Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5723539 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı cisse557

çatı hazırlanışına sol taraftaki prekastkarı koymadan geçmiler ve çatıyı kaldırmışlar bence numaralı prekastlar tam bitmeden çatıya geçsinler nasıl olsa çatı havaya kalktıktan 15-20 gün içinde vinçler sahada olacak eksikleri tamamlamak için o aradada numaralı prekast biter zaman kaybetmenin bi manası yok :)
Video da tarih 26 dan 28'e geçiyor 26 sında yağmur yağdığında dolayı. Demek ki yağmurlu havada germe yapılamıyor. En azından bu statta böyle olmuş.

Çevrimdışı keremfrat1

dışarıda da var ama prekastların üzerine dizilmeleri önemli öyle istif beklemeleri bişey ifade etmiyor onlar yerleştirildimi halatlarda yerleştirilecek demektir :)
halatlarin ornegi gelir heralde 1 aya

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

halatlarin ornegi gelir heralde 1 aya

mart ilk haftası gelmesi lazım inşallah gelir  ortalık yıkılır heralde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 23:38:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı keremfrat1

mart ilk haftası gelmesi lazım inşallah gelir  ortalık yıkılır heralde :)
gelsin abi yakindan dokunucam okadar merak ediyorum :) :)

Çevrimdışı Serkan7738

@yigitcan1903 yazdığın sözleri kullanarak bi video çektim iznin varmı

Çevrimdışı kral_bjk

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Necmi

onlar olmadan halatlar hasar görebilir aslında prekastları düşündüklerinden değil halatları düşündüklerinden koyuyorlar   :D biran önce o kalasları görmek istiyorum ama prekastı beklemek zorundayız :bandit:
her ikisinide koruyor efe koymasalar halat sürtünerek merdivenleri traşlar orası kayak pisti olur bu arada halatta hasar alır @Efe

Çevrimdışı yigitcan1903

@yigitcan1903 yazdığın sözleri kullanarak bi video çektim iznin varmı
Tabii ki  :D Ümit Besen bir şey der mi bilemem  :evillol: @Serkan7738
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2015, 23:53:16 yigitcan1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimiçi Necmi

5.sırada tam ortadayım beklerim :D
kafama çekirdek kabuğu falan gelirse bozuşuruz :bandit: ordan bir şey atarsan direk kafamda :D @Çağrı

Çevrimdışı keremfrat1

sankilerle olmaz @keremfrat1  o telefon neden elinde anında  :photo:
ben onlari cekicektim de iskeleer icin geldigini duyunca vazgectim abi tren raylarindan gelmis o tahtalar sordum :) ama cekim yinede :) :) @Necmi

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2015, 23:58:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
kafama çekirdek kabuğu falan gelirse bozuşuruz :bandit: ordan bir şey atarsan direk kafamda :D @Çağrı

Biliyorum @Necmi abi  :biggrinking: Öbür sene yanınıza damlamaya çalışacağım ilk günden o heyecanla gidip aldım tutturamadık bu sene  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Serkan7738

:kop: :kop: :kop: :kop:

@Serkan7738 pek sesin soluğun çıkmıyor kesin kayseri maçına gittin :bandit:

yok valla gitmedim izlemedim bile @Necmi abi :D