Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5714080 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Yine konu dışı olacak ama yazmadan olmaz
U-16 takımımızın kalecisi Servet kardeşimiz bıçaklanmıştı,vefat etmiş
Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci Baka kızyorsun ama dün gece İletileri okursan orada ince ayrıntı var...
Belki sizler sayfa sayfa yorum okumuyorsunuz ama Resimler olan sayfalara bakıyorsunuz pas geçiyorsunuz Ben her yorumu birbiri ile bağlantılı veya değil mi günler öncesi birbiini alıntılayanları vs okuyorum;
Ve Dün gece Bende Fırça yedim misali @Necmi abide Espriyi sildiğim için ama espri sen yaparsın diğeri yapar öbürü yapar bu uzar gider diye sildim...!
Ha hatasız mıyım Değilim arada yanlışlıkla sildiklerim de oluyor fark etmeden Can Emre abini yazısı silmiştim geri yükledi...!
Dün geceki mesajları Okusan Stat başlıgı ilgili İpucu verdi...! İpucu Aşagıda yazıda mevcut Link te orada mevcut...!

"Ben 15 gün serbest bırakıyorum Bakalım Ne kadar dayanacaksınız  :evillol: :evillol: Hersey serbest silmeyeceğim @Necmi abi  :upto: :upto: :upto: Espride yaparsınız  :steamed: :steamed:
Kavga Tartışma yaşarsanız El koyarım olaya  :evillol: :evillol:
"

Hep diyorum Şahsi algılamayın Burada bireysel mesajlar silinmiyor Kendi mesajıma kadar olanları da siliyor...! Sürekli senin siliniyorsa Yunus Acaba neden ben de istersen...!

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-4-%28seref-bey-stadyum-projesi%29/11175/
Yazılan her yorumu okuyorum @ALI RIZA abi , Hiç bir iletiyi atlamadım , Dun gece ki muhabbetlere çok güldüm hmde bilgi edindim , İster inan ister inanma ama Foruma uye oldugumdan bu yana hatta Ziyaretçi olduğum zamanda da dahil olmak üzere Hiç bir sayfayı ve iletiyi atlamadan hepsini okuyorum , Hem gülüyorum eğleniyorum hem bilmediğim konu varsa Ogrenmiş oluyorum , İletileri okumaktan da hiç sıkılmıyorum .. Neyse Yine çok Konu dışı yaptım Silebilirsin , Sakinleştim zaten :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

@Necmi Abi Vallaha Bişey yapmadım bu sefer :bawling:
Kulübümüzün Oparenin Bonservisiyle ilgili Resmi açıklamasını yazdım Gormeyenler için , Çok belirsizlik vardı her kafadan bi ses Çıkıyordu bu konuda, Onun için Bilgi amaçlı yazdım :tabe:
bunu ben görmedim konusu hangi başlıktaysa oraya yaz ben de göreyim çok merak ettim kardeşim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mekanı cennet olsun kardeşimizin..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SDemirsoy

Kapalı, Yeni Açık ve Eski Açığın alt - üst tribünlerinin girişleri bile farklı yerden olacaktır. Katlar arasında acil durum bağlantıları hariç hiçbir geçiş bağlantısı olmayacağını düşünüyorum.

Kapalı altın giriş yeriyle üst yeri farklı olur diye düşünüyorum. Aynı şekilde yeni açık altla yeni açık üstün de. Sadece Kapalı ve Numaralı üstteki bloklar arasında sıkıntı olacak diye düşünüyorum. Mesela kapalı üstün 1.750'lik kenar bölümünden alan kişi 2.250 liralık orta bölüme gelebilir. Bu nasıl çözülecek bilmiyorum. Herkes yerini kollamaya çalışırken sıkıntılar çıkmaz umarım  :)

Bence girişler şu şekilde olacak mesela:

teşekkürler bilgilendirme için ama ben terasa çıkmak istiyorum altta olmama rağmen :D

Çevrimdışı ilhan

Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin.

Çevrimdışı ahmet türken

teşekkürler bilgilendirme için ama ben terasa çıkmak istiyorum altta olmama rağmen :D
nooolcak senin bu yükseklik takıntın :lol:

Çevrimdışı Dogan

Benim iletimi Bu hale getiren Yöneticiye Cevabımdır !!
Kulübün resmi Açıklamasını yazdım ...
Kulübün resmi açıklamalarını ve Biletlerlerle ilgili Konuları herkes buraya yazıyor !! Ama nedense Kimsenin iletisi Hakaret eder gibi bu hale getirilmiyor , Şu Çifte standart davranmayı bırakın artık !! Haaa çok İleri gitme , 2-3 Sayfa geri gidip oku , Herkes biletlerle ilgili Ve Kulübün resmi Açıklaması ile ilgili yazıları bu başlıfa yazmış , Ama Benden Başkasının iletisi bu şekilde duzeltilmemiş !! Şaşırımmı ???? Tabiki Hayır ....
Sevgili abilerim yunusun üzerine cok gidiyonuz valla adam napsa göze batıyor  :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

alacalının beyaz vinç çok iyi çalışıyor ,baya iş yapmış .diğerleri de iyi gidiyor ,böyle giderse hafta sonu yeni açık biter . numaralı altta da az bir şey kalır . ay sonuna kadar prekastların bitme ihtimali oldukça yükseldi .

Çevrimdışı martin40

alacalının beyaz vinç çok iyi çalışıyor ,baya iş yapmış .diğerleri de iyi gidiyor ,böyle giderse hafta sonu yeni açık biter . numaralı altta da az bir şey kalır . ay sonuna kadar prekastların bitme ihtimali oldukça yükseldi .

Prekastcilarda sorun yok, çaticilar çok yavas ilerliyor parçalar gelmedigi için, mesela beyaz destek kulelerini eski ve yeni açiga dizebilirler o zamana kadar.

Çevrimdışı ErsinA.

Prekastcilarda sorun yok, çaticilar çok yavas ilerliyor parçalar gelmedigi için, mesela beyaz destek kulelerini eski ve yeni açiga dizebilirler o zamana kadar.

Kapalı, eski ve yeni açıkta hala prekastlar var takılmayı bekleyen. Onlar takılmadan dizemezlerki.

Prekast bitmeden çatı vites yükseltemez bence.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ahmet türken

hiç resim yokmu bugün yaaa. kuruduk. Otopark ve rampa krizimiz tuttu

@keremfrat1 statdamı acaba :alala: Vol 1 iyi giderdi :)
Yeni İnonu Fotosu da iyi olur..

Çevrimdışı SDemirsoy

nooolcak senin bu yükseklik takıntın :lol:
bilmiyorum abi ama güzel olur devre arası falan orası  :icool:

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ahmet türker

mekanı cennet olsun. nur içinde yatsın.

Çevrimdışı ahmet türken

bilmiyorum abi ama güzel olur devre arası falan orası  :icool:
Söyle seda hanıma üst kattan kombine alsın. Devre arası yanına çıkmaya çalışırsın :evillol:

Çevrimdışı ErsinA.

An itibariyle Beyaz vinç yatışa geçti. 

Beyaz vinçin operatörü torpilli galiba. 16:00 da mesai son. :evillol:

Paletli ve sarıvinçin 17:30 a kadar çalıştığına şahidim.

An itibariyle Beyaz vinç yatışa geçti. 

Beyaz vinçin operatörü torpilli galiba. 16:00 da mesai son. :evillol:

Paletli ve sarıvinçin 17:30 a kadar çalıştığına şahidim.
Ben demiştim Abi 1 Saat önce , Bugün çok çalıştı yoruldu birazdan yatışa geçer diye :evillol: :evillol:
Bunyesi Alışkın değil tabi bu kadar çalışmaya , Yorgun düştü oyuzden :evillol:

Çevrimdışı BORAN

Stadın dış kolonlarındaki bazıları yakın bazıları uzak bunlarda simetri varmı 3 4 tanesi yakın sonra 2 3 tanesi uzak sonra gene yakın falan bi simetri ayarı varmı yoksa yüklere göre karışık mı yapıldı  :alala:

Çevrimdışı BlackEagle1989

benim merak etdigin stad bitdiginde turnikelerin nerelere konulcaya cunku fazla alan mevcut degil..  :alala:

Çevrimdışı aşığımsana

yeni açıkta perdelerin orada pencere gibi bir boşluk var nedır ne değildir bilgi verirseniz çok sevinirim.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı murat_

benim merak etdigin stad bitdiginde turnikelerin nerelere konulcaya cunku fazla alan mevcut degil..  :alala:
  dün akşam bjk - mabet o konuda yanılmıyorsam sadece numaralı da turnike olmayacak dedi  :bandit: