Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5722672 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Burak

Ya ingiltere ligini izliyorum adamlar maç sırasında nasıl koşular yapıyorsa tepe kamerasından çizip gösteriyor,ofsayt çizgisi çekiyor,bir oyuncu penaltı atıyorsa son 10 penaltısını kalenin neresine vurmuş,kaçı girmiş kaçı kaçmış onu gösteriyor.

bizim lig tv bunları bırakın maç sırasında göstermek maçtan sonra bile gösteremiyor.Bu adamların yaptığı yayınla bizimkini sadece kamera açısıyla kıyaslamak hata olur.cidden dağlar kadar fark var arada..

Şöyle bir düşününce ülkemizde bunu yapabilecek, yapmayı aklına getirebilecek tek bir kanal geliyor aklıma o da NTV Spor olur gibi. Eğer onlar alırlarsa yayın haklarını bu tarz şeyler yapabilirler bence. Diğer türlü ne Lig TV, ne D-Smart ne de alırsa TRT bu tarz veriler hazırlamazlar gibi geliyor.

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 12.02.2015 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı yigitcan1903

[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2015, 17:31:39 yigitcan1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Açılışa beni çağır sevgilim
360 skorbordun olurum senin
Bu deli kim diye soran olursa
Eski kapalıdan dersin sevgilim

Hayaller kurardık biz yıllar önce
Hiç yoktu hesapta anıtlar bizce
Bilirsin ne kadar görmek isterdim
Prekastlar içinde seni öylece

Beleştepedeysem sevemez miyim
Haftaya netleşir diyen ben miyim
Şimdi çok güzelsin ben ayrı garip
Sana bir passolig veremez miyim

Kaba inşaatı bitirdik işte
Dayanmak çok zormuş böyle sevince
Kem gözler kör olsun bakan kalleşçe
Gerelim çatıyı bit bir an önce
:D beğendim :kop:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cagdas44

@Dogan ingiltere'de belli bir standard yok ki, stad ve tribün yapısı ile alakalı bir durum. M.city satdı ile Everton stadı veya Wembley hepsi farklı açı ve yükseklikte, İspanya'da Barcelona ile Real Madrid canlı yayınları da bariz farklı, almanya'da 2006 dünya kupasından sonra allianz arena hariç belli bir standadrda ki en kötüsü de allianz arena. en iyi açı ve yüksekilkler dünya kupası maçlarının oynandığı stadlardır onlar örnek alınmalı. ayrıca nasıl ki canlı yayında dil seçeneği var 3d seçeneği var farklı kamera seçeniği de gayet olabilir.

Video ile ses farklı, birine sunduğun seçeneği her zaman diğeri için sunamazsın. Özellikle videonun kapladığı alan her zaman yüksek olduğu için kanaldan tek seviye görüntü aktarıp üzerine iki üç kat ses ekleyebilirsin ama tersini tek ses üstü farklı kamera ile yapamazsın en azından TV'den canlı yayın anlamında. Ama internet içn yüksek ban genişliği ile yapılabilir ama bu da kullanıcının internetine ciddi bir sömürü olur.

@rubi_tobin abi yanlış hatırlıyor olabilirim ama 2013 yazında Hürriyet'te bu konuda bi yazı yayınlanmıştı hafta sonu ekinde. Yayın ekipmanı olarak Lig Tv'nin 2 ya da 3 tane canlı yayın tırı ayrıca kamyon ve minibüsler ile TRT'den sonra en geniş canlı yayın araç parkına sahip olduğunu yazıyordu. Hatta o dönem ekiplerin sezon içerisinde (özellikle tır ekipleri) büyük takımları takip ettiği için neredeyse devamlı hareket halinde oldukları bahsedilmişti.

Çevrimdışı TØLGA

trt3 vodafone arena ahmet nur çebi :bandit:

edit: sonuna yetişmişim  :by2:
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2015, 17:46:45 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan unuttuk ya :s20:
Özet geçebilecek varmı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Doğukan E.

Hocam program bitmiş sen öyle yazmışsın unuttun galiba sende hocam.

Çevrimiçi doganay

Ulan unuttuk ya :s20:
Özet geçebilecek varmı?

Ben en kritik tespiti soyliyeyim, gs ve fb den once 4.yildizi takabiliriz  :D

Çevrimdışı Sead Begovic

Video ile ses farklı, birine sunduğun seçeneği her zaman diğeri için sunamazsın. Özellikle videonun kapladığı alan her zaman yüksek olduğu için kanaldan tek seviye görüntü aktarıp üzerine iki üç kat ses ekleyebilirsin ama tersini tek ses üstü farklı kamera ile yapamazsın en azından TV'den canlı yayın anlamında. Ama internet içn yüksek ban genişliği ile yapılabilir ama bu da kullanıcının internetine ciddi bir sömürü olur.

@rubi_tobin abi yanlış hatırlıyor olabilirim ama 2013 yazında Hürriyet'te bu konuda bi yazı yayınlanmıştı hafta sonu ekinde. Yayın ekipmanı olarak Lig Tv'nin 2 ya da 3 tane canlı yayın tırı ayrıca kamyon ve minibüsler ile TRT'den sonra en geniş canlı yayın araç parkına sahip olduğunu yazıyordu. Hatta o dönem ekiplerin sezon içerisinde (özellikle tır ekipleri) büyük takımları takip ettiği için neredeyse devamlı hareket halinde oldukları bahsedilmişti.
@cagdas44 ligtv'nin kaç tane kanalı var özellikle 3 büyüklerin maçları aynı saatte de yayınlanmıyor diğer kanal üzerinden verebilirler, sky o opsiyonu sunuyor mesela.

Çevrimdışı TØLGA

Hocam program bitmiş sen öyle yazmışsın unuttun galiba sende hocam.
aynen yaaa sonuna denk gelmişiz  :ebebe:
düşer yakında videosu atarız o zaman   :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sead Begovic

tekrar kamera ve maç yayınına gelecek olursak, yayıncı kuruluş ve stad yetkilileri ortak çözüm bulmalı, pilot kameralar portatif tripodların üzerinde duracağına bayer leverkusen'in stadında bayarena'da olduğu gibi olabilir
http://www.stadionwelt-business.de/index.php?head=TV-Bilder-Neue-Kamerasaeule-in-Leverkusen&rubrik=ausstattung&site=news_view&news_id=10457&kat=medientechnik&ukat=kameratechnik

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Ağzından bal damlıyor Başkan. Hayal etmeden hiç bir şey yapılamaz. Bu yıl önümüz kesilmezse yeni stad'da kimse bizimle başa çıkamaz  :super:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ağzından bal damlıyor Başkan. Hayal etmeden hiç bir şey yapılamaz. Bu yıl önümüz kesilmezse yeni stad'da kimse bizimle başa çıkamaz  :super:

Abi bu yıl önümüz kesilmezse diyoruz da son haftalarda takım çok çok kötü. İnşallah Bursa maçından sonra tekrar bi çıkışa geçer takım ki bizde sezon sonuna umutla bakabilelim. Böyle devam ederse liverpool maçlarında kabus yaşarız
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ALI RIZA

Unutmusuz ne zaman bitecekmiş stat dedi mi yoksa bitti bizim mi haberimiz olmadı acaba  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı cagdas44

@cagdas44 ligtv'nin kaç tane kanalı var özellikle 3 büyüklerin maçları aynı saatte de yayınlanmıyor diğer kanal üzerinden verebilirler, sky o opsiyonu sunuyor mesela.

O şekilde aynı maçı farklı kanalda farklı kamera ile verebilirler tabi, ben tek kanaldan ses seçimi gibi olamaz diyordum

Çevrimdışı yigitcan1903

Azizin havuzla algı çabasına güzel cevap olmuş

Çevrimdışı Tolga

Önce 3. yıldızı takalım da sonra 4. yıldızı düşünürüz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

Önce 3. yıldızı takalım da sonra 4. yıldızı düşünürüz :)
Birileri 120m$ hayaline giriyorsa,biz de 7 yıl üst üste şampiyonluğu hayal edebiliriz bence
Sıkıntı yok

Çevrimdışı Volkan Başaran

Stat Ne zaman biter sorusuna

- İnşallah Mayısta Şampiyonluk Turu atmak istiyoruz burada
- Ancak normali ağustos sonu eylül başı yada eylül sonu
- Beklenen şeyde eylül ekimde açılır zaten ancak 2 3 ay erkene çekmek istiyoruz ve  2 3 ay ertelenmemesi için uğraşıyoruz  :D :D :D

Ne çıkarırsan çıkar  :D :D

- Çatı stadın 4 te 1..
-Maliyetide 4 te 1..
-Fazla yükseğe çıkamadığımız ve konforu bozmamak için çok özel bir çatı yapılacak

İnci gibi stat olacak

Bu kadar  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı SDemirsoy