Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5714090 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

doğu türbün biletleri bitmiş arkadaşlar sadece batı var  :halay:

eğer perşembe güzel bi sonuçla dönersek stad yine kapalı gişe oynayacak doğu-kuzey ve güney biletleri bitti batıda da yarı yarıya doluluk var şuan şimdiden 3 milyon tlyi geçti ciro harika  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Passo sitesinden bakmışdım Ahmet abi şimdi yine baktım doğu Alt dan bir blok yeni açmışlar orada yine 1000 yakın var

evt abi bi blok açılmış ama oda biter yarın doğu kuzey ve güney bitti  kabul ediyorum batıda var 10 bin civarı bilet onlarda perşembeden sonra biter  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Passo sitesinden bakmışdım Ahmet abi şimdi yine baktım doğu Alt dan bir blok yeni açmışlar orada yine 1000 yakın var

ootomatık saydırdım.. dogu alt 326 = 834 tane kalmış.

Çevrimdışı ZEKI

Konu disi yapiyoruz belki ama dogu tribunde 8400 bilet ve batida 13500 bilet daha satisa cikmamis. Su anda kombinlerle birlikte 45 bin bilet satilmis Kaynak DHA

Çevrimdışı Efe

Konu disi yapiyoruz belki ama dogu tribunde 8400 bilet ve batida 13500 bilet daha satisa cikmamis. Su anda kombinlerle birlikte 45 bin bilet satilmis Kaynak DHA

nasıl satışa çıkmamış kombinelerin blokları kapalı onları sayıyor olmasın onlar bence imkansız bu kadar biletin açılmaması  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Uluslararası bir forumda yabancı bir arkadaşın stadımız hakkındaki yorumu.
Alıntı
Wow. This will be the best stadium in Turkey. So close to the pitch, like San Mames. It'll certainly be a big deal to win here against Besiktas. Their fans are very loud and they'll put a lot of pressure on visitor team.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

İlgi cok yuksek gercekten helal olsun taraftara.sicak para sorunu epey duzelir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

nasıl satışa çıkmamış kombinelerin blokları kapalı onları sayıyor olmasın onlar bence imkansız bu kadar biletin açılmaması  :icool:
bence de.

Çevrimdışı Melekcik

Acaba sitenin linkini atabilirmisiniz rica etsem :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ahmet türker

hafta sonu bir tane bilet kalmaz ,bence bilet almayanlar hiç oyalanmamalı @Deniz kardeşim.

Çevrimdışı Deniz

:icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

DHA oglen girmişti bu haberi ve yanlış zaten.. AHMET ateş dün bu rakamları yazmıştı onun twitterdan yazdıklarını alıp ahber yapmışlar ayıp ya yemin ederim.. Yeni habermiş gibi yapmışlar bide..

Şuan Dogu altta : 730 bilet kaldı.. Bitince başka blok acabilirler ama yarın artık dogu bitmiş olacak.. Batıda Hafta sonu biter.. Süper

Çevrimdışı ahmet türker

tercüme edin de ben de anlayayım herkesi ingilizce biliyor sanmayın ben cahilim beni de düşünün . :D  :D

Çevrimdışı Deniz

hafta sonu bir tane bilet kalmaz ,bence bilet almayanlar hiç oyalanmamalı @Deniz kardeşim.
Aynen @ahmet türker abi biletler peynir ekmek gibi gidiyor maca gideceklerin hic beklememesi lazim :)

Çevrimdışı Efe

ahmet ateş dün yazmış bunu abi 29 bin küsür bilet satıldı yazmış bugün ki satış rakamı yok bu sayının içinde şuan doğuda biletler bitmek üzere :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

@Necmi Abi, bu küfenki kaplanan 2 kolonda 3 tarafı kaplanmış ön yüz kaplanmamış merdiven konulmuş. Nedir abi o? Birde merdivenler çok yanaşık insan nasıl ayağını koyup basacak. parmak uçlarında mı çıkıyorlar. Keremin fotolarda var.
korsan girişler için koymuşlardır :D @Yunus ne olduklarını bilmiyorum ama bence merdiven değildir onlar sanırım ordan bir şey geçecek o yüzden orayı kapatmadılar büyük ihtimal elektrik tesisatı geçecektir o merdivende aslında onların duvara sabitleme aparatı olabilir tabiki bu bir tahmin ama başka bir şeyde olabilir

Çevrimdışı Melekcik

Zaten millet liverpool maçında anladı papucun pahalı olduğunu biletler bitince bulok açılsın diye milletin gözü düştü gerçekten gurur verici bir tablo bide bu maçın vodafon arenada olduğunu düşünün
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

ahmet ateş dün yazmış bunu abi 29 bin küsür bilet satıldı yazmış bugün ki satış rakamı yok bu sayının içinde şuan doğuda biletler bitmek üzere :ishock:

efe gelecekmisin maca tanışalım bu sefer kesın ::)

Çevrimdışı ZEKI

Beyfendi, DHA zaten 30 bin + kombinelerle 45 bin yazmisti. Bende kopyala yapistir yaptim. Persembe gunku mactan sonra tum bloklar sifirlanir gibime geliyor.

Çevrimdışı ahmet türker

bunu tercüme edecek biri yok mu çocuklar evde yok olsalar onlara ettirirdim.

Çevrimdışı ahmet türker

Zaten millet liverpool maçında anladı papucun pahalı olduğunu biletler bitince bulok açılsın diye milletin gözü düştü gerçekten gurur verici bir tablo bide bu maçın vodafon arenada olduğunu düşünün
aynen öyle kardeşim ,bu taraftarla gurur duyuyoruz. :claps:  :claps:

Çevrimdışı Melekcik

tercüme edin de ben de anlayayım herkesi ingilizce biliyor sanmayın ben cahilim beni de düşünün . :D  :D
Kısaçası stadın çok baskılı sahaya yakın gelen rakibin korkacağını ve bizim taraftarın adını duyan bir arkadaşki rakiplerin cok korkacağını düşünüyor

Çevrimdışı Efe

takım lig maçlarından kendi parasını çıkarıyor 900 bin galibiyet primi yine az çok stad geliri avrupada ise 1 ay içinde sadece stad geliri 10 milyon tl yi görecek tüm biletler satılırsa bu maçta inanılmaz bi rakam ben tahmin edemezdim bu kadar ilgiyi tabi liverpool olması ve onun geçilmesi bu maçada ilgiyi arttırdı perşembe iyi bir sonuç stadı full çektirir :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

san mames e benzetmiş Türkiyenin en güzel stadı olduğunu söylemiş taraftarları övmüş kimsenin bu staddan çıkamayacağını söylemiş :D işde bunun gibi şeyler @ahmet türker  abi

Çevrimdışı Melekcik

aynen öyle kardeşim ,bu taraftarla gurur duyuyoruz. :claps:  :claps:
Evet kesinlikle bu takımda 2 3 hafta hariç hak ediyorlar