Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5722622 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ersan

buradaki açık nasıl kapatılacak acaba göz yanılgısımı ?

@ALI RIZA böyle olabilir yani kaba tabirle yaptım ben tam oturtmaya uğraşmadım
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 yeni localardan da bir kaç foto alalım sana zahmet ..Kaç tanesi yapılmış,kaç tanesi inşaat halinde onları da öğrenirsen çok güzel olur .. :)
tamam :)

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Yeniaçık üst kat epey geniş çıktı prekast koy koy bitmiyor :evillol:

Çevrimdışı Efe

Stadta calisma yok yarin artik baslarlar su prekastcilar hemen is basi yapsin yeni acigin ustunu bitirsinler :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Dogan

Ekip kurarsan ekibini ona göre yazılım istatistik verileri hazırlar :) biz rahat toplumuz gereksiz şeylere kafa yormuyoruz... Misal BJK son 10 penaltısını versin 3 sezon önce den hesaplamaları lazım :)
adamların penaltıcı duran topcusu herseyleri hazır yılda 2-3 oyuncu alıyorlar bizler gibi 11 baştan yaratmıyorlar kamera acıları ofsayt gol çizgisi ayarları muazzam 5 milyar para vermiyorlar bu sisteme...
Vodafone Arenaya  3 tane topcu alican sag bek sol bek stoper al sana ingiliz sistemi :) kameranin yeri ideal yerde ama is ligtv olunca dünyanın en kotu kalitesiyle yaparlar.benim tek ümidim su stad ve 2016 dan sonraki yayin ihalesi.tabi tff nin basina gelecek kisi asil problem.

Çevrimdışı Ersan

Abi zaten bu futbolun bu kadar kalitesiz olmasındaki en büyük sebep bu lig tv.yıllardır Türk futboluna balta koyan en büyük unsur..

tamam tek sorumlu lig tv, lig tv yi gönderelim tüm sorun çözülür. adamlar hala bu patates tarlası gibi sahalarda futbol oynatın diye mi veriyor bu paraları bir dünya para veriyor adamlar türk futboluna etmemesine rağmen bu parayla ne sahalar düzeltiliyor ne adam akıllı futbolcu alınıyor. serdar dün akşam rakip ceza sahasının içinden topu uzak noktadan taça attı ya bunun tek sorumlusu lig tv serdara futbol eğitimini veremedi necip kaleye 20 metreden çektiği şutu 20 metre yukardan gönderdi ya bunun tek sorumlusu lig tv necipe şut çekmeyi öğretmeyen lig tv nin suçu bu adamları mı gösterecek lig tv 2 metre yanındaki adama pas atamayan futbolcuları. kaliteli futbolcu yok yerlisi yabancısı kötü futbol oynanıyor bizim yerli futbolcularımız alt yapılarda yeterli eğitimi almıyor alt yapılar yetersiz sonra kendilerini hiç geliştirmiyor mantelite yetersiz. ligtv milyonlarca dolar para veriyor bu kulüplere böyle adamlar alın yetiştirin böyle patates sahaları yapın diye vermediğine eminim ben. adamlar geniş açıdan çekiyorlar çünkü reklam yerleştiriyorlar yayına başka türlü yanlış ata çok para yatırmanın altından kalkamazlar.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Deniz

tamam tek sorumlu lig tv, lig tv yi gönderelim tüm sorun çözülür. adamlar hala bu patates tarlası gibi sahalarda futbol oynatın diye mi veriyor bu paraları bir dünya para veriyor adamlar türk futboluna etmemesine rağmen bu parayla ne sahalar düzeltiliyor ne adam akıllı futbolcu alınıyor. serdar dün akşam rakip ceza sahasının içinden topu uzak noktadan taça attı ya bunun tek sorumlusu lig tv serdara futbol eğitimini veremedi necip kaleye 20 metreden çektiği şutu 20 metre yukardan gönderdi ya bunun tek sorumlusu lig tv necipe şut çekmeyi öğretmeyen lig tv nin suçu bu adamları mı gösterecek lig tv 2 metre yanındaki adama pas atamayan futbolcuları. kaliteli futbolcu yok yerlisi yabancısı kötü futbol oynanıyor bizim yerli futbolcularımız alt yapılarda yeterli eğitimi almıyor alt yapılar yetersiz sonra kendilerini hiç geliştirmiyor mantelite yetersiz. ligtv milyonlarca dolar para veriyor bu kulüplere böyle adamlar alın yetiştirin böyle patates sahaları yapın diye vermediğine eminim ben. adamlar geniş açıdan çekiyorlar çünkü reklam yerleştiriyorlar yayına başka türlü yanlış ata çok para yatırmanın altından kalkamazlar.
tek sorumlu mu yazıyor orda  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ersan

tek sorumlu mu yazıyor orda  :alala:

Lig tv fener-gs rekabeti ile reyting yapıp onların taraftarına şirin görünmek adına Beşiktaş'ın çalınan şampiyonluklarının sorumlularından hatta başlıcalarından birisidir ama Türk futbolunun bu halde olmasının sorumluları arasında en sonda yer alır. şuan ki kurda 1 milyar türk lirasına yakın para aktarıyor bu futbola bu parayı kötü kullanan yöneticilerdir tek sorumlusu.

Çevrimdışı Deniz

Lig tv fener-gs rekabeti ile reyting yapıp onların taraftarına şirin görünmek adına Beşiktaş'ın çalınan şampiyonluklarının sorumlularından hatta başlıcalarından birisidir ama Türk futbolunun bu halde olmasının sorumluları arasında en sonda yer alır. şuan ki kurda 1 milyar türk lirasına yakın para aktarıyor bu futbola bu parayı kötü kullanan yöneticilerdir tek sorumlusu.
Hayır öyle değil 10 senedir bu ligde doğru düzgün top oynanmamasının ,kaos ortamının başlıca sebebidir bu lig tv.hakem atamalarına kadar karışan bir sistem bu.Yazmaya gelince çok şey yazılır ama gerek yok.Para aktarıyor diyorsun da parayı cebinden mi veriyor?senin benim verdiğim paralarla ödüyor bu parayı.Peki verdiği ney?Yayıncılık faciası.Pozisyonları bile yakalayamayan ,teknolojik altyapısı rezil olan bir kuruluştan bahsediyoruz.

Lig tv yerine yabancı bir kuruluş bu işi yapsın ,gerek yayıncılık kalitesi gerek de futbol kalitesinin nasıl arttığını görecez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Açılışa beni çağır sevgilim
360 skorbordun olurum senin
Bu deli kim diye soran olursa
Eski kapalıdan dersin sevgilim

Hayaller kurardık biz yıllar önce
Hiç yoktu hesapta anıtlar bizce
Bilirsin ne kadar görmek isterdim
Prekastlar içinde seni öylece

Beleştepedeysem sevemez miyim
Haftaya netleşir diyen ben miyim
Şimdi çok güzelsin ben ayrı garip
Sana bir passolig veremez miyim

Kaba inşaatı bitirdik işte
Dayanmak çok zormuş böyle sevince
Kem gözler kör olsun bakan kalleşçe
Gerelim çatıyı bit bir an önce

Çevrimdışı ALI RIZA

Hop Aşka gel  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Süper süper süper olmuş bunu seslendirmek şart :kop: :claps: :kop: :claps: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersan

Hayır öyle değil 10 senedir bu ligde doğru düzgün top oynanmamasının ,kaos ortamının başlıca sebebidir bu lig tv.hakem atamalarına kadar karışan bir sistem bu.Yazmaya gelince çok şey yazılır ama gerek yok.Para aktarıyor diyorsun da parayı cebinden mi veriyor?senin benim verdiğim paralarla ödüyor bu parayı.Peki verdiği ney?Yayıncılık faciası.Pozisyonları bile yakalayamayan ,teknolojik altyapısı rezil olan bir kuruluştan bahsediyoruz.

Lig tv yerine yabancı bir kuruluş bu işi yapsın ,gerek yayıncılık kalitesi gerek de futbol kalitesinin nasıl arttığını görecez.

aynen yabancı bir kuruluş gelince bizim iki metre yanındaki arkadaşına pas veremeyen futbolcularımız şahlanacak hepsi 10 numara futbolcu olacaklar. bu patates tarlası gibi sahalar hepsi muhteşem olacak. birden güneş doğacak türk futbolunun üstünde. iki tane tekrar gösterince ordan mesafeyi ölçünce anında ofsayt çizgisini çekince bütün sorunlar çözülecek

Çevrimdışı Fatih

Suan lig tv'nin kullandigi ekipmanlar Turkiye'nin cok uzerinde arkadaslar... @rubi_tobin abi yazmis zaten bu konu da detayli bir yazi... Ben @Ersan 'a katiliyorum bazi noktalarda... Bir sonra ki ihale de bakalim kim o kadar parayi verecek...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

Dur gece gece sana biraz yükleneyim @Yutek71 :bandit: Türkçesi varken; Şampiyonlar Ligi Marşı, Kartal Yuvası, alınmaca darılmaca yok tamam

@Necmi abi http://www.barshanmadencilik.com/images/rapor.pdf bizimkilerin raporu ama Maden fakültesi gerçi çapları bukadar, kimyasal analiz kıt kalmış. Küftekinin sertleşme süresi ve dayanıklılığını araştırıyordum. Sende Küfteki konusu kuvvetliydi, konu dışı: "senin notlardan çektirebilirmiyim abi ah be abi" ahah bir anda yapasım geldi tutamadım neyse bu kadar laubalilik yeter.
Dur gece gece sana biraz yükleneyim @Yutek71 :bandit: Türkçesi varken; Şampiyonlar Ligi Marşı, Kartal Yuvası, alınmaca darılmaca yok tamam

@Necmi abi http://www.barshanmadencilik.com/images/rapor.pdf bizimkilerin raporu ama Maden fakültesi gerçi çapları bukadar, kimyasal analiz kıt kalmış. Küftekinin sertleşme süresi ve dayanıklılığını araştırıyordum. Sende Küfteki konusu kuvvetliydi, konu dışı: "senin notlardan çektirebilirmiyim abi ah be abi" ahah bir anda yapasım geldi tutamadım neyse bu kadar laubalilik yeter. Küfteki taşını Istanbul'un tarihi mimarisinde heryerde görmek mümkün de bizim 100 yıllar beklememize gerek yok heralde bu mukavemete ermek için.
taşını Istanbul'un tarihi mimarisinde heryerde görmek mümkün de bizim 100 yıllar beklememize gerek yok heralde bu mukavemete ermek için.
küfegi olacak ama o taşı ocaktan çıkartıp test edersen zayıf olur havayla temas ettikçe sertlesen bir taş
yanlız internette küfegi yazıyorum google a aratıyorum Beşiktaşarena çıkıyor karşıma :kop: :kop: :kop: küfegi lazım olanlardan küfür yiyeceğiz

Çevrimdışı pascal26

kamera açısına neden bu kadar takılıyorsunuz ki kameranın yüzlerce özelliği var kullananlar ve yönetmen iyiyse her açıdan çok güzel görüntüler elde edilebiliniyor lig tv hd yayına başlamadan önce tüm kameraları yeniledi kaliteli kameralar kullanıyorlar tüm özelliklerin olduğunu tahmin ediyorum yani ayarlamalarla süzerden bile stadın içinden yayın yapılıyormuş gibi yayın verilebilir gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra buna bu kadar takılmamak gerek bence
ben de öyle düşünüyodum hatta San Mames'i de çok beğenmiyodum. Geçen gün La Liga özetlerinde önce Bilbao'nun sonra Espanyol'un iç saha maçları arka arkaya geldi. İkisi de yeni stad fakat Mames'in atmosferi, havası, çok farklıydı, biraz Old Trafford'u anımsattı.

Çevrimdışı ACAB1903

bizde sakat çok  :biggrinking: :biggrinking: :halay: :halay:

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı e.keles

yaw sevgiliyi bekler gibi resimleri bekler olduk. eline saglik kerem.  :sevinc

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Dogan

aynen yabancı bir kuruluş gelince bizim iki metre yanındaki arkadaşına pas veremeyen futbolcularımız şahlanacak hepsi 10 numara futbolcu olacaklar. bu patates tarlası gibi sahalar hepsi muhteşem olacak. birden güneş doğacak türk futbolunun üstünde. iki tane tekrar gösterince ordan mesafeyi ölçünce anında ofsayt çizgisini çekince bütün sorunlar çözülecek
zemin vs. gibi sıkıntılar tff nin ayıbıdır.ndn tff var anlamadim bu tür sıkıntıları cözmicen de neyi cözecen?yayin kalitesi psikolojik etkiler futbolu.bana göre psikoloji herseyden daha önemli.Sana soruyorum sksports u getir 1 ay cekim yapsin futbolumuz degisirmi degismezmi?ligtv faşizmi bitermi bitmezmi millet mac izlemek isticek stadlara kosacak felan filan.bunlar yaza yaza bitmeyecek sikintilar.Ligtv son teknolojiyi kullaniyo demissin.Teknoloji buysa yerin dibine batsin böyle teknoloji.o zmn ingilizler almanlar uzay teknolojisi kullaniyo deriz biz buna.madem ayarlamalarla olacak bi is bu ndn ayarlanmiyo.mac esnasinda ekranda ndn sarimsi yesil mor vs gökkuşağı renkleri beliriyo.Sadece cekim acisi degil sikinti aslinda.Futbolu komple olarak dusunelim programlar röportajlar vs. daha sayamadigim onlarca sey.tek soylicegim ligtv yüz yılın en kötü ticari kuruluşudur.Futbol suan 1 tff 2 ligtv yüzünden bu halde.
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2015, 17:31:05 Dogan ]

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Commerzbank Arena kapalısı toplan kaç sıra?

Çevrimdışı keremfrat1

yaw sevgiliyi bekler gibi resimleri bekler olduk. eline saglik kerem.  :sevinc
ne demek :) rica ederim :) :)