Slm herkese, dunku macta arkadasim vazitasiyla haberdar oldum forumdan. Daha oncesinde kendi imkanlarim dagilinde surekli takip ediyordum mabedi; canli yayin, stad ziyaretleri vs. Artik bnde buradayim. Hosbulduk
Aklimdaki en onemli soruyla rahatsiz edeyim sizi. En atesli taraftarlarimiz yine kapali da mi olucak acaba. Kombinem yeni acik 408de. Bu konu elbet daha once konusulmustur ama bu ilk gunum ve mesajim oldugundan cok fazla kurcalama firsatim olmadi forumu.
öncelikle

Ateşli taraftardan kastın çArşı ise yüksek ihtimal Kapalı ust katta olacaklar

Başkan çArşı için Yeni açığı duşunuyoruz demişti fakat çArşı kabul etmedi biz ezelden beri kapalıdayız , Kapalıyı istiyoruz dedi , Başkanda Bunun üzerine Kapalı ustun kombine fiyatlarını uygun yapacağız dilerseniz oraya geçin dedi ama Kapalı altta Parası olanlar olacak diyede ekledi ve gerçekten kapalı ustun fiyatlarını çok uygun fiyata çekti :iscrewy:
Kapalı ust kombine : 2.220 tl , Eski inonude ise : 1.800 tl idi burada da anlayabilirsin...
Kapalı alt kombine ise 3.900 den 4.700 e kadar çıkıyor
Ama ben çArşının bir kısmını da Yeni açık da olacağını düşünüyorum Ayrıca yine yeni Açıkda çArşı nın bağrından çıkan Antipati grubuda var onlarda Çok ateşli ve çArşı nın organizasyonlarında önemli yer tutuyor ve iyi organize oluyorlar
@DrmsAli