Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5730221 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni acikta misafir seyirci olmasi ahengi bozmaz mi..Insallah en atesli tribun yeni acik olur :sevinc Bogazlarimz yirtiloana kadar bagirirz dunku mactaki gibi  :icool:
Bozmaz NET :ok: Çünkü Stadın kapasite olarak en Buyuk tribünü Yeni açık , Ayrıca Deplase tribünü sadece 3 Blok alan kaplıyor ve tamamen koşede , Kamera açısının olmadığı yerde kalıyor :ok: Ve yine En büyük Tribünde olma nedeni ile Sesleri solukları çıkmaz , Çıktığı an bastırılır :D @DrmsAli
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı pamirulu

arkadaşlar bir ara süzerin yanındaki küçük binanın oralardan çekilmiş tüm stadı gören bir açıdan çekilen fotoğraf vardı. elinde olan var mı?
"Başkan, yönetici, hoca, oyuncu olabilirsiniz. Ancak önemli olan adam olmaktır."  Şenol Güneş (08/2015)

Çevrimdışı DrmsAli

öncelikle :hosgeldin
Ateşli taraftardan kastın çArşı ise yüksek ihtimal Kapalı ust katta olacaklar :ok: Başkan çArşı için Yeni açığı duşunuyoruz demişti fakat çArşı kabul etmedi biz ezelden beri kapalıdayız , Kapalıyı istiyoruz dedi , Başkanda Bunun üzerine Kapalı ustun kombine fiyatlarını uygun yapacağız dilerseniz oraya geçin dedi ama Kapalı altta Parası olanlar olacak diyede ekledi ve gerçekten kapalı ustun fiyatlarını çok uygun fiyata çekti :iscrewy:
Kapalı ust kombine : 2.220 tl , Eski inonude ise : 1.800 tl idi burada da anlayabilirsin...
Kapalı alt kombine ise 3.900 den 4.700 e kadar çıkıyor
Ama ben çArşının bir kısmını da Yeni açık da olacağını düşünüyorum Ayrıca yine yeni Açıkda çArşı nın bağrından çıkan Antipati grubuda var onlarda Çok ateşli ve çArşı nın organizasyonlarında önemli yer tutuyor ve iyi organize oluyorlar @DrmsAli

Hosbulduk..Atesli taraftar derken, bagurmayan taraftar kombine almasin diyorum :D Uyuyan bi tribunde olmak kafesde yasiyan bi kartal gibi olmak gelio bana. O yuzden korkuyorum ama yeni acikta oyle bi ortam olacagini da pek dusunmuyorum. Az bi olasilik olsa da sorayim size dedim :)

Çevrimdışı ahmetx

Milan stadi ayni yanilgiyi uyandiriyor stad cok geriye gitmis bizim farkimiz 2. Katimiz sahaya cok yakin ve dik baski inanilmaz boyutlarda olaca milan stadinda butun gorunen tribunler butunluk saglayamaz olmamis
Taraftarın saha görüşü ve stadın boğuculuğu biz de daha iyi ama tribüncüler için dünyada en çok sevilen tribünler yekpare tribünlerdir.

[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2015, 16:39:28 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Çatı işlerinin başlayabilmesi için alt kat prekastlarının yerleştirilmesi yeterli olacak değil mi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı levent21

Bizim catı membranın arası boyle boşluklar olucak mı ?

isteyen istediği yere oturur kombinesini alır :) antipati gurup lideri şuan zaten kapalı (olimpiyatta doğu) tribünü yöneten kişi
ben yeni statta böyle antipati çarşı diye bir ayırım olmayacağını düşünüyorum
Evet Bazı maçlarda Doğu , Bazı maçlarda da Kuzey tribünde oluyorlar @SDemirsoy ama onlar kombinelerini Yeni açık dan aldıklarını açıkladılar :iscrewy: Ayrıca zaten bir ayrım yok ki , Ayrımı nerden çıkardın :alala: İnonuyu hatırla, Kapalı ve yeni açıgın Görsel şovlar ve tezahuratlardaki müthiş uyumunu hatırla :iscrewy: Ayrım hiç bir zaman olmadı olmazda.....

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim catı membranın arası boyle boşluklar olucak mı ?

Oralara oluklar olucak bizde yanılmıyosam :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı CanEmre

Çatı işlerinin başlayabilmesi için alt kat prekastlarının yerleştirilmesi yeterli olacak değil mi :)
hepsi bitecek ki halatları serebilsinler  :by2:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

hepsi bitecek ki halatları serebilsinler  :by2:
O zaman Mart sonuna doğru başlayacak desenize :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

//Güncel

Android Akıllı Telefon ve Tabletler için Beşiktaş Arena Mobil Uygulamamız kullanıma sunulmuştur.

Dağıtıma sunulan söz konusu uygulama Android platformlar için geliştirilmiştir. iOS platformu için uygulama geliştirme çalışmaları yapılmaktadır.

Mobil uygulamayı telefonunuza yükleyebilmek için aşağıda bahsettiğimiz yöntemlerden birini seçerek yükleme işleminizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz.

Beşiktaş Arena Mobil Uygulamayı Nasıl İndirebilirsiniz?

Öncelikle aşağıda bahsettiğimiz değişikliği yapmanız gerekmektedir.

Cihazınızda Ayarlar menüsünü açın.
"Kişisel" bölümünün altında, Güvenlik'e dokunun.
"Bilinmeyen kaynaklar" ayarını açın.

Yükleme

Yöntem 1: Mobil uygulamayı bilgisayarınıza indirmek ve daha sonra telefonunuza yüklemek için BURAYA tıklayınız.

Yöntem 2: Mobil uygulamayı telefonunuza mobil internet tarayıcınız ile indirmek için ” http://besiktasarena.com/besiktasarena.apk ” adresini kullanabilirsiniz.

Yöntem 3: Mobil uygulamayı telefonunuzda yüklü olan Barkod Tarayıcı (QR Code Reader) aracılığıyla telefonunuza indirmek için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

En kısa zaman içerisinde Google Play Store'ada ekleme işlemi yapılacaktır.

Beşiktaş Arena Forum Mobil QRCode

Beşiktaş Arena Mobil

Uygulama hakkında olumlu olumsuz düşünceleriniz için: http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/besiktas-arena-android-uygulamasi/

Taraftarın saha görüşü ve stadın boğuculuğu biz de daha iyi ama tribüncüler için dünyada en çok sevilen tribünler yekpare tribünlerdir.

Bizim Yeni açıgın , Yek pare tribunlerden bi farkı yok hatta Çok daha Artısı var @ahmetx abi
Yek pare tribünlerde Yukarıya doğru Tribün yataylaşıyor ve sahadan oldukça uzaklaşıyor :iscrewy:
Bizim yeni açıkda ise Ust tribün, Alt tribünün üzerine doğru uzatılıyor ve sahaya yakınlaşıyor, Ayrıca dikligi sayesinde de Yeni açık ust Adeta Sahanın içerisindeymiş gibi duruyor :iscrewy: İşin özü Bizim Yeni açık Tribün deki Baskı ve atmosfer Kale arkası tek kat olan stadlardan Daha baskın ve Etkileyici olacak bence...

Çevrimdışı SDemirsoy

Evet Bazı maçlarda Doğu , Bazı maçlarda da Kuzey tribünde oluyorlar @SDemirsoy ama onlar kombinelerini Yeni açık dan aldıklarını açıkladılar :iscrewy: Ayrıca zaten bir ayrım yok ki , Ayrımı nerden çıkardın :alala: İnonuyu hatırla, Kapalı ve yeni açıgın Görsel şovlar ve tezahuratlardaki müthiş uyumunu hatırla :iscrewy: Ayrım hiç bir zaman olmadı olmazda.....
tamam ama o zamanlar farklıydı neyse :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı yigitcan1903

Haydaa ! Ac Milan yeni stadında bizim renkleri kullanmış  :D

Koltuk dizaynı olmamış

Çevrimdışı ahmetx

Bizim Yeni açıgın , Yek pare tribunlerden bi farkı yok hatta Çok daha Artısı var @ahmetx abi
Yek pare tribünlerde Yukarıya doğru Tribün yataylaşıyor ve sahadan oldukça uzaklaşıyor :iscrewy:
Bizim yeni açıkda ise Ust tribün, Alt tribünün üzerine doğru uzatılıyor ve sahaya yakınlaşıyor, Ayrıca dikligi sayesinde de Yeni açık ust Adeta Sahanın içerisindeymiş gibi duruyor :iscrewy: İşin özü Bizim Yeni açık Tribün deki Baskı ve atmosfer Kale arkası tek kat olan stadlardan Daha baskın ve Etkileyici olacak bence...
benim dediğimin aynısını demişsin  :D @Yunus Emre Dökmeci Ama yekpare tribünlerde yukarı doğru yataylaşma olmaz,açı artarak yükselir tribünler  :bandit:
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2015, 16:49:03 ahmetx ]

Çevrimdışı CanEmre

O zaman Mart sonuna doğru başlayacak desenize :)
Eski ve yeni açık ay sonuna kadar yarıdan fazlası bitmiş olacaktır.
Kapalıdan başlarlar belki bir şeyler yapmaya  :alala:
Gerçi daha merdiven prekastları döşenecek. Herhalde onlar da halat serilmeden önce bitmiş olması gereken işlerden.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

benim dediğimin aynısını demişsin  :D @Yunus Emre Dökmeci
:D :D Yapma @ahmetx abi Bursa stadınıda , Signal iduna park dada tribünler giderek yataylaşıyor ve sahadan uzaklaşıyor , Bursa Stadının kale arkasının en altından ıstune doğru çekilmiş bir resmi var , Bi ara Olimpiyattaki Kuzey tribün gibi gozuktu gozume :D Kale Arkalarının en ustu sahaya bayağı uzak
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2015, 16:53:28 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Efe

ben sevmiyorum acikcasi bu tarz tribunler biraz bos kalsin baskiyi birak sesler birbirine giriyor mesela  valensia mestellada bos olsa dahi hic bir zaman sesler karismaz sevillada yine ayni sekilde arsenal eski stadi high b.de ben 2 veya 3 katli ust katlari sahaya dik stadlari seviyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

o çıkış kapıları bizim numaralı üstte yapılan 2 mini çıkış kapısı gibi ,büyük değil...Oyuncu çıkışı gerçekten düşman başına :biggrinking:
Ben bu stadı beğendim gerçekten,beğenmediğim yanı çok hantal çatı sistemi var,hangi zamandayız yahu  :D
küçük olsa ne olur ki ahmet kardeşim 81 tane çıkış kapısı saydım ,tribünler delik deşik gözüküyor ,çok çirkin olmuş . :)

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Tek tak dönemi bence bitti. Artık modern statlar hep 2-3 katlı

Çevrimdışı ahmetx

ben sevmiyorum acikcasi bu tarz tribunler biraz bos kalsin baskiyi birak sesler birbirine giriyor mesela  valensia mestellada bos olsa dahi hic bir zaman sesler karismaz sevillada yine ayni sekilde arsenal eski stadi high b.de ben 2 veya 3 katli ust katlari sahaya dik stadlari seviyorum
tercih meselesi Anfield Road da,Signal İduna da,Old trafford da ve yeni White Hart Lane de böyle ...