Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5723324 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Birileri 120m$ hayaline giriyorsa,biz de 7 yıl üst üste şampiyonluğu hayal edebiliriz bence
Sıkıntı yok
Tamam :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersan

Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı TØLGA

birşey sormak istiyorum fikret orman stadyumun yıkıldığında biz bu stadyumu ne kadara yapmak istiyoruz demişti
öyle bir söylem vardı ne kadar olduğunu hatırlayamadımda
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı martin40

Arkadaslar, kösede neden çati kolonu takilmadi ?

Çevrimdışı Mehmet92

Arkadaslar, kösede neden çati kolonu takilmadi ?

aynen abi o benim de aklımdaydı hep sormayı unutuyodum

Çevrimdışı Ersan

Kamera açısı ve yayın konusunda şunları belirtmek istiyorum. ispanya, ingiltere, almanya,fransa,italya gibi ülkelerin ligleri liglerini 10larca yüzlerce ülkeye pazarlıyorlar tüm dünya takip ediyor bu ligleri. dünyaca ünlü yıldızlar var tribünler tıklım tıklım dolu oluyor stadları bizim stadlarımızdan güzel zeminleri bizim stadlarımızdan kat ve kat güzel güzel futbol oynanıyor. adamlar yayın ve yayın kalitesi olarak herşeyleri ile bizim üzerimizde olmak zorundalar çünkü kendi ülkeleri dışında onlarca yüzlerce ülkede daha izleniyor maçları. bunun için herşeyi düşünüp yapmalılar ürünlerini süsleyip parlatmalılar bu yüzden onlarla kendmizi bir tutmayalım lütfen onların seviyesinde yayınlar ve yayıncılık beklemeyelim bu saçmalık olur. biz neyi güzel göstericez bu çirkin futbolu bu futbol özürlü futbolcuları mı bu patates tarlası gibi sahaları bomboş tribünleri mi neyi güzel göstericez neyi pazarlıcaz hangi yıldızları göstercez demba ba sneijder cardozo dışında yıldız oyuncu kim var. güzel futbol için ilk önce futbolu kaliteli yöneten kaliteli yöneticiler gerek, kaliteli şartlarda kaliteli eğitim verilip kaliteli futbolcular yetiştirmek gerek, kaliteli futbolcular transfer etmek gerek, bu kaliteli futbolcu gruplarına kaliteli teknik direktörler ile kaliteli futbolun oynatılması gerek, en son kaliteli zemini olan kaliteli stadlar yapıp, taraftarları o stadlara çekmek gerek işte bunlar yapıldıktan sonra tüm bu kalite ve güzellikler kaliteli bir şekilde yayınlanmaz ve gösterilmezse tepki göstermekte haklıyız. herşeyiyle bu kadar kötü olan bir malzemeyi güzel gösteremeyiz.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı TØLGA

efsane

kombine almayanlara eski açık en üstten tavsiye ederim maçı bırakıp tribünü izlerim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

efsane

kombine almayanlara eski açık en üstten tavsiye ederim maçı bırakıp tribünü izlerim  :biggrinking:
Görüntü muhteşem ötesi :halay:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı rubi_tobin

Video ile ses farklı, birine sunduğun seçeneği her zaman diğeri için sunamazsın. Özellikle videonun kapladığı alan her zaman yüksek olduğu için kanaldan tek seviye görüntü aktarıp üzerine iki üç kat ses ekleyebilirsin ama tersini tek ses üstü farklı kamera ile yapamazsın en azından TV'den canlı yayın anlamında. Ama internet içn yüksek ban genişliği ile yapılabilir ama bu da kullanıcının internetine ciddi bir sömürü olur.

@rubi_tobin abi yanlış hatırlıyor olabilirim ama 2013 yazında Hürriyet'te bu konuda bi yazı yayınlanmıştı hafta sonu ekinde. Yayın ekipmanı olarak Lig Tv'nin 2 ya da 3 tane canlı yayın tırı ayrıca kamyon ve minibüsler ile TRT'den sonra en geniş canlı yayın araç parkına sahip olduğunu yazıyordu. Hatta o dönem ekiplerin sezon içerisinde (özellikle tır ekipleri) büyük takımları takip ettiği için neredeyse devamlı hareket halinde oldukları bahsedilmişti.

Zaten donanım olarak bir sıkıntıları yok son teknoloji ekipmanları var. Ancak taşınma işi biraz sorunlu. Yurtdışında bu işi ya taşıyarak yapıyorlar yada yerel kanallardan destek alıyorlar. Tabi oradaki yerel kanal ekipmanları bizdeki gibi 3. el işi bitmiş ekipman değil.
Tabi maç yayını için öyle 3-4 minibüs yetmez.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

efsane

Kutu gibi bir stat yapılıyo abiler.
Burası tam bir cehennem olacak :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

fotoda umut güner'de olduğuna göre stadyum ile ilgili bir durum var  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

gecen bir programda simdi adını unuttum biz devletten maddi destek alıyormus gibi anlattılar canımı sıktı ogunku bu tarz konusmalar

fakat bizimkiler ne için gitti onu merak ediyorum ama:D

tesis arazi tarzında birsey olsa gerek...
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2015, 19:26:34 ozan062 ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Açılışa beni çağır sevgilim
360 skorbordun olurum senin
Bu deli kim diye soran olursa
Eski kapalıdan dersin sevgilim

Hayaller kurardık biz yıllar önce
Hiç yoktu hesapta anıtlar bizce
Bilirsin ne kadar görmek isterdim
Prekastlar içinde seni öylece

Beleştepedeysem sevemez miyim
Haftaya netleşir diyen ben miyim
Şimdi çok güzelsin ben ayrı garip
Sana bir passolig veremez miyim

Kaba inşaatı bitirdik işte
Dayanmak çok zormuş böyle sevince
Kem gözler kör olsun bakan kalleşçe
Gerelim çatıyı bit bir an önce
@yigitcan1903 hay çok yaşa.  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Doğukan E.

gecen bir programda simdi adını unuttum biz devletten maddi destek alıyormus gibi anlattılar canımı sıktı ogunku bu tarz konusmalar

fakat bizimkiler ne için gitti onu merak ediyorum ama:D

tesis arazi tarzında birsey olsa gerek...
Yıldırım Demirören söylemişti galiba devletten para aldırlar diye ama yanılıyor olabilirm.

Çevrimdışı ozan062

Yıldırım Demirören söylemişti galiba devletten para aldırlar diye ama yanılıyor olabilirm.

aynen öyle evet

biliyorsun bir ara baskanda dedi bizim devletten izinleri alabilmemizde demiroreninde parmagı var
bunu o diyorsa kafamı kurcalar soru isareti olusturur ama ortada bir destek varsa bu baska birsey içindir biz artık ahmet baskanında dediği gibi stadın finansmanını hallettik artık...

Çevrimdışı Efe

yarın işlerin başlaması lazım artık 3 gündür dışarıda iş yapılmadı bu son gecikme olur inşallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

yarın işlerin başlaması lazım artık 3 gündür dışarıda iş yapılmadı bu son gecikme olur inşallah :)
aslında rüzgar olmasaydı bugünde başlardı  vincin çalışmasını  ençok etkliyen şiddetli rüzgar :o_o: :o_o: