Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5721911 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@SEDAÖYKÜ hanım ve @Mehmet teşekkürler fotolar için  :claps:

çelik kiriş diye tahmin ettiğimiz parça belediyenin orda :)

evt yukarıdaki fotolarda da var tahmin değil artık çelik kirişler onlar faruk  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

içeride derken sütunların dışında nereler küfeki kaplanacak.örneğin yeni açık ve eski açıkta sütuna yaslanmayan kirişleri tutan kolonlarda mı küfeki ile kaplanacak... :alala:
bildiğim kadarıyla otopark harici tüm kolonlar küfegi kaplama olacak sadece kolonla kalmaz düz duvarlardada kaplama olacaktır diye tahmin ediyorum beton kısımlar bir çok alan küfegi kaplanacaktır bazı bölgeler çizimlerden anlaşıldığı kadarıyla dekoratif sıva olacak bazı yerlerde taş kaplama olacak bazı kolonlar yuvarlak ve oval olanlar beton görünümlü kalacak gibi görünüyor emin olun çok büyük bir iş var ama bu stadın açılışını engellemez maçlarla birlikte devam edecektir buda işi bayağı yavaşlatır. Taraftarlarında bu konuda hassas olması gerekecek maça giriş çıkışlarda malzemeye zarar verecek bir şeyler yapılmaması lazım

Çevrimdışı quentine83

mart sonuna doğru yeni açık komple biter.dahası yok :super: :super:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

mart sonuna doğru yeni açık komple biter.dahası yok :super: :super:

bence 15 gün içinde biter :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

ne kadar dikkatliymişsin tebrik ederim @FARUK kardeşim.

Çevrimdışı quentine83

bildiğim kadarıyla otopark harici tüm kolonlar küfegi kaplama olacak sadece kolonla kalmaz düz duvarlardada kaplama olacaktır diye tahmin ediyorum beton kısımlar bir çok alan küfegi kaplanacaktır bazı bölgeler çizimlerden anlaşıldığı kadarıyla dekoratif sıva olacak bazı yerlerde taş kaplama olacak bazı kolonlar yuvarlak ve oval olanlar beton görünümlü kalacak gibi görünüyor emin olun çok büyük bir iş var ama bu stadın açılışını engellemez maçlarla birlikte devam edecektir buda işi bayağı yavaşlatır. Taraftarlarında bu konuda hassas olması gerekecek maça giriş çıkışlarda malzemeye zarar verecek bir şeyler yapılmaması lazım
hem bizim dikkatli olmamız gerekir.hemde rakip taraftara dikkat edilmesi gerekir.bilerek tahrip edecek zihniyette adam da çok var memlekette...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2015, 14:10:49
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

forumun akil adamı sensin. :claps: :claps: :claps:
ne göz ne bilgi varmış helal sana. :ok:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı quentine83

faruk bu çelik kiriş dediğimiz malzeme tribünlerin üstünü örten çelik konstrüksiyonlar mı.ben hala onlar bizim silindirik çatı kolonlarına nasıl monte edilecek anlamış değilim...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 04.03.2015 (14:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Mehmet   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı FARUK

faruk bu çelik kiriş dediğimiz malzeme tribünlerin üstünü örten çelik konstrüksiyonlar mı.ben hala onlar bizim silindirik çatı kolonlarına nasıl monte edilecek anlamış değilim...

abi ilk resimde işaretlediğim parça bu sütunların üzerine oturuyor direk dış halkayı oluşturuyor

çelik halatlar 2.fotoda işaretlediğim gibi bu parçaya bağlanıyor
altta ve üstte olmak üzere 2 halat bağlanıyor
sağ alt koşede parça üzerinde 2 bağlanma noktası görünüyor

Çevrimdışı ekesicil

Mobilde resimler böyle cikiyor, biraz daha büypk olamazmi acaba?

Çevrimdışı quentine83

abi ilk resimde işaretlediğim parça bu sütunların üzerine oturuyor direk dış halkayı oluşturuyor

faruk emeğine sağlık kardeşim.şimdi daha iyi anladım.yani bizde diğer statlarda gördüğümüz o çelik yığını olmayacak.çatı örtüsünü tutacak olan yarın ay şeklindeki parçalar bu çelik halatlar üzerinde olacak.doğrumu anladım.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı FARUK

faruk emeğine sağlık kardeşim.şimdi daha iyi anladım.yani bizde diğer statlarda gördüğümüz o çelik yığını olmayacak.çatı örtüsünü tutacak olan yarın ay şeklindeki parçalar bu çelik halatlar üzerinde olacak.doğrumu anladım.

aynen öyle abi

Çevrimdışı ZEKI

Suzerden gonderdigim fotograflar @emirüçgöz kardesimize aittir. Bana whatsapptan gondermistir. Esas tesekkuru kendisi hak ediyor.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çim serildikten sonra zeminin oturması için ne kadar bekleme süresi olacak?

Çevrimdışı TØLGA

Çim serildikten sonra zeminin oturması için ne kadar bekleme süresi olacak?
çim serilmiyecek bizde direk tohum ile yetiştirilecek ve hibrit çim uygulanacak 2 ay flen muhtemelen
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Mobilde resimler böyle cikiyor, biraz daha büypk olamazmi acaba?
şuan tam ekranı kaplıyor daha büyütünce ekrandan taşar hem kullanımı zor olur hemde ne kadar büyük o kadar kota tüketimi demektir biz burda mobilden giren arkadaşların kotolarını yememek için minimum değerler kullanıyoruz mobilde resmi çekerek büyütebilirsiniz cihazınızın ekran boyutuna göre ebat otomatik kendini ayarlıyor mesela ıpat te resim tam ekran görünüyor siz bir tek kendi cihazınıza göre bakıyorsunuz ama biz burda her cihaz ve her yazılıma göre ortak bir görünüm yapmak durumundayız sizin için uygun olan bir başkası için çok olumsuz olabiliyor o yüzden ortak sıtandartları kullanmak durumundayız @ekesicil

Çevrimdışı emirüçgöz

Ne demek bir elimiz orada 😉istenilen her zaman fotoğraf alabiliriz

Çevrimdışı TØLGA

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7  24 sn.25 saniye önce
Betonu döküyoruz kaldı son kat #VodafoneArena
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Semtimiz Boğaza karşı anlayamaz kimse bu Aşkı

Çevrimiçi Necmi

Suzerden gonderdigim fotograflar @emirüçgöz kardesimize aittir. Bana whatsapptan gondermistir. Esas tesekkuru kendisi hak ediyor.
@emirüçgöz  e teşekkürlerimizi iletelim o zaman madem üyemiz her gün periyodik olarak neden yollamıyor :naughty:
fırsatları değerlendirmek gibi oldu ama :biggrinking: @ZEKI

Çevrimdışı FARUK

Ne demek bir elimiz orada 😉istenilen her zaman fotoğraf alabiliriz

teşekkür ederiz hocam elinize sağlık  :claps:

Otoparkda beton başlamış  :) Kaltı son kat gökhan foto paylaşmış

Çevrimdışı ilhan

@FARUK İz İnşaat yakında iş teklifi yaparsa şaşma, eminim onlar bile bu kadar bilgiye sahip değildir.

Çevrimdışı emirüçgöz

Alabildikçe yollarım nişanlıma baskılar sonucu çektiriyorum😀😀