Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5714936 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Oraya Çıkış kapısı yaptın iyi güzel de diğer çıkış kapıları neden yakın tuttun Mesaleri eşit yap kimse bişe demez...
Ve Sen @Melekcik  :money: :money: :money: :olmaz :olmaz :olmaz
sen birde samsun stadinin fotograflarina bak, ortada cikis kapisi yok belki ama cikis kapisindan bol bir sey de yok.

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet yürüyen merdivenler ne zaman gelecek bilgin varmı  :alala:
hazıranı hatta temmuzu bulur.
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Melekcik

sen birde samsun stadinin fotograflarina bak, ortada cikis kapisi yok belki ama cikis kapisindan bol bir sey de yok.
Zaten mimar tribünden çok çıkış kapısı çizmiş :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi murat

yaş dediğin dünyanın güneşin etrafında dönmesi ile oluyorsa isterse 100 olsun dert değil yüreğinin yaşı kaç asıl önemli olan bu @MURAT abi ...ve yeni yaşın kutlu olsun :)
ona bakarsak daha ergen sayılırım :D  zaten öyle hissetmediğim için bir garip oldum.içimdeki çocuğu yaşatıyorum hala.teşekkür ederim mabet nice yıllar beraber omuz omuza inşallah :icool:

Çevrimdışı bjk_mabet

Zaten mimar tribünden çok çıkış kapısı çizmiş :kop:
balkanlardan gelen soğuk hava dalgası çıkış kapısı konusu ile başlıyor forum kullanıcıların dikkatine  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok ya ben çok sevdim böyle heryerden çıkma şansı var mükemmel bir çizim olmuş mimar tarafından @ALI RIZA  :kop: :kop:
Sen Sen Sen gel hele sen gel @Melekcik  :akuma: :akuma: Mimar efendi çizmiş o gün stata uğramamış  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Samsun Taraftarı düşünsün @ZEKI hocam  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

@bjk_mabet duyumlarıma göre çatı işlerini yapan firmalarla toplantı yapılmış ağustos tamamen teslimi istenmiş kaplaması felan zehire belki yardımcı olur :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı bjk_mabet

Sen Sen Sen gel hele sen gel @Melekcik  :akuma: :akuma: Mimar efendi çizmiş o gün stata uğramamış  :evillol: :evillol:
sen gel asıl sen gel o çıkış kapıları sana lazım olucak  :outtahere:

Çevrimdışı selçukaras

@bjk_mabet merhaba dostum nasılsın. hoş geldin.

stat da mesela üst tribündeki birileri alt tribüne gecebilecek mi
mesela bizim eski stadımızda yeni açıktaki gibi
yoksa geçişler kapalımı

Çevrimdışı Efe

söyledim abi dediki ee çimi sularkan milleti nası kuru tutucaz birde bizim millet rahat durmaz çimde çekirdek yetiştirmeye kalkar dedi :biggrinking:

mabet gelmiş hoş gelmiş uzun süredir sayfalar seni arar @bjk_mabet  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet duyumlarıma göre çatı işlerini yapan firmalarla toplantı yapılmış ağustos tamamen teslimi istenmiş kaplaması felan zehire belki yardımcı olur :money:
zehir için perşembe gecesini beklemeyin yazıcak halde olmam büyük ihtimal ama cuma günü banada sızar gibime geliyor en azınan cizimden bi kuble...

Çevrimdışı Melekcik

Ayıp bünyamin beyi bilirim sırf seni. İçin yapti orayı @ALI RIZA  :kop: :kop:

Çevrimiçi murat

mabet zemine hafriyat mı seriliyor?amacı nedir?

Çevrimdışı ALI RIZA

Salvador Kapıdan içeri girer ve  :aaa: :aaa: @bjk_mabet   :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

sen gel sen gel mabetle seni o çıkış kapısının önünden aşşağı sarkatacağız necmi abide yardım edebilir :sevinc :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

yoksa geçişler kapalımı
normal şartlarda passalig buna izin vermiyor herkes koltuğundan sorumlu ama gerçekte nasıl olur bilmiyorum.yukarı aşağı gecişler var koridorlardan..

Çevrimiçi murat

yoksa geçişler kapalımı
kapalı sanırım.açık olsa fena olmaz arada yukarı kaçardım

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet gelmiş hoş gelmiş uzun süredir sayfalar seni arar @bjk_mabet  :)
bende sayfaları aradım uzundur geldim geldim buralardayım artık..

Çevrimdışı Melekcik

zehir için perşembe gecesini beklemeyin yazıcak halde olmam büyük ihtimal ama cuma günü banada sızar gibime geliyor en azınan cizimden bi kuble...
Toplantı dogrumu onu söyle bari kaynaga pek güvenemedim toplanti oldu ise anlatikleri doğru @bjk_mabet  :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

Fılaş Fılaş bjk_mabet bir kuple bilgi sızabilir dedi Cuma mübarek günde  :super: :super: :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ayıp bünyamin beyi bilirim sırf seni. İçin yapti orayı @ALI RIZA  :kop: :kop:
Bende bizzat onu göreceğim hal hatır soracagım Mimar Beyimizle  :akuma: :akuma: @Melekcik

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet zemine hafriyat mı seriliyor?amacı nedir?
hafriyat serilmiyor rampadan cıkan toprak saha ortasında biriktirildi rampanın bitmesi ile beraber tahliye edilecek drenaja zarar vermesin diye sağa sola cekiyoruz bazen orada ki toprağı abi.

Çevrimdışı Melekcik

sen gel sen gel mabetle seni o çıkış kapısının önünden aşşağı sarkatacağız necmi abide yardım edebilir :sevinc :sevinc
İşte bu be ne haber @ALI RIZA  :kuserim :kuserim :kuserim

Çevrimdışı bjk_mabet