Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5715208 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 16:46:53
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
güvenlik var 7/24 her girişte eski açık yeni açık ve rampanın orada
akşamları rahat uyuyabiliriz öyleyse :claps: :busted_cop:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı KUMANOVALI

Evet isitma sogutma gruplari.
untes tercih edilmis keske trane,york,systemair, mitsubishi falan olsaydi.bu marka da kotu degil tabi ama ben digerlerini daha cok tercih ederim

dostum biraz abest olabilir ama

tam uyuyor  :ok:

sen iztiyor duj ....  :upto: :upto:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yakup

bunları zaten biliyoruz @Yakup . Takıldığım passolig olmayınca bak taraftar stadı dolduruyor lafı. Asterasta ya da partizanda passoligmi vardı?

abi passolig duyduğum en saçma bahane. dün akşam kadıköyspor ile seyrantepespor maçında passolig yokmuydu?

ctesi bilet kuyruğunda duyduğumu aynen aktarıyorum. abi ben beşiktaş'ta oturuyorum. passolige karşıyım o yüzden kombine almadım. ama stadyum yapılınca mecburiyetten alacağız.

şimdi sorarım cümlenin neresi doğru? kim hangi sisteme karşı?
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@ahmet türker bencede yapılacak ne türlü pislik varsa yapılmalı , saha görüşünü kötüleştirme, giriş çıkışlarına sıkıntı çıkartmak gibi  :evillol: :steamed:
Bana kalsa Etrafını Çelik Kafesle çevirip üstünude Kapatırım , Sesleri solukları çıkmasın :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

Bana kalsa Etrafını Çelik Kafesle çevirip üstünude Kapatırım , Sesleri solukları çıkmasın :iscrewy:
bir de kaynar su ya da kızgın yağ dökelim üstlerine . :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 16:52:46
zaten renklilere yasak.
dün gesenin tribününe de febeliler girmişti.
yani biz de deplasman tribününe kendi taraftarımız alacağız.
hatta ilk derbide oraya girmeyi düşünüyorum...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı BORAN

@Yunus Emre Dökmeci  yeni açık alt katta olsalardı derdim onu da üstte olunca sorun yok altta olsalar her maç en az 10 kişinin pekmezini akıtırlardı  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türken

abi passolig duyduğum en saçma bahane. dün akşam kadıköyspor ile seyrantepespor maçında passolig yokmuydu?

ctesi bilet kuyruğunda duyduğumu aynen aktarıyorum. abi ben beşiktaş'ta oturuyorum. passolige karşıyım o yüzden kombine almadım. ama stadyum yapılınca mecburiyetten alacağız.

şimdi sorarım cümlenin neresi doğru? kim hangi sisteme karşı?
Aynısını geçen hafta ben yazdım. Bilet kuyruğuna gerek yok ,isim vermeyim forumdan sevdiğimiz bir kardeşimiz aynısını dedi. Passo yu  protesto ediyorum, ama seneyede devam ederse mecbur alacaz. LAfa bak. Daha öncede demiştim. Protesto edene lafım yok. Bu senede almazsın seneyede , Yada passo konusu kalkana kadar.Eyvallah Amenna saygı duyarım. Ama seneye alırım dedinmi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derim

Çevrimdışı Necmi

bugune ait değil fotograflar ama genede sağolsun
  :kop: hahaha yanlış foto yüklemişim özür dilerim arkadaşlar
@Mehmet kardeşimin fotoları yeniden :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2015, 16:56:03
Aynısını geçen hafta ben yazdım. Bilet kuyruğuna gerek yok ,isim vermeyim forumdan sevdiğimiz bir kardeşimiz aynısını dedi. Passo yu  protesto ediyorum, ama seneyede devam ederse mecbur alacaz. LAfa bak. Daha öncede demiştim. Protesto edene lafım yok. Bu senede almazsın seneyede , Yada passo konusu kalkana kadar.Eyvallah Amenna saygı duyarım. Ama seneye alırım dedinmi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derim
kastettiğin kişi senin mesajın 5 mesaj üsttündeki mi :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 16:58:13 adebe ]
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Necmi

:utan :utan :utan
kafa dalgın bugün dostlar kusura bakmayın

Çevrimdışı Necmi

yeni bir vol geliyor ama resim fazla haber portalına yüklenecek mecburen

Çevrimdışı BORAN

o köşe benim de dikkatimi çekmekte. tam bir vizyonsuzluk örneği. biz 3 kuruşluk gelirimizle forma/atkı alalım, fikret orman parayı işe yaramaz bir üçgene yatırsın. adalı başkan olsaydı, orayı prizma yapardı.
harbi ya, inşaatta sona gelindikçe insan çatacak yer arıyor. ki bana göre stat çevresinde kazanılacak her metrakare altın değerindedir. çok dert etmemek lazım.

:evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türken

kastettiğin kişi senin mesajın 5 mesaj üsttündeki mi :kop: :kop: :kop:
yok @adebe değil. İsim vermem. Kol kırılır yen içinde kalır. Sonuçta benimde sevdiğim iyi beşiktaşlı bir kardeşimiz.Maksadım kimseyi rencide etmek yada kırmak değil. Herkesin düşüncesi kendine. Kendi fikrimide başkasına kabul ettirmek gibi bir niyetim yok. Sadece bana yanlış geliyor. Bize düşen beşiktaşımızı sonuna kadar bahane üretmeden sevmek ve desteklemek.

Çevrimdışı ahmet türker

yeni açıkta stada giriş köprülerinin korkulukları çok alçak oraya ne yapacaklar acaba bir bilgin varmı @Necmi kardeşim. :)

Çevrimdışı levent21

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ishock:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 09.03.2015 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı sozkul

Bende Passo'ya karsiyim, bir protesto gosterisi filan olursa gider katilirim, karsi olmamin bir suru nedeni var, en fazlada uygulanis bicimine, ve ana hedefin birilerine para kazandirmak olmasina karsiyim, ama kombineler cikar cikmaz gittim kombinemi aldim. Bir tutarsizlik yok degil mi tavrimda?   :icool:

Çevrimdışı ahmet türker

Bende Passo'ya karsiyim, bir protesto gosterisi filan olursa gider katilirim, karsi olmamin bir suru nedeni var, en fazlada uygulanis bicimine, ve ana hedefin birilerine para kazandirmak olmasina karsiyim, ama kombineler cikar cikmaz gittim kombinemi aldim. Bir tutarsizlik yok degil mi tavrimda?   :icool:
boş ver isteyen istediğini yapar , aslında her zaman kazanamayacağını bile bile taraftar olmak da tutarsızlık sayılabilir , sayılmaya da bilir @sozkul kardeşim.

Çevrimdışı Necmi

yeni açıkta stada giriş köprülerinin korkulukları çok alçak oraya ne yapacaklar acaba bir bilgin varmı @Necmi kardeşim. :)
yok onlar korkuluk değil su basmanı sanırım ordan aşağıya su akmasın diye alınmış bir önlem onların üstüne büyük ihtimal cam korkuluk gelecektir aliminyum veya ferforje korkuluk koymazlar çocuklar için riskli olur o nedenle cam olacağını düşünüyorum hem estetik anlamdada güzel olur @ahmet türker

Çevrimdışı sozkul

boş ver isteyen istediğini yapar , aslında her zaman kazanamayacağını bile bile taraftar olmak da tutarsızlık sayılabilir , sayılmaya da bilir @sozkul kardeşim.

Aslinda kendimce ironi yaptim, ben bir celiski ya da tutarsizlik gormuyorum, hersey bir oncelik meselesi, ben ilk gunden kabullendim passo karsitligimin Besiktasim'in macini izlememe engel olamayacagini, diger arkadas 1 yil sonra gelir o noktaya sikinti yok..

Çevrimdışı Efe

Vodafone Arena 09.03.2015 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

yeni acik efsane oluyor prekat bi bitsin dahada fena gorunecek
Şampiyon Beşiktaş JK