Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5713973 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Fikret Orman stadin yerinde yapilmasi konusunda cok dik durdu neyse ki.

Yd gibi biri olsaydi coktan sehrin disinda bir yere dogru yol almistik.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Semih

o adamların şu sözleri söylediklerinde ihraç edilmeleri gerekirdi.

banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ahmet türker

Fikret Orman stadin yerinde yapilmasi konusunda cok dik durdu neyse ki.

Yd gibi biri olsaydi coktan sehrin disinda bir yere dogru yol almistik.
tam da öyle @Deniz kardeşim. :ok:  :ok:

Çevrimdışı Tolga

En başından beri söylüyorum stadı mevcut yerinde yapabilmek bile gerçekten başlı başına büyük bir olay o yüzden stat konusunda bu yönetime kimsenin tek bir laf etmemesi lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türker

En başından beri söylüyorum stadı mevcut yerinde yapabilmek bile gerçekten başlı başına büyük bir olay o yüzden stat konusunda bu yönetime kimsenin tek bir laf etmemesi lazım.
:ok:  :ok:

Çevrimdışı Melekcik

merak etme insanlar artık uyandı, iyi başkan nasıl olur onu da gördüler ,gerekirse iki ayak da olunur @Melekcik kardeşim . :ok:  :ok:
Yok be abi gerçekden bak yanlış anlaşılacağım ama daha bazı taraftarı serdar adalı yüzünden kandırıyorlar bakın serdal adalı belki ileride başkanımız olur ayrı ama açın haber 1903 yorumları omuyun nasil beyin yikandigini görün adam utan madan beşiktaşbaşkanına seversin sevmezsin (Hakaret Yasak)₄ diyor saygi duymuyorki zamaninda bir yildiz dir tutturduk q7gutidir simaodur burada herkez suçlu o statda çıldırt bizi başkan diyende bizlerdik ama alindi sanki kendi cebinden alinmis gibi simdide pompalaniyorlar belki bunlardan serdal adalinin haberi yok bile bakın fikret ormanın hataları var yok degil ama bukadar mualefet varsa içerden dısardan iyi yoldayiz
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Necmi

Kufeki hizini hic soran yok burda isin uzmanına mikrofonu uzatalim :)

@Necmi abi kufeki de kaplumbaga hizinda ilerliyor.bu hizda acilisa yetismesi zor bu konu hakkinda ne diyorsun?
bu tempoda giderse tahminim 300 gün gibi :bandit: şu an için yavaş ilerliyor ama kendileirini yeni açık ve numaralıya göre ayarlıyorlar olabilir çünkü daha oralara başlanmaz eski açıkta sınıra dayandılar şu an için daha ileri gidemezler yeni açıkta obitaş çıkana kadar o noktaya gelirler esas değerlendirmeyi martın sonuna doğru yapmak gerekir sadece kolon olarak düşünmeyin üst kirişlerde bayağı zaman alacak ve içerlerdede bayağı iş var şu an için yapabilecekleri azami hızda çalışıyorlar daha öncede dediğim gibi iktidar onlara geçtiğinde tempoları ne olacak ona bakıp öyle karar verelim bu iş diğer işlere benzemez ne kadar usta o kadar iş demektir ama getirdiğin ekibe iş sağlayamazsan büyük sıkıntılara gebe olur burda diğer sektörlerde olduğu gibi kolayca usta bulamazsın ustayıda üç gün iş veremez yatırırsan dördüncü gün gider maaşlı çalışmıyorlar genelde ya yövmiye yada götürü usülde çalışırlar iş üretimini azami arttırmak için götürü vermek en sağlıklı yöntemdir. Bunun içinde önlerinin açık olması gerekir ve ustanın hızına uyacak malzeme akışınıda sağlamak gerekir. iyi planlama yapılamazsa asla sağlıklı yürümez ama bir avantajı var bunun planlamasını sadece işi alan firma yapabilir şantiyede kimse müdahale edemez nedense bu taş işine müdahale edebilecek bilgiye sahip şantiye ekibi olmaz firmada azami kârlılıkla işi götürmek isteyeceği için planlamasını düzgün yapar. orda iki iş var biri çatı diğeri taş kaplama ikisinede Beşiktaş inşaat AŞ nin müdahale etme şansı yok :D

Çevrimdışı Deniz

bu tempoda giderse tahminim 300 gün gibi :bandit: şu an için yavaş ilerliyor ama kendileirini yeni açık ve numaralıya göre ayarlıyorlar olabilir çünkü daha oralara başlanmaz eski açıkta sınıra dayandılar şu an için daha ileri gidemezler yeni açıkta obitaş çıkana kadar o noktaya gelirler esas değerlendirmeyi martın sonuna doğru yapmak gerekir sadece kolon olarak düşünmeyin üst kirişlerde bayağı zaman alacak ve içerlerdede bayağı iş var şu an için yapabilecekleri azami hızda çalışıyorlar daha öncede dediğim gibi iktidar onlara geçtiğinde tempoları ne olacak ona bakıp öyle karar verelim bu iş diğer işlere benzemez ne kadar usta o kadar iş demektir ama getirdiğin ekibe iş sağlayamazsan büyük sıkıntılara gebe olur burda diğer sektörlerde olduğu gibi kolayca usta bulamazsın ustayıda üç gün iş veremez yatırırsan dördüncü gün gider maaşlı çalışmıyorlar genelde ya yövmiye yada götürü usülde çalışırlar iş üretimini azami arttırmak için götürü vermek en sağlıklı yöntemdir. Bunun içinde önlerinin açık olması gerekir ve ustanın hızına uyacak malzeme akışınıda sağlamak gerekir. iyi planlama yapılamazsa asla sağlıklı yürümez ama bir avantajı var bunun planlamasını sadece işi alan firma yapabilir şantiyede kimse müdahale edemez nedense bu taş işine müdahale edebilecek bilgiye sahip şantiye ekibi olmaz firmada azami kârlılıkla işi götürmek isteyeceği için planlamasını düzgün yapar. orda iki iş var biri çatı diğeri taş kaplama ikisinede Beşiktaş inşaat AŞ nin müdahale etme şansı yok :D
Guzel aciklamissin abi.beklemek lazim tabi ama tas isi kolay bir is olmadigigini simdiden gosterdi.özellikle yatay kirisler cok ugrastiracak.

ramazan ayi gelmeden buyuk olcude isler halledilmeli,yaz sicaginda kaplama isi nerdeyse durma gelir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SeMiHReX

Haklısınız. Arkadaşlar belirlenen tarihden sarkma olmadan açılacak tarih ağustos ki bunun icin hiçbir sebeb yok. En geç tarih ise ekim sonu kasım başı ki burada olumsuz düşünen arkadaşlar hemen butarihi vermeyin çatıda işler yarı yarıya azaldı yanilmıyorsam 84 halattan 42 halata düştü çatı parasının belli bir ödemesi oldu herkezbiliyor prekast işi çatı kirişi ve kolunu takılayım derken biter zaten ama burada bjk inşaat aşye büyük görev düşüyor iyi strateji agustos zor degil ama kabadaki hatalar olur ise ekimde merhaba deriz stada. Digerkonu cim bilindiği üzere hibrit olacak arkadaşım bir sirket gelip inceleme yapacaklar dedi ama bu teisislermi stadmı bilmiyorum. Son olarak basketbol integral opsiyonunu kulanmaz ise birde malum basketbol aş ayırır isek koç gurubu herşeyiyle takımı sırtlayacak bütçe csk fener seviyelerine gelecek keza spor salonu ülker gibi koç yapacak

Ben bir basketsever Beşiktaşlı olarak bu söylediklerini çok önemsiyorum,koç grubundan böyle birşey bekliyordum çünkü beko ile çeşitli liglere ve avrupa-dünya şampiyonalarına sponsor oldular.Bir takıma destek olarak baskette kesinlikle girmelerini bekliyordum.Bunun biz olmamız çok önemli fikret başkanla koç grubunun arası çok iyi ve bu bizim için bulunmaz bir fırsat.Umarım olumlu sonuçlanır.Bütün sayfaları okudum ama göremedim sen bu bilgileri hangi toplantıdan aldın?Ayrıca bjk basketbol ayrı bir aş haline geldi diye biliyorum ben
Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone

Çevrimdışı nannan

Yok ya sarkma olmazsa iş planı herşeyi ile birlikte çatı ağustosta bitecek zaten halat kadırıldıktan sonra zemin icin calisma baslayacak koltuk loca derken ilk maca stat açılacak.basketbollada ilgili birka gelisme var integral opsiyonu kullanmaz sponsorluğu bırakır ise koç gurubu basketbol aş olduktan sonra sponsor olacak ve bütce fb efes csk seviyelerinde eurolig takımı oluşturulacak salonda ülker arena olduğu gibi koç gurubu yapacak @Necmi oldumu  :money:

Hell yeah! :super: :super: :super: :super:

Çevrimdışı Melekcik

tam da öyle @Deniz kardeşim. :ok:  :ok:
Ya şimdi yanlış anlaşılacak ama bazı devlet adamlarını aldi kasimpasanin yoneticilerini hiç takmaz
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ahmet türker

Ya şimdi yanlış anlaşılacak ama bazı devlet adamlarını aldi kasimpasanin yoneticilerini hiç takmaz
biraz konuyu  açabilirmisin  kardeşim.

Çevrimdışı Melekcik

Ben bir basketsever Beşiktaşlı olarak bu söylediklerini çok önemsiyorum,koç grubundan böyle birşey bekliyordum çünkü beko ile çeşitli liglere ve avrupa-dünya şampiyonalarına sponsor oldular.Bir takıma destek olarak baskette kesinlikle girmelerini bekliyordum.Bunun biz olmamız çok önemli fikret başkanla koç grubunun arası çok iyi ve bu bizim için bulunmaz bir fırsat.Umarım olumlu sonuçlanır.Bütün sayfaları okudum ama göremedim sen bu bilgileri hangi toplantıdan aldın?Ayrıca bjk basketbol ayrı bir aş haline geldi diye biliyorum ben
Ya zaten ben kulüb olarak şu aşmada baskete birşey veremeyiz mali tablodan dolayı basketbolu bilen bir basketbol kaliteli oyuncularla oynanir futbolgibi ismail miş sabri imi gibi adamlarla oynarsinda basketbolda olmaz bir noktada tikanirsin. Basketbol güçlü sponsor güzel salon iyi bir koc iyi bütce ve dolu tribun bunlarn hiçbirini veremedik

Çevrimdışı ahmet türker

tamam anladım kardeşim fazla deşelemeyelim. :ok:

Çevrimdışı Necmi

Yok be abi gerçekden bak yanlış anlaşılacağım ama daha bazı taraftarı serdar adalı yüzünden kandırıyorlar bakın serdal adalı belki ileride başkanımız olur ayrı ama açın haber 1903 yorumları omuyun nasil beyin yikandigini görün adam utan madan beşiktaşbaşkanına seversin sevmezsin (Hakaret Yasak) diyor saygi duymuyorki zamaninda bir yildiz dir tutturduk q7gutidir simaodur burada herkez suçlu o statda çıldırt bizi başkan diyende bizlerdik ama alindi sanki kendi cebinden alinmis gibi simdide pompalaniyorlar belki bunlardan serdal adalinin haberi yok bile bakın fikret ormanın hataları var yok degil ama bukadar mualefet varsa içerden dısardan iyi yoldayiz
yok melek bunlar 18-20 yaşlarında birilerine hizmet eden bir avuç insan geçen sene gurup halinde gelip taraftarı galyana getirmeye çok uğraştılar maçlarda toplasan 50 kişiyi geçmez ve hiç bir zamanda taraftarı yönlendiremediler tam tersi tepkiye sebep oldular her hallerinden birilerinin tetikçiliğini yaptıkları belliydi malum siteninde artık sonu göründü ya kendilerini toplayacaklar yada devasa siteler bile bir gecede biter sadece insanların yeter demesine bağlı ve bunu tetiklemek o kadar zor değil kulüp için sadece şu anki terettütleri kendi arkalarındaki taraftar desteğini farketmediler bütün internet ortamı onlardan sanıyorlar işte bunun böyle olmadığını farkettikleri gün her şey o kadar hızlı değişirki sanal ortamda şaşarsınız bir sitenin yerle bir olması doğru kişinin doğru zamanda söyleyeceği bir çift lafa bakar internet ortamında her site balon gibidir havayı verdikçe şişer büyür ama iğneyi değdirirsen o saniyede patlar aslında kendilerini çok güçlü sanıp hadlerini hep aşarlar ama patladıklarında iş işden geçmiş olur. şu an hiç bir haber sitesine bir gram haber sızmıyor ve bütün yayınlanan haberler yalan haber kurgulanıyor. Bizde bu yüzden resmi site dışında haber veremiyoruz haber yok yalan haberde yapmayacağımıza göre sistem şimdilik bu şekide yürütülmeye çalışılıyor. ama isterimki kendilerini toparlasınlar geçmişte Beşiktaşımız için güzel bir değerdiler bende dahil her beşiktaşlının severek takip ettiği bir siteydi umarım öyle kalmak için gerekli adımları atarlar bir haber 1903 kolay olunmuyor bunun değerini bilsinler gerçektende sanal ortamda Beşiktaşımızın bu tip platformlara ihtiyacı var ama kendi menfaatlerini Beşiktaşın menfaatinin üzerinde görmedikleri sürece

Çevrimdışı Melekcik

biraz konuyu  açabilirmisin  kardeşim.
Özür dileyerek bazı millet vekillerinin o bölgeyi başka yandaş sirketlere verme gibi bir istek leri vardı tıpkı alisamiyen arazisi gibi ama başkan dik durdu eğilip bükülmedi belki bazen taraftardan tepki aldı ama bu sebebi hep stat dı ses kayıtları malum ha şunuda söyleyim ben bu hukumet bunu aman soyle aman boyle demiyorum iktidarda hangi parti olursa olsun bunlar olacaktı ki öyle önemli arazi de stad yapiyoruz

Çevrimdışı BORAN

Ya zaten ben kulüb olarak şu aşmada baskete birşey veremeyiz mali tablodan dolayı basketbolu bilen bir basketbol kaliteli oyuncularla oynanir futbolgibi ismail miş sabri imi gibi adamlarla oynarsinda basketbolda olmaz bir noktada tikanirsin. Basketbol güçlü sponsor güzel salon iyi bir koc iyi bütce ve dolu tribun bunlarn hiçbirini veremedik

bu basketbol ile ilgili gelişmeler ne zaman gerçekleşir aklında bir zaman vardır illaki yada biliyorsundur 1,2,3 sezon vs çünkü basketbolun durumuna cidden üzülüyorum ve basketin zevkide bir ayrı dediğin gibi euroleague seviyelerine çıkacaksa çok güzel bir haber bu dediğin  :claps:

Çevrimdışı Melekcik

yok melek bunlar 18-20 yaşlarında birilerine hizmet eden bir avuç insan geçen sene gurup halinde gelip taraftarı galyana getirmeye çok uğraştılar maçlarda toplasan 50 kişiyi geçmez ve hiç bir zamanda taraftarı yönlendiremediler tam tersi tepkiye sebep oldular her hallerinden birilerinin tetikçiliğini yaptıkları belliydi malum siteninde artık sonu göründü ya kendilerini toplayacaklar yada devasa siteler bile bir gecede biter sadece insanların yeter demesine bağlı ve bunu tetiklemek o kadar zor değil kulüp için sadece şu anki terettütleri kendi arkalarındaki taraftar desteğini farketmediler bütün internet ortamı onlardan sanıyorlar işte bunun böyle olmadığını farkettikleri gün her şey o kadar hızlı değişirki sanal ortamda şaşarsınız bir sitenin yerle bir olması doğru kişinin doğru zamanda söyleyeceği bir çift lafa bakar internet ortamında her site balon gibidir havayı verdikçe şişer büyür ama iğneyi değdirirsen o saniyede patlar aslında kendilerini çok güçlü sanıp hadlerini hep aşarlar ama patladıklarında iş işden geçmiş olur. şu an hiç bir haber sitesine bir gram haber sızmıyor ve bütün yayınlanan haberler yalan haber kurgulanıyor. Bizde bu yüzden resmi site dışında haber veremiyoruz haber yok yalan haberde yapmayacağımıza göre sistem şimdilik bu şekide yürütülmeye çalışılıyor. ama isterimki kendilerini toparlasınlar geçmişte Beşiktaşımız için güzel bir değerdiler bende dahil her beşiktaşlının severek takip ettiği bir siteydi umarım öyle kalmak için gerekli adımları atarlar bir haber 1903 kolay olunmuyor bunun değerini bilsinler gerçektende sanal ortamda Beşiktaşımızın bu tip platformlara ihtiyacı var ama kendi menfaatlerini Beşiktaşın menfaatinin üzerinde görmedikleri sürece
Doğrudur siz iyi bilirsiniz benden ben uzaktan arada maça gelip giden taraftarım

Çevrimdışı Melekcik

bu basketbol ile ilgili gelişmeler ne zaman gerçekleşir aklında bir zaman vardır illaki yada biliyorsundur 1,2,3 sezon vs çünkü basketbolun durumuna cidden üzülüyorum ve basketin zevkide bir ayrı dediğin gibi euroleague seviyelerine çıkacaksa çok güzel bir haber bu dediğin  :claps:
Şöyle bir konu var integral forex isterse opsiyonu var uzatir ise salon bitimine kala bilir birde basketbolun dernekten ayrılması var bütçe belirlemesi var var oğlu var bunlar tahminim 2.5 3 sene içerisinde gerçekleşir  inşallah o seviyeye çıkarız

Çevrimdışı fatih06

Site yöneticisinden ufak bir isteğim olacak.Fotoğraflar üzerine eklenen yazının daha küçük,saydam ve köşelere yakın olmasını talep ediyorum.Mümkünse hiç olmaması daha hoş olur.4000'e yakın fotoğraf arşivledim ama hepsinin üzeri yazılı.Örnek olarak aşağıdaki resmi göstereceğim.Bu ve bunun gibi kareleri Facebook kapağı gibi yerlere koyamıyorsunuz.Estetik adına birşey kalmıyor çünkü.Umarım daha profösyonel bir çalışma yapılabilir bu konuda.İyi geceler.
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 03:20:04 fatih06 ]

Çevrimdışı Necmi

Guzel aciklamissin abi.beklemek lazim tabi ama tas isi kolay bir is olmadigigini simdiden gosterdi.özellikle yatay kirisler cok ugrastiracak.

ramazan ayi gelmeden buyuk olcude isler halledilmeli,yaz sicaginda kaplama isi nerdeyse durma gelir..
yok tam tersi yaz aylarında üretim zirve yapar kış ayları hem fabrika üretimi için zordur hem ocaktan taş gelmez hemde imalat ve montaj için çok sıkıntılara gebedir en basitinden söyleyim kışın taşı kurutamazsın kurutamadığın taşa akemi süremezsin yazın akemi sürerken donar buda seni otamatik hızlandırır taşı yerine koyar hemen sabitliyebilirsin bunun gibi kış şartları taş kaplamada tercih edilen bir mevsim değildir her şekilde ustayı yavaşlatacak şartlar vardır sürekli haraketsiz çalıştığın için aşırı üşürsün fabrikalarda sürekli suyun içinde sırılsıklam çalışıyorsun en basitinden inşaat sektöründeki en ağır işi yapan guruptur burayı binlerce kişi takip ediyor inanın o şartlarda çalışmaya dayanabilecek insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez ocak kısmı madenciliktir ve kömür madenlerinden kesinlikle daha kolay değildir ona yakın tehlikeli ama çalışma şartları çok daha zordur işin fabrika koşullarıda kaba tabirle söylersem iti bağlasan durmaz şartlara sahiptir emeğin değerinin olmadığı bir sektördür kesinlikle ıslah edilmesi gerekiyor o kaplanan taşların üzerinde harcanan emeği bir bilseniz o taşlar size altından daha değerli görünür işin zorluğunu tarif bile edemiyorum

Çevrimdışı Melekcik

yok tam tersi yaz aylarında üretim zirve yapar kış ayları hem fabrika üretimi için zordur hem ocaktan taş gelmez hemde imalat ve montaj için çok sıkıntılara gebedir en basitinden söyleyim kışın taşı kurutamazsın kurutamadığın taşa akemi süremezsin yazın akemi sürerken donar buda seni otamatik hızlandırır taşı yerine koyar hemen sabitliyebilirsin bunun gibi kış şartları taş kaplamada tercih edilen bir mevsim değildir her şekilde ustayı yavaşlatacak şartlar vardır sürekli haraketsiz çalıştığın için aşırı üşürsün fabrikalarda sürekli suyun içinde sırılsıklam çalışıyorsun en basitinden inşaat sektöründeki en ağır işi yapan guruptur burayı binlerce kişi takip ediyor inanın o şartlarda çalışmaya dayanabilecek insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez ocak kısmı madenciliktir ve kömür madenlerinden kesinlikle daha kolay değildir ona yakın tehlikeli ama çalışma şartları çok daha zordur işin fabrika koşullarıda kaba tabirle söylersem iti bağlasan durmaz şartlara sahiptir emeğin değerinin olmadığı bir sektördür kesinlikle ıslah edilmesi gerekiyor o kaplanan taşların üzerinde harcanan emeği bir bilseniz o taşlar size altından daha değerli görünür işin zorluğunu tarif bile edemiyorum
Sizce bitimi ne zamanı bulur

Çevrimdışı Necmi

Site yöneticisinden ufak bir isteğim olacak.Fotoğraflar üzerine eklenen yazının daha küçük,saydam ve köşelere yakın olmasını talep ediyorum.Mümkünse hiç olmaması daha hoş olur.4000'e yakın fotoğraf arşivledim ama hepsinin üzeri yazılı.Örnek olarak aşağıdaki resmi göstereceğim.Bu ve bunun gibi kareleri Facebook kapağı gibi yerlere koyamıyorsunuz.Estetik adına birşey kalmıyor çünkü.Umarım daha profösyonel bir çalışma yapılabilir bu konuda.İyi geceler.
bu istediğin pek mümkün olmayan bir şey  basın bile bu resimleri alıp kendi çekmiş gibi pazarlıyor kenarlarda olan filigranı kesiyorlar ve yayınlıyorlar ve yarın bu resmi kullandığın için kalkıp seni şikayet ederler ve kendi resmimizden birde ceza yerizki bu site kapatmaya kadar gider bizden kendimizi savunma hakkı bile vermezler bir gün siteyi açmaya çalışırsın bir bakmışsın yasaklanmış işin birde hukuksal tazminat boyutu var o filigran bizi en basit haliyle bu tür saldırılardan koruyor ortaya filigranı koyduğunda imzanı atmış oluyorsun ve resmin sahibi olduğunu gösteriyorsun ve kimse resmi sahiplenemiyor haber platformunda bunun büyük önemi var yani keyfimize koymuyoruz bunu ya kullanan bizim imzamızla kullanacak yada kullanmayacak bunu filigran kullanmadanda yapabilirsin ama bunun için çekilen her resme bedel ödemen gerekir buda ciddi paralar demektir bir senede burada çıkan resimleri teliflemek için harcayacağımız parayla basket arenanın yapımına sponsor olabiliriz :D
@fatih06 yani senin isteğin pek ufak bir istek değil

Çevrimdışı Necmi

Sizce bitimi ne zamanı bulur
ben  daha önce söylemiştim her şey yolunda giderse yıl sonunda biter burda en son bitecek iş sanırım taş kaplama işidir ama hiç bir  işde olmadığı kadar paraya bakan bir iş zorlanırsa ağustosada yetiştirirler şu an hiç bir şeyi ön göremiyorum bir çok bilinmiyenli bir denklem mesela içerdeki işleri farklı bir firmamı yapacak bu büyük ihtimal böyle olacaktır yanlış bilmiyorsam içerlerde traverten kullanacaklar buda farklı bir firmayla anlaşacaklarını gösterir büyük ihtimal, tabiki işi aynı firmada alabilir ama ben pek ihtimal vermiyorum ikinci firma işin iki katı hızlanması demektir ama şu ana kadar anlaşmalarında yapılması gerekirdi yapıldımı bilmiyorum yada projede değişikliğe gidilmiş olabilir farklı bir şeyde düşünüyor olabilirler  ama sızan resimlerde taş kaplama görünüyordu söylediğim gibi net bir şey yok ortada bilgi olmayınca fikir beyan etmekte pek doğru değil @Melekcik

Çevrimdışı ZEKI

Gece guzel bilgiler paylaislmis bu bilgileirn devamini bekliyoruz. @MURAT persembeden once Pazar var 4 gun sonra bilgileri sorarsin  :biggrinking: