diyeyim toprağıma, :hosgeldin zonguldak merkezmi gerçi ben yalovada oturuyorum ama zonguldaklıyız.
Hoşbuldum toprağım :)
Neredeyse çıkıyoduk  :lol: :lol: :lol: çok yakınmışız

Çevrimdışı Balasagun

Ben de İncivez'deyim ağabey :)

Çevrimdışı Tolga

sari vinc vinci sokmuyo prekast takiyo prekast son surat devam :) gunun 2.haberide vol 2 çekimleri basladi :) :) rampada süpriz :) fotoda gorun :)
Sürprizlere bayılırım @keremfrat1  :biggrinking: bekliyoruz fotoları şimdiden teşekkürler ellerine sağlık :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı forzatunga

yangın çıkma durumlarında acil durumlar için açık tutulmak durumunda alt katta yangın çıkarsa çabuk müdahale için . @Deniz kardeşimin değerlendirmesi doğru @forzatunga kardeşim.

yani köşelerde şu sayıda yarık olacak diye birşey  bulamadım ama bu galiba bizim kendi oluşturduğumuz güvenlik planı ile ilgili.Sistem 3 yarığa göre oluşturulduysa yapacak bişey yok.Emirates'de tek yarık olması insanı gıcık ediyor  :ebebe:

Çevrimdışı ZEKI

Kerem harikasın tesekkueler,  fotograf cejen yukleyen herkese tesekkurler

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Ben de İncivez'deyim ağabey :)
gemici soy isimlileri tanırmısın incivezden ?
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimiçi Necmi

başka stadlarla mukayese etmemek lazım yer altındayız bir yangın durumunda koridorlardan tahliye şansı kalmaz diğer yandan panik durumundada koridor ve merdivenlerde ezilenler olur yüzlerce ölü çıkar her stad kendi özelliklerine göre değerlendirilir  stadımız orda durduğu sürece belki hiç ihtiyaç olmayacak umarım olmaz ama bir kez bile ihtiyaç duyulsa görevini yapmış olur üst katlar çıkışları geçer geçmez taraftarı dışarı çıkartabiliyorsun ama alt katta öyle bir şans yok her şey estetik değildir