Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5713662 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Patlayıp kalacağım ben. var dedigim gibi de mabet aktarsın  :utan :utan :utan
top sende @bjk_mabet kardeşim. bak bu saate kadar bekledik. :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı ibrahim

20 sayfa okudum geldim şu bomba patlasın artık :ebebe:

Çevrimdışı Melekcik

duyum var dediler uykuyu yarıda kestim saklamayın aktarın bildiklerinizi arkadaşlar
Şimdilik gerçekten bu kadar
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Siz sadece burayı takip ediyorsun Mabet Güzel bilgileri diğer sayfalarda  veriyor...! Misal Genel Başlıgın altında Muhabbet Cafe de  :evillol: :evillol:
Verdiği bilgi benim İçin Önemli  :super: :super:

Çevrimdışı Melekcik

Siz sadece burayı takip ediyorsun Mabet Güzel bilgileri diğer sayfalarda  veriyor...! Misal Genel Başlıgın altında Muhabbet Cafe de  :evillol: :evillol:
İnşallah benim için de olacak @ALI RIZA  :pray: :pray:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ahmet türker

Şimdilik gerçekten bu kadar
durumu bence bir derleyip toparla, bak bu saatte insanlar foruma geliyor anlamaları kolay olur @Melekcik kardeşim :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Bakalım @Melekcik İnşallah Olur kısmet diyelim Stattta senle Maç izlemek olacaktı  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ula bu başlık size ne etti? :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Ula bu başlık size ne etti? :kop:
Ben 15 gün serbest bırakıyorum Bakalım Ne kadar dayanacaksınız  :evillol: :evillol: Hersey serbest silmeyeceğim @Necmi abi  :upto: :upto: :upto: Espride yaparsınız  :steamed: :steamed:
Kavga Tartışma yaşarsanız El koyarım olaya  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

:steamed: :steamed:
@Deniz efendi Dıştan Takipteyim sadece  :evillol: Bakalım günde 20- 40  sayfa okursunuz artık...

Çevrimdışı Yalçın

Yattigim yerden kalkip geldim. Uyku tutmadi  :bandit: Bir cigara yakayim.. Su catinin ornegini gorseydik iyiydi  :bandit:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı BlackEagle1989

bu Vincler niye hale duruyor otopark bolumu bitti sayilir ordan disari cikabilirler.. Ve hale cok yavas illerliyoruz gelse ya soyle 200 kisi daha hizlansin..

Çevrimdışı Melekcik

durumu bence bir derleyip toparla, bak bu saatte insanlar foruma geliyor anlamaları kolay olur @Melekcik kardeşim :)
Haklısınız. Arkadaşlar belirlenen tarihden sarkma olmadan açılacak tarih ağustos ki bunun icin hiçbir sebeb yok. En geç tarih ise ekim sonu kasım başı ki burada olumsuz düşünen arkadaşlar hemen butarihi vermeyin çatıda işler yarı yarıya azaldı yanilmıyorsam 84 halattan 42 halata düştü çatı parasının belli bir ödemesi oldu herkezbiliyor prekast işi çatı kirişi ve kolunu takılayım derken biter zaten ama burada bjk inşaat aşye büyük görev düşüyor iyi strateji agustos zor degil ama kabadaki hatalar olur ise ekimde merhaba deriz stada. Digerkonu cim bilindiği üzere hibrit olacak arkadaşım bir sirket gelip inceleme yapacaklar dedi ama bu teisislermi stadmı bilmiyorum. Son olarak basketbol integral opsiyonunu kulanmaz ise birde malum basketbol aş ayırır isek koç gurubu herşeyiyle takımı sırtlayacak bütçe csk fener seviyelerine gelecek keza spor salonu ülker gibi koç yapacak

Çevrimdışı Melekcik

Bakalım @Melekcik İnşallah Olur kısmet diyelim Stattta senle Maç izlemek olacaktı  :akuma: :akuma:
Çeyrek finale inşallah ölmez sağ çıkar isek @ALI RIZA

Çevrimdışı Necmi

şimdi o forma benim onayımdan geçer bence iyi düşün :bandit: şaka söylenmeyecek bir şeyi söyleme sen bedenini söyle bir şekilde hallederiz dimi @bjk_mabet

Çevrimdışı ahmet türker

Haklısınız. Arkadaşlar belirlenen tarihden sarkma olmadan açılacak tarih ağustos ki bunun icin hiçbir sebeb yok. En geç tarih ise ekim sonu kasım başı ki burada olumsuz düşünen arkadaşlar hemen butarihi vermeyin çatıda işler yarı yarıya azaldı yanilmıyorsam 84 halattan 42 halata düştü çatı parasının belli bir ödemesi oldu herkezbiliyor prekast işi çatı kirişi ve kolunu takılayım derken biter zaten ama burada bjk inşaat aşye büyük görev düşüyor iyi strateji agustos zor degil ama kabadaki hatalar olur ise ekimde merhaba deriz stada. Digerkonu cim bilindiği üzere hibrit olacak arkadaşım bir sirket gelip inceleme yapacaklar dedi ama bu teisislermi stadmı bilmiyorum. Son olarak basketbol integral opsiyonunu kulanmaz ise birde malum basketbol aş ayırır isek koç gurubu herşeyiyle takımı sırtlayacak bütçe csk fener seviyelerine gelecek keza spor salonu ülker gibi koç yapacak
teşekkürler kardeşim.

Çevrimdışı Yalçın

Benim icin kendi adima hic problem degil bir kac ay sarkmasi.. Yillarca kullanilacak bu stad. Bu kadar beklemisiz, birkac ay beklemekten de birsey olmaz..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Kufeki hizini hic soran yok burda isin uzmanına mikrofonu uzatalim :)

@Necmi abi kufeki de kaplumbaga hizinda ilerliyor.bu hizda acilisa yetismesi zor bu konu hakkinda ne diyorsun?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

şimdi o forma benim onayımdan geçer bence iyi düşün :bandit: şaka söylenmeyecek bir şeyi söyleme sen bedenini söyle bir şekilde hallederiz dimi @bjk_mabet
İnan bildigim birkac sey var statla ilgili ama yapim ile ilgili değil beşiktaşlı görünüp kasımpaşaya yönticilik yapan zaat fena engellemeye calisiyor bunu sonu nereye gider bilmem ama baskan altta kalmayacak burası kesin simdiye kadar kimseye eyvallahı olmaz. Toplantıda zaten mabet yayınladı tarih çizel gesini o birde biraz hizlı olunmasını istedi baskan benim bildiğim şimdilik bu

Çevrimdışı Melekcik

teşekkürler kardeşim.
Rica ederim bildigim birsey keske olsada siz değerli arkadaşlarımı bilgilendirsem. Son sözüm bu taraftarın takıma destek değil bir ayağı olması lazım bu içimizdeki irlandalılar yüzünden

Çevrimdışı Deniz

O adamlar nasil hala ihrac edilmez aklim almiyor.

Çevrimdışı ahmet türker

Rica ederim bildigim birsey keske olsada siz değerli arkadaşlarımı bilgilendirsem. Son sözüm bu taraftarın takıma destek değil bir ayağı olması lazım bu içimizdeki irlandalılar yüzünden
merak etme insanlar artık uyandı, iyi başkan nasıl olur onu da gördüler ,gerekirse iki ayak da olunur @Melekcik kardeşim . :ok:  :ok:

Çevrimdışı Semih

banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ