Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5727953 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı arda

Renkli ışıklar o kadar zor bir iş değil. Kanımca San Names in dış cephesinden daha güzel olacak.
Zira beyaza yakın bir taş ile döşeniyor + boğaz manzarası... Mevcut spotlara filtre takılır hangi gece ne renk istersen öyle gözükür...
Favorim tabiki kırmızı..

San Names kim ? :P ;-)

Eline sağlık Hocam güzel çalışma olmuş Kırmızının oluru var ama aman diyim birinin felan kulağına gider aklına girer. Köprüyü zaten tavernaya çevirdiler aman diyim nolur sade güzel.  :biggrinking:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Efe

aydınlatmalardan bahsediyorsunuz. Ben beyaz aydinlatmayi daha cok seviyorum
Asagida Beisktas İskelesinin ısıklandirilmasina bakin saridan ziyade beyaz daha goze batiyor. Bogazin incisi icin.

kesinlikle beyaz bu arada küfekiler stadı sardıkça güzellik dahada artıyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

böyle çok güzel olur ... açıkçası bu tür bir ışıklandırmada ne kadar elektrik sarfiyatı olacağını bilmiyorum. köprülerin ve binaların ışıklandırılması görsel olarak insanları cezbedebilir. ancak gereksiz kullanılan elektriğin doğaya verdiği zararı da iyi hesaplamak gerekiyor.

led aydınlatma olacağı için mükemmel bi elektirik gideri olmayacaktır artık led her yerde var çok az elektirik tüketiyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Doğukan E.

Bu sütunların alt kısımlarıda küfeki kaplanıcak değil mi ?

Çevrimdışı Engin

Tesekkurler kufeki iler bittikce cok daha guzel olacak
Önemli değil abi, en çok küfekileri merak ediyordum özellikle kapalı tarafı, yakından gerçekten çok güzel görünüyorlar çok güzel olacak çok...
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Efe

Bu sütunların alt kısımlarıda küfeki kaplanıcak değil mi ?

şaun sadece sutunları kaplıyorlar üst ve alt bölümleri bırakıyorlar hızlı olanı yapıyorlar görüntü için bu önemli diğer bölümleri sonra kaplayacaklardır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta betona devam acaba köprüyü betonlayacaklar mı merak ediyorum doğrusu  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Doğukan E.

şaun sadece sutunları kaplıyorlar üst ve alt bölümleri bırakıyorlar hızlı olanı yapıyorlar görüntü için bu önemli diğer bölümleri sonra kaplayacaklardır :)
Anladım abi saol

Çevrimdışı Engin

[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 01:48:00 Engin ]

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı TØLGA

abi @Altuğ şirin baba'nın çekilişi yalanmı oldu  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Engin

Bu gün bende kombinemi aldım Halıcıoğlu tayfası 2 kişiyle emir ve görüşlerinize hazırdır @Necmi abi umarım size yakındır
Eski açık 423. Blok 7. sıra 33-34 numaralar artık dolu  :sevinc
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 00:35:25 Engin ]

Çevrimiçi Necmi

Bu gün bende kombinemi aldım Halıcıoğlu tayfası 2 kişiyle emir ve görüşlerinize hazırdır @Necmi abi umarım size yakındır
Eski açık 423 Blok 7 sıra 33-34 numaralar artık dolu
üst kat almışsın biz alt kattayız 121 blok forum burda kümeleniyor Halıcıoğlu çocukluğumun geçtiği yerdir. Bir parçam ordadır. @Engin

Çevrimiçi Necmi

hayır çekiliş yapılacak az biraz sabredin :bandit:

Çevrimdışı arda

Hayırlı olsun @Engin Hocam Uğurlu gelsin
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Altuğ

Hayır yalan olmadı halledilecek şanslı kişiye göndereceğiz de geçen hafta biliyorsunuz üzüntülü bir olay yaşadık bu konu ile ilgili arkadaşımızı rahatsız etmek istemedik yarın maçta ben olmayacağım ama necmi abi olacak orada konuşulup halledilir hafta içide gönderiyi yaparız.

Çevrimdışı izorlu85

ışıklandırma böyle olursa mükemmel olur

http://www.lighting.philips.com/main/systems/public/arena-experience

Bunu izlerken Fikret başkana bi sponsor anlaşması için kaynak farkettim tribün koltuklarında chaelsede oldugu gibi Adidas felan yazılıp veya nike gibi büyük bir sponsor alınıp para  kaynağı elde edebilir. Fikret başkan değerlendir bence bunu  :biggrinking:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ahmet türker

yalnız değilsiniz @Engin kardeşim biz de 4. sıradayız. :ok: 

Çevrimdışı Engin

üst kat almışsın biz alt kattayız 121 blok forum burda kümeleniyor Halıcıoğlu çocukluğumun geçtiği yerdir. Bir parçam ordadır. @Engin
Yakınız görüşürüz yine, Halıcıoğlu/Çıksalın dayım ben buradaki ender Beşiktaş' lılardan renklilerle az çarpışmıyoruz benim de çocukluğum burada geçti halada buradayım Haliç e düşüp belime kadar çamura batmışlığım bile var  :)
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 01:53:32 Engin ]

Çevrimdışı pascal26

15 ağustosa tam 6 ayımız var kaba inşaat bitti prekast %70 lere geldi çatı başladı küfeki kaplaması ve ince işler ilerliyor bu 6 aylık sürede tüm inşaatın bitmesi gerekiyor çünkü tüm işler yürüyor 15 ağustosa yetiştirmemiz lazım  :)
@Efe benim duyduğum, açılış için hazırlıkların başlaması, anlaşmaların vs. yapılabilmesi için tarih olarak Temmuz ya da Ağustos ayı bildirilmiş. Ve açılış gerçekten dünya çapında olacak sanırım.
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 01:03:15 pascal26 ]

Çevrimdışı onurturan

herkese iyi geceler yarıın macta görüsmek üzere..

Çevrimdışı Efe

@Efe benim duyduğum, açılış için hazırlıkların başlaması, anlaşmaların vs. yapılabilmesi için tarih olarak Temmuz'un son Pazar günü bildirilmiş. Ve açılış gerçekten dünya çapında olacak sanırım.
bu guzel bi gelisme o zaman agustosta acariz stadi insallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Dogan

Bunu izlerken Fikret başkana bi sponsor anlaşması için kaynak farkettim tribün koltuklarında chaelsede oldugu gibi Adidas felan yazılıp veya nike gibi büyük bir sponsor alınıp para  kaynağı elde edebilir. Fikret başkan değerlendir bence bunu  :biggrinking:
Fikret baskan duymasin cok sever böyle isleri  :D

Çevrimdışı cagdas44

Numaralı altta çıkış kapısının orada birileri var, kim ola ki bu saatte?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stat geliyor hemde gümbür gümbür!  :halay: :halay:
Yarın maçta olacak abiler, kardeşler: Gırtlağınıza kuvvet :halay:
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 01:15:54 Yutek71 ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."