Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5730061 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Timsah Arenada'ki koltuklar söküldü  :biggrinking:
taraftar baskısı söktürdü helal olsun  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ersan

Halatlar girildikten sonra eğer membran hazır olursa çok çabuk seriliyor bir parçalık bölümü ekip sayısı iyi olursa iki günde seriyorlar hatta sabahtan akşama bir dilimlik bölüme serildiğine bile şahit oldum ama hava ve rüzgar durumu çok önemli
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Fatih

buyrun ... :ok: http://lampridis.com/?gallery=1928
Alt katlar neden o kadar dik ya  :alala: Koltuk dizaynindan midir nedendir ben begenemedim stadi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

taraftar baskısı söktürdü helal olsun  :bandit:
Eğer Aynı hatayı bizdede yaparlarsa Biz sadece baskı yapmakla kalmayız :iscrewy: :bandit: :bandit:
@ahmetx abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Alt katlar neden o kadar dik ya  :alala: Koltuk dizaynindan midir nedendir ben begenemedim stadi...
stad kase olarak tasarlandığı için juve arena gibi tribünleri dik yapmışlar aksi takdirde en son sıralar çok uzak kalırdı....
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yldrmaydn

milan stadının çıkış kapıları oyuncu çıkışı gibi yerlerini gördüm de düşman başına :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

Eğer Aynı hatayı bizdede yaparlarsa Biz sadece baskı yapmakla kalmayız :iscrewy: :bandit: :bandit:
@ahmetx abi
bizde bu hatayı yapmazlar çünkü 42 bin sınırını geçmeyeceğiz.

İskelet Resimlerde Kale arkaları tek kat gorunuyor ve Çok çok fazla çıkış kapısı var :iscrewy: bende pek sevemedim ama sanırım bizden bile daha dik tribünler :icool:

Çevrimdışı DrmsAli

Slm herkese, dunku macta arkadasim vazitasiyla haberdar oldum forumdan. Daha oncesinde kendi imkanlarim dagilinde surekli takip ediyordum mabedi; canli yayin, stad ziyaretleri vs. Artik bnde buradayim. Hosbulduk  :halay: Aklimdaki en onemli soruyla rahatsiz edeyim sizi. En atesli taraftarlarimiz yine kapali da mi olucak acaba. Kombinem yeni acik 408de. Bu konu elbet daha once konusulmustur ama bu ilk gunum ve mesajim oldugundan cok fazla kurcalama firsatim olmadi forumu.

Çevrimdışı Tolga

Slm herkese, dunku macta arkadasim vazitasiyla haberdar oldum forumdan. Daha oncesinde kendi imkanlarim dagilinde surekli takip ediyordum mabedi; canli yayin, stad ziyaretleri vs. Artik bnde buradayim. Hosbulduk  :halay: Aklimdaki en onemli soruyla rahatsiz edeyim sizi. En atesli taraftarlarimiz yine kapali da mi olucak acaba. Kombinem yeni acik 408de. Bu konu elbet daha once konusulmustur ama bu ilk gunum ve mesajim oldugundan cok fazla kurcalama firsatim olmadi forumu.
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

milan stadının çıkış kapıları oyuncu çıkışı gibi yerlerini gördüm de düşman başına :)
o çıkış kapıları bizim numaralı üstte yapılan 2 mini çıkış kapısı gibi ,büyük değil...Oyuncu çıkışı gerçekten düşman başına :biggrinking:
Ben bu stadı beğendim gerçekten,beğenmediğim yanı çok hantal çatı sistemi var,hangi zamandayız yahu  :D
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2015, 16:24:37 ahmetx ]

Çevrimdışı Efe

aklıma @Sezgin Cengiz kardeşimin söyledikleri geldi ,yeterki iş prekastlara kalsın tıkır tıkır takarlar demişti .işi bilen insanların söyledikleri çok önemli bence @Efe kardeşim.
aslinda prekast normal gidiyor kabaya gore ama catiya en gel oldugu icin bizd yavas gidiyor gibi geliyor 3 vinc calisiyorlar bundan iyisi olmaz zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sametbagan

Eylülün başı mı sonu mu bilmiyorum ama bu stad eylül ayında açılacak.Benim tahminim bu yönde... :bandit:

Ben 29 Ekime bile razıyım ama  inşallah sezon açılışını mabedimizde yapmak kısmet olur

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

hoş geldin carsi yeni acikta olacakti ama suan net bisey yok kapaliya eger kombine alinmissa girebilirler yoksa bos koltuk zaten olmayacak bilet satacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı DrmsAli

öncelikle :hosgeldin
Ateşli taraftardan kastın çArşı ise yüksek ihtimal Kapalı ust katta olacaklar :ok: Başkan çArşı için Yeni açığı duşunuyoruz demişti fakat çArşı kabul etmedi biz ezelden beri kapalıdayız , Kapalıyı istiyoruz dedi , Başkanda Bunun üzerine Kapalı ustun kombine fiyatlarını uygun yapacağız dilerseniz oraya geçin dedi ama Kapalı altta Parası olanlar olacak diyede ekledi ve gerçekten kapalı ustun fiyatlarını çok uygun fiyata çekti :iscrewy:
Kapalı ust kombine : 2.220 tl , Eski inonude ise : 1.800 tl idi burada da anlayabilirsin...
Kapalı alt kombine ise 3.900 den 4.700 e kadar çıkıyor
Ama ben çArşının bir kısmını da Yeni açık da olacağını düşünüyorum Ayrıca yine yeni Açıkda çArşı nın bağrından çıkan Antipati grubuda var onlarda Çok ateşli ve çArşı nın organizasyonlarında önemli yer tutuyor ve iyi organize oluyorlar @DrmsAli

Çevrimdışı SDemirsoy

o çıkış kapıları bizim numaralı üstte yapılan 2 mini çıkış kapısı gibi ,büyük değil...Oyuncu çıkışı gerçekten düşman başına :biggrinking:
Beğenmediğim yanı çok hantal çatı sistemi var,hangi zamandayız yahu  :D
beğenmedim  :yerlerde:

Çevrimdışı Efe

Halatlar girildikten sonra eğer membran hazır olursa çok çabuk seriliyor bir parçalık bölümü ekip sayısı iyi olursa iki günde seriyorlar hatta sabahtan akşama bir dilimlik bölüme serildiğine bile şahit oldum ama hava ve rüzgar durumu çok önemli
nisanda cati kalkarsa havalarda duzelecek 1 ayda kaplama bitet bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı DrmsAli

Yeni acikta misafir seyirci olmasi ahengi bozmaz mi..Insallah en atesli tribun yeni acik olur :sevinc Bogazlarimz yirtiloana kadar bagirirz dunku mactaki gibi  :icool:

sen hala kapasiteye takılıyor musun? @Yunus Emre Dökmeci
Yok abi ne takılıcam , Çünkü gerçek kapasitenin o olmadığını biliyorum :bandit: Zamanı gelince tadilat adı altında Kapasite artırımı olacağı kaçınılmaz bir gerçek :iscrewy:
Ayrıca önemli olan İşlevi :evillol: :evillol: @ahmetx abi

Çevrimdışı Efe

Milan stadi ayni yanilgiyi uyandiriyor stad cok geriye gitmis bizim farkimiz 2. Katimiz sahaya cok yakin ve dik baski inanilmaz boyutlarda olaca milan stadinda butun gorunen tribunler butunluk saglayamaz olmamis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

öncelikle :hosgeldin
Ateşli taraftardan kastın çArşı ise yüksek ihtimal Kapalı ust katta olacaklar :ok: Başkan çArşı için Yeni açığı duşunuyoruz demişti fakat çArşı kabul etmedi biz ezelden beri kapalıdayız , Kapalıyı istiyoruz dedi , Başkanda Bunun üzerine Kapalı ustun kombine fiyatlarını uygun yapacağız dilerseniz oraya geçin dedi ama Kapalı altta Parası olanlar olacak diyede ekledi ve gerçekten kapalı ustun fiyatlarını çok uygun fiyata çekti :iscrewy:
Kapalı ust kombine : 2.220 tl , Eski inonude ise : 1.800 tl idi burada da anlayabilirsin...
Kapalı alt kombine ise 3.900 den 4.700 e kadar çıkıyor
Ama ben çArşının bir kısmını da Yeni açık da olacağını düşünüyorum Ayrıca yine yeni Açıkda çArşı nın bağrından çıkan Antipati grubuda var onlarda Çok ateşli ve çArşı nın organizasyonlarında önemli yer tutuyor ve iyi organize oluyorlar @DrmsAli
isteyen istediği yere oturur kombinesini alır :) antipati gurup lideri şuan zaten kapalı (olimpiyatta doğu) tribünü yöneten kişi
ben yeni statta böyle antipati çarşı diye bir ayırım olmayacağını düşünüyorum

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta bilezikte kaliplama suruyor aksam beton olabilir eski acikta beton suruyor yeni acikta cok ufak bi bolum biraktilar demirlenmedik bi kac saatlik is demirlemede bitti diyebilirz sadece kaliplama yapilacak artik
Şampiyon Beşiktaş JK