Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5712754 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

Hazır bu konu konuşulurken Önder Özen geçen program çok güzel anlatmıştı taraftarımızı. Kaçıranlar için:

mesajların yonetim onayına geçebilr artık heleki necmi abi bu konularda cok hassas aman deyim:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Saygıdeğer abilerim çok özür dileyerek konudışı yapıyorum ama Beşiktaş'ın en vefakar taraftarı 90'ların başında doğan Beşiktaşlı'lar.Ömrü hayatımda 3 adet şampiyonluk gördüm hala canımdan çok seviyorum,ki bizim nesilin çocukluğuna üst üste şampiyonluklar ve uefa kupasıyla ambargo koymuş bi galatasaray varken.Biz hiç başarı görmedik.Üzüntümüzün de sevincimizin de abartılı olmasının başlıca nedeni bu
:claps: :claps: :claps: +1903 :claps: :claps: :claps:
Kesinlikle katılıyorum kardeşim , En Vefakar ve Cefakar Nesil biziz , 3 Şampiyonluk gören , Y.d Faciası nı gören , SUleyman Seba yo en az gören nesiliz biz , Ama o kadar Aşıgız okadar seviyoruz ki Anlatılmaz yaşanır , Rakiplerin Ne anlyorsunuz bu Beşiktaş tan 10 Senede 1 Şampiyon oluyor diye dalga geçenlere tekme tokat dalan , Onlara inat , Herşeye Rağmen Beşiktaş ulan diye haykıran Nesiliz Biz , Davamıza , Sevdamıza Sahip çıkan nesiliz biz ..
Kısaca Toparlayalım Sen Ben Yok Beşiktaş Var !!!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Aramızda 61 Anayasasını, Kenan Evrenin aktif yillarini gören abilerimizde var yani , onlara kulübün kulelerde kombine yer ayirmasi gerek
Hepsine saygilar :)

Çevrimdışı Mehmet92

:claps: :claps: :claps: +1903 :claps: :claps: :claps:
Kesinlikle katılıyorum kardeşim , En Vefakar ve Cefakar Nesil biziz , 3 Şampiyonluk gören , Y.d Faciası nı gören , SUleyman Seba yo en az gören nesiliz biz , Ama o kadar Aşıgız okadar seviyoruz ki Anlatılmaz yaşanır , Rakiplerin Ne anlyorsunuz bu Beşiktaş tan 10 Senede 1 Şampiyon oluyor diye dalga geçenlere tekme tokat dalan , Onlara inat , Herşeye Rağmen Beşiktaş ulan diye haykıran Nesiliz Biz , Davamıza , Sevdamıza Sahip çıkan nesiliz biz ..
Kısaca Toparlayalım Sen Ben Yok Beşiktaş Var !!!

Tüm hayatımızsın Beşiktaş.

Çevrimdışı Mehmet92

Bu arada konuya geri dönersek bu küfekilerin üst kirişlerden niye birbirine bağlanmadığını şimdi çözdüm.Bu ağların gerildiği demirleri kirişlere sabitliyolar eğer küfekiler takılmış olsa onlar zarar görüceği için sonraya bıraktılar.

Çevrimdışı Necmi

mesajların yonetim onayına geçebilr artık heleki necmi abi bu konularda cok hassas aman deyim:D
önder özeni severim insan olarak ama madem Beşiktaş büyük bunu Başındayken anlayacaktın dışardan bakarak konuşmak kolaydır renklilerden oyuncu alıyorsan yüreklerini söküp alacaksın aldığın oyuncunun arkasından adamları mutluluktan dans ettirmeyeceksin o yüzden geçecek bunları o Beşiktaşıda Beşiktaşlıyıda anlayamadı Dany hatasını yaptı o zaman farketti ama iş işden geçmişti artık :bandit: döneminde yapılan transferler sezer eneramo dany motto atiba bir iki tane daha var isimlerini bile hatırlamıyorum birde insanlar yere göğe sığdıramıyor ya bunu anlamıyorum

Tüm hayatımızsın Beşiktaş.
Beşiktaş Artık Ayağa kalkıyor , Bunun Farkında Sarışın kardeşler !! Oyuzden bu Sezon 2 Si bir olup Bizim uzerimize oynamaya başladılar , Ayağa kalkınca Karşımızda Duramayacaklarını çok iyi biliyorlar , Rıdvan dilmen ne demişti : Herkes Haddini bilsin Beşiktaş ın Armasında 1903 yazıyor, Bizim zamanımızda Beşiktaş bizi sabah Akşam yeniyordu demişti Bu en basit örnek...
Yönetim Doğru yolda iyi işler başarıyorlar , Taraftarın ilgisi De Gittikçe Artıyor , 80.000 Forma satan Kartla Yuvaları 350.000 in üzerinde forma satmaya başladı ...
Kuçucuk Çocukların Demba Ba Diye aglamaları , Filmlerde , Dizilerde Sürekli Beşiktaş ın boy göstermesi , Ovulmesi , Sponsorların Beşiktaşın kapısında Yatması Beşiktaşın Ne kadar buyuk bir takım olduğunun Ve kullerinden yeniden dogarak ayağa Kalktıgının Kanıtıdır @Mehmet92

Çevrimdışı Türkay

Neden ki?  :alala: Demin beri bu konu konuşuluyordu zaten 
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş Artık Ayağa kalkıyor , Bunun Farkında Sarışın kardeşler !! Oyuzden bu Sezon 2 Si bir olup Bizim uzerimize oynamaya başladılar , Ayağa kalkınca Karşımızda Duramayacaklarını çok iyi biliyorlar , Rıdvan dilmen ne demişti : Herkes Haddini bilsin Beşiktaş ın Armasında 1903 yazıyor, Bizim zamanımızda Beşiktaş bizi sabah Akşam yeniyordu demişti Bu en basit örnek...
Yönetim Doğru yolda iyi işler başarıyorlar , Taraftarın ilgisi De Gittikçe Artıyor , 80.000 Forma satan Kartla Yuvaları 350.000 in üzerinde forma satmaya başladı ...
Kuçucuk Çocukların Demba Ba Diye aglamaları , Filmlerde , Dizilerde Sürekli Beşiktaş ın boy göstermesi , Ovulmesi , Sponsorların Beşiktaşın kapısında Yatması Beşiktaşın Ne kadar buyuk bir takım olduğunun Ve kullerinden yeniden dogarak ayağa Kalktıgının Kanıtıdır @Mehmet92
Bunda en büyük pay Vodafone'un bence tartışmasız. Kulüp çok kötü haldeyken çok büyük bir cesaret örneği sergilediler. Şimdi ve ilerki yıllarda da görüyoruz, göreceğiz; hep karşılıklı kazananlar olucaz :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Melekcik

Staddaki yöntemi uygulamayacağız yani ,salon bizim değil Koçun olacak Koç arena ....Doğru mu anladım @Melekcik ?
kusura bakma geç olacak ama ülker arena ile aynı olacak şöyle bir ihtimalde var salon için efes ile sade salonu ortak yapa biliriz ki bu çok zor gibi @ahmetx
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ahmet türker

Aramızda 61 Anayasasını, Kenan Evrenin aktif yillarini gören abilerimizde var yani , onlara kulübün kulelerde kombine yer ayirmasi gerek
biz beşiktaşımızdan bir şey almak için değil vermek için beşiktaşlıyız ,beşiktaş sayesinde bir menfaat bana nasip kısmet olmasın . ben oğullarımı çok iyi beşiktaşlı yaptığıma inanıyorum ,beşiktaş malup olduğunda biri üniversiteye biri de işe özellikle formayla giderler ,bu bir duruş, bir mesaj, bir bağlılık davranışıdır . herkes böyle yapmalıdır, herkes bizi hiç bir şeyin yıldıramayacağını ve korkutamayacağını görmelidir .biz farklı bir klübüz ,biz başarıya endeksli bir taraftar değiliz ,genç arkadaşlarımın anlaması gereken şey ,beşiktaşlılık bir yaşam biçimidir ,biz herşeyde ilkiz herkes bize bakarak ilham alır ,bu herzaman böyle olmuştur.sevgili @Kemal kardeşim.

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 10.03.2015 (17:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Mehmet   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Durukarnas

Stad ile ilgili gözden kaçırmış olabilirim, daha önceden yazıldımı bilmiyorum ancak kafama takılan bir soru da;
Kombine sahibi olan ben ya da bilet alarak takımımı sesteklemek amaçlı tribündeki yerini alan ben, biletin üzerinde yazılı olan koltuğa kesin bir biçimde oturabilecek miyim?
o ki bizim yarınlarımız, tüm hayatımız.

Çevrimdışı Necmi

neden kulelerde :alala: ima sezer gibi oldum :bandit: :D

Çevrimdışı Durukarnas

bu arada herkese merhabalar. İsmim Emre.
Yaklaşık 10 dk. önce aranıza katılmış bulunmaktayım.
İstanbul Kartal'da ikamet ediyorum.

Tanışma sayfasına mesajımı atmıştım ancak, konuya direkt giriş yaptım. Değişik oldu bu, bende farkındayım.

Kendimi bildim bileli bu sevda peşinde koşuyorum.
İyi mi yapıyorum, kötümü yapıyorum bilmiyorum :)
Yanlış anlaşılmasın hemen, 40-50 yıl daha yaşamak mı zor yoksa 40-50 yıl daha Beşiktaş'ı izlemek mi?
Bu aralar baya bi sıkıntılıyız ama güzel günler yakın.
o ki bizim yarınlarımız, tüm hayatımız.

Tanışma sayfasına mesajımı atmıştım ancak, konuya direkt giriş yaptım. Değişik oldu bu, bende farkındayım.

Yanlış anlaşılmasın hemen, 40-50 yıl daha yaşamak mı zor yoksa 40-50 yıl daha Beşiktaş'ı izlemek mi?
:hosgeldin :hosgeldin
Hep beraber Göreceğiz Guneşli gunleri

Çevrimdışı Necmi

Stad ile ilgili gözden kaçırmış olabilirim, daha önceden yazıldımı bilmiyorum ancak kafama takılan bir soru da;
Kombine sahibi olan ben ya da bilet alarak takımımı sesteklemek amaçlı tribündeki yerini alan ben, biletin üzerinde yazılı olan koltuğa kesin bir biçimde oturabilecek miyim?
valla biz otururuzda başkası oturabilirmi işde orasını bilmiyorum :D

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi genc nesilin en buyuk sanssizligi yd donemine 8 sene sahitnolmasi.o adam kulubun kimyasini bozdu.taraftar yeni yeni kendine gelmeye basladi.tabiri caizse en sanssiz nesil :)
@Deniz kardeşim şanssız olarak nitelenecek bir gençlik varsa o da benim gençliğimdir .10 yaşımdan 25 yaşıma kadar hiç şampiyonluk görmedim . ama daha sonra 9 yılda 5 şampiyonluk gördüm. siz bizden daha şanslısınız en az 3 şampiyonluk gördünüz ve fazla beklemediniz ve önümüzün çok açık olacağı zamanlara da şahitlik edeceksiniz. neyse konuyu daha fazla devam ettirmeyeceğim ,umutsuz olmayın umut hayattır . :)

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin sevgili kardeşim beşiktaşlı olmaktan daha iyi ne yapabiliriz ki. :)

Çevrimdışı martin40

Fotograflar için tesekkürler, pazar günü otopark biter diye umuyorum.

Çevrimdışı cingoz

evet bunu bende merak ediyorum.
Mesela aynı tribün içinde ucuz olan yerden kombine alsak bile istediğimiz yerden izleyebilecek miyiz?

Çevrimdışı Deniz

@Deniz kardeşim şanssız olarak nitelenecek bir gençlik varsa o da benim gençliğimdir .10 yaşımdan 25 yaşıma kadar hiç şampiyonluk görmedim . ama daha sonra 9 yılda 5 şampiyonluk gördüm. siz bizden daha şanslısınız en az 3 şampiyonluk gördünüz ve fazla beklemediniz ve önümüzün çok açık olacağı zamanlara da şahitlik edeceksiniz. neyse konuyu daha fazla devam ettirmeyeceğim ,umutsuz olmayın umut hayattır . :)
Ben su an cok umutluyum :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

neden kulelerde :alala: ima sezer gibi oldum :bandit: :D

Abi yarım yüzyıllik tecrübe senden kacmayacagini biliyodum zaten :busted_cop: @Necmi

@ahmet türker  abi yav bişey demedim nerlere girmissin :) Doğrudur abi inşallah bizede nasip olur avatarimdaki tosunun o durumlarını görmek
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 19:50:19 Kemal ]

Çevrimdışı Necmi

bu arada hoş geldin