Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5735732 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

peşin alınmıştır 3 senelik yoksa 3 senelik satmanın bi manası kalmaz :icool:
Biz kombineyi peşin aldık, papazın çayırı yapılırken aynısı yapıldı. 3 ya da 5 yıllık kombineler satıldı. tribün isimleri satıldı. Öyle yapıldı. Daha bizim tribün isimleri duruyor demi? Gelsin dolarlar

Çevrimdışı arda

peşin alınmıştır 3 senelik yoksa 3 senelik satmanın bi manası kalmaz :icool:

O da doğru, benimki de laf :D O zaman 3 sene sonraki ilk başkanlık seçimi baya bir haraketli olacak.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biz kombineyi peşin aldık, papazın çayırı yapılırken aynısı yapıldı. 3 ya da 5 yıllık kombineler satıldı. tribün isimleri satıldı. Öyle yapıldı. Daha bizim tribün isimleri duruyor demi? Gelsin dolarlar
Sponsor ve $$$ , €€€ lar Fikret Başkanın işi :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Sponsor ve $$$ , €€€ lar Fikret Başkanın işi :tabe:
tribün sponsarları için şampiyonluk bekleniyor şampiyonlar ligi bekleniyor şampiyon olursak çok yüksek miktarlara yeni sponsorluk anlaşmaları yapılacaktır 4 blok  var hepsi ayrı ayrı değerli olacak yabancı şirketler ilgi gösterecektir şampiyonluk şart bu sezon bizi çok ilerlere götürecek bu şampiyonluık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı güzelgünleryakında

tribün sponsarları için şampiyonluk bekleniyor şampiyonlar ligi bekleniyor şampiyon olursak çok yüksek miktarlara yeni sponsorluk anlaşmaları yapılacaktır 4 blok  var hepsi ayrı ayrı değerli olacak yabancı şirketler ilgi gösterecektir şampiyonluk şart bu sezon bizi çok ilerlere götürecek bu şampiyonluık :)

Kesinlikle öyle..1 milyar lira borç var deyip duruyolar ama sadece bu sene Avrupa'da ve Türkiye'de şampiyon olsak gelecek olan para kabaca bir hesapla bile 200 milyon lira..Beşiktaş büyük takımdır..Ruhu yeter

Çevrimdışı TØLGA

bi tribünden gelecek geliri unutun cok büyük bir ihtimal corapörenin reklamı verilecek tribüne
Borcumuz karşılığında
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

bi tribünden gelecek geliri unutun cok büyük bir ihtimal corapörenin reklamı verilecek tribüne
Borcumuz karşılığında
1 Tribüne verilecek sadece :akuma: Diğer 3 Tribünü istedigimiz şirkete verebiliriz Sıkıntı yok :bandit: @Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Borcumuz karşılığında
O ebola virüsü daha hibe etmiyomu :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tahminim..

Deniz tarafı kale arkasına, Denizbank sponsor olacaktır.

Numaralı tarafına, Demirörenin Milangaz ı olabilir, yada bir başka firması.

Aktifbank dan bir beklentim var açıkcası kapalı yada yeni açık için. Açıkcası 2 tanesine kesin gözüyle bakıyorum 2 tanesi şüpheli.

Çevrimdışı ozan062

Tahminim..

Deniz tarafı kale arkasına, Denizbank sponsor olacaktır.

Numaralı tarafına, Demirörenin Milangaz ı olabilir, yada bir başka firması.

Aktifbank dan bir beklentim var açıkcası kapalı yada yeni açık için. Açıkcası 2 tanesine kesin gözüyle bakıyorum 2 tanesi şüpheli.

toki totalde hatırladıgım kadarıyla 24 civarı kazanıyordu euro,,, bizim 3 trübn olsa 15-18 iyidir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

1 Tribüne verilecek sadece :akuma: Diğer 3 Tribünü istedigimiz şirkete verebiliriz Sıkıntı yok :bandit: @Tolga
eee ben ne dedim  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence Beşiktaşımızın önümüzdeki 5 senesi, bu sezonki şampiyonluğa bağlıdır. Bu sezon Allahın izniyle şampiyon olursak inanılmaz derecede etkileyecektir bu 5 seneyi :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Caner

Arkadaşlar vinçler ne zaman kalkacak? Bilezikler de bitmek üzere gördüğüm kadarıyla. Hele numaralıdaki napıyor hala da duruyor?

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 18:37:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
SCOUT EKİBİ Başvuruları sonra erdi.

Grup bugün açıklanacak ve planlama ana hatlarıyla anlatılacak.

Açıklanan üyeler özel bölümde tanışma ve iletişim gibi durumlar olacak bunları sadece grup üyeleri görebilecek.

Dışarıya kapalı. Yazarken çekinmemeniz açısından söyleme gereği duydum.

Başvuran herkese teşekkür ederiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

bursa kartal yuvası anatolium avm de açılmıştır bursalı arkadaşlara duyrulur :ok:

Tel: 0224 261 08 20
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İnönü'deki Şampiyonlar Ligi maçları başlarken süzerden muhteşem bi görüntü alınırdı ve ilk 11ler verilirdi :)
Vodafone Arena'nın o görüntüsünü gözümün önüne getirdimdeee..
Allaaaaaahhh :evillol: :evillol:

İnönü'deki Şampiyonlar Ligi maçları başlarken süzerden muhteşem bi görüntü alınırdı ve ilk 11ler verilirdi :)
Vodafone Arena'nın o görüntüsünü gözümün önüne getirdimdeee..
Allaaaaaahhh :evillol: :evillol:
O dediğin Goruntu Suzerden değil helikopter den alınıyordu yalnız :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimiçi murat

kişisel görüşüm koltuk montajı bitmeden kapasite konusu farazidir :duman:

kaltklar takılsın @ahmet türker abimle @ahmetx teke tek sayarlar
tam rakam gelir  :naughty: :naughty:
beni unutmuşsun @KUMANOVALI

Çevrimiçi Kartal Ç

toki totalde hatırladıgım kadarıyla 24 civarı kazanıyordu euro,,, bizim 3 trübn olsa 15-18 iyidir

gs nin o kadar kazandığını sanmıyorum. şuan sadece kuzey ve güney tibünlerine birer sponsor var
medyadaki açıklamalara göre biri yıllık 4 milyon dolar veriyor ve şuan son yılında. diğeri tribün adı+kadın basket takımı sponsorluğu için yıllık 10 m euro +kdv veriyor.
vip gelirleri + batı localarının gelirlerini de 16 yıllığına 125 m dolara denizbanka devretmişler. o parayı sermaye arttırımında kullanmış olabilirler yani 16 yıl vip ve bir büyük tribünün loca geliri yok gibi düşünülebilir.
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 19:27:15 Kartal Ç ]