Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5714642 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Abiler @bjk_mabet şubat sonu tarihi kulelerde çalışma başlayacak demişti ama mart ortasına geldik.
kuleler için rampanın bitmesi lazım beklenen rampa ve oradan gecen hatların taşınması idi...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Çok sevgili ve saygıdeğer @bjk_mabet abim şu fotoyu atarım bizde bundan isteriz der verebileceğin güzel bir haber için pusuya yatarım  :) :outtahere:
neden olmasın ihtimal dahilinde :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı TØLGA

neden olmasın ihtimal dahilinde :)
haydaaaa foto gözükmüyor neymiş o  :biggrinking:
heh gördüm juventus arenadaki gibi amblem hayırlısı bakalım inşallah  :ok:
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 23:48:51 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Hayır yedek kulübelerinden bahsetmiyorum, sporcu çıkış tünelinden bahsediyorum @Serkan_KaNaDa  :)

Iste bende diyorumki cikis tuneli senin dedigin gibi alttan verilse bile 4 sirayi kaybediyoruz cunku kulubeleri ileri alamiyorsun.

Bahsettigin 54 VIP koltuk kirmizi ile cerceveledigim yerde degil heralde. Eger cikis tuneli asagi cekilseydi sadece isaretledigim yeri kazanabilirdik.

Oraya 54 VIP koltuk geliyorsa senin dedigin dogru. Alttan verilip orayi kazanabilirdik.

[ Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 23:48:27 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimiçi murat

O top sanki bana geldi gibi @ZEKI hocam  :akuma: :akuma: :akuma:
Evet Hala da Orta çizgi hizasında Çıkış tribününe karşıyım...!
çok hoş görünmüyor belki alirıza ama çıkış kapısıda boydan boya değil sonuçta.en üste birkaç sıra.merdivenler göz tırmalar onuda çatallı yaparlarsa sorun kalmaz. :lol:

Çevrimdışı Melekcik

bende :)
Allah allah kimler gelmiş kimler nasılsın iyimisin sağlın sıhatin yerindedir inşallah @bjk_mabet
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Sana olimpiyan hak zaten vodafone arenayı ne yapacaksın @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
Aman alirıza eskiler kafanı sokacak evin olsun yeter derdi dert ettiğin şeye bak
Statta rahatım Evinden korkmaz Deplasmanda korkar nereden ne geleceğini bilemez diye  :kop: :kop:
Ama insanın evisi gibisi yok  :super: :super:
Eskiler eskidi Yenilere bakmak lazım statta Yeni oldugu için Orta Çıkış kapısına Hayır... @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

çok hoş görünmüyor belki alirıza ama çıkış kapısıda boydan boya değil sonuçta.en üste birkaç sıra.merdivenler göz tırmalar onuda çatallı yaparlarsa sorun kalmaz. :lol:
@MURAT abi alttaki bamaklar peki  :s20: :s20: Mimar efendi ve Başkan Beyin Hediyesi bizlere ilerde düzeltirler umarım...! Yeni Başkanlık secimlerin Proje O olur  :ishock: :ishock:

Çevrimiçi murat

@bjk_mabet yazlık sinema fikrini başkana söyledinmi.güzel para kaldırılır :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

Allah allah kimler gelmiş kimler nasılsın iyimisin sağlın sıhatin yerindedir inşallah @bjk_mabet
teşekkür ederim @Melekcik yoğun bir  koşturma içersindeyim neredeyse 1 ayı aşkın bir süredir artık eve dönme zamanı geldi diyelim çok özledim buraları...

Çevrimdışı Melekcik

Statta rahatım Evinden korkmaz Deplasmanda korkar nereden ne geleceğini bilemez diye  :kop: :kop:
Ama insanın evisi gibisi yok  :super: :super:
Eskiler eskidi Yenilere bakmak lazım statta Yeni oldugu için Orta Çıkış kapısına Hayır... @Melekcik
Şımdi bu olay göreceli kavram ben belki seviyorum ortada çıkış olmasını bende ortadan cıkışa evet diyorum @ALI RIZA  :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet yazlık sinema fikrini başkana söyledinmi.güzel para kaldırılır :D
söyledim abi dediki ee çimi sularkan milleti nası kuru tutucaz birde bizim millet rahat durmaz çimde çekirdek yetiştirmeye kalkar dedi :biggrinking:

Çevrimdışı Melekcik

teşekkür ederim @Melekcik yoğun bir  koşturma içersindeyim neredeyse 1 ayı aşkın bir süredir artık eve dönme zamanı geldi diyelim çok özledim buraları...
Aman kendine dikkat et herşey iş değil. Bilerde seni özledim @bjk_mabet

Çevrimiçi murat

bugün ilkdefa farkediyorumki yaş kısmında 40 görmek çok farklı bir his verdi. :iblackeye:

Çevrimdışı ALI RIZA

Şımdi bu olay göreceli kavram ben belki seviyorum ortada çıkış olmasını bende ortadan cıkışa evet diyorum @ALI RIZA  :kop: :kop:
Oraya Çıkış kapısı yaptın iyi güzel de diğer çıkış kapıları neden yakın tuttun Mesaleri eşit yap kimse bişe demez...
Ve Sen @Melekcik  :money: :money: :money: :olmaz :olmaz :olmaz

Çevrimdışı ALBATROS

mabet yürüyen merdivenler ne zaman gelecek bilgin varmı  :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Melekcik

söyledim abi dediki ee çimi sularkan milleti nası kuru tutucaz birde bizim millet rahat durmaz çimde çekirdek yetiştirmeye kalkar dedi :biggrinking:
Zaten başkan azıcık kurtaracak iş olsa yapar parayı çekiyor adam allah nazardan saklasın

Çevrimdışı Anıl

evet @anilt dinliyoruz söz sende  :steamed: :steamed:
Pazar günü sınavdan sonraki ruh halime bağlı olarak sızıntı yaparım belki :bandit: :boom:

Çevrimiçi murat

biz aklına düşürelimde :D bence araştırmalara başlamıştır :lol:

Çevrimdışı bjk_mabet

bugün ilkdefa farkediyorumki yaş kısmında 40 görmek çok farklı bir his verdi. :iblackeye:
yaş dediğin dünyanın güneşin etrafında dönmesi ile oluyorsa isterse 100 olsun dert değil yüreğinin yaşı kaç asıl önemli olan bu @MURAT abi ...ve yeni yaşın kutlu olsun :)

Çevrimdışı TØLGA

Pazar günü sınavdan sonraki ruh halime bağlı olarak sızıntı yaparım belki :bandit: :boom:
badem bıyık gibi yapıyo yaaa gençlerin çok etkiliyo bu adam :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Oraya Çıkış kapısı yaptın iyi güzel de diğer çıkış kapıları neden yakın tuttun Mesaleri eşit yap kimse bişe demez...
Ve Sen @Melekcik  :money: :money: :money: :olmaz :olmaz :olmaz
Yok ya ben çok sevdim böyle heryerden çıkma şansı var mükemmel bir çizim olmuş mimar tarafından @ALI RIZA  :kop: :kop: