Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5721222 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

evet kardeşim, pankart da neymiş takıma ne katıyor ,bütün dünyadan maç seyrediyoruz ,nerede var ki ,pankart olmasa takımın neyi eksilecek ki .kişilerin kendi eğolarını tatmin etmesinden başka ne işe tarar ki. :ok:  :ok:
Abi hayır pankart olsun olsun da renkli bi görüntü oluşturmak için olsun. Yoksa tabiki o stat Beşiktaş taraftarı tarafından süslenmelidir. Ama kim napsın o cam korumada hareketsizce dikkat çekmeyen ve sadece görüntüyü engelleyen bir pankartı?
Kullanılsın ama doğru yerde :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

Beşiktaş kaybedince normal hayata dönmekte sıkıntı yaşıyorum
kupa kimin umurunda kardeşim ,yük olmaktan başka bir işe yaramıyor .en iyisi oldu ,takım maç yapmaktan biz de ikide birde seyretmekten sıkıldık biraz özleyelim desek özleyemiyoruz ,keyfine bak kardeşim ,önemli olan lig ve avrupa. :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

Abi hayır pankart olsun olsun da renkli bi görüntü oluşturmak için olsun. Yoksa tabiki o stat Beşiktaş taraftarı tarafından süslenmelidir. Ama kim napsın o cam korumada hareketsizce dikkat çekmeyen ve sadece görüntüyü engelleyen bir pankartı?
Kullanılsın ama doğru yerde :)
boşverin artık. bizden başka nerede kaldı pankart .

Çevrimdışı edursan07

kupa kimin umurunda kardeşim ,yük olmaktan başka bir işe yaramıyor .en iyisi oldu ,takım maç yapmaktan biz de ikide birde seyretmekten sıkıldık biraz özleyelim desek özleyemiyoruz ,keyfine bak kardeşim ,önemli olan lig ve avrupa. :tabe:  :tabe:
öylede abi liverpoolu'u bize eletmezler ordan avrupa gider zaten. şampiyonda olamazsak.. üstad Tarkan'ın dediği gibi "GÜLÜMSE KADERİNE"  :)

Çevrimdışı onurturan

Ahmet abi doğru söylüyon da bu kupa iyi olurdu bu oyuncu grubu için Allah korusun ligde bi başarı gelmezse noolcak:((

Çevrimdışı TØLGA

İlk sıra demişken üst katlarda ilk koruma camdan olacak. Sonra o camlara birileri pankart asmak isteyecek. Astıkları için bu C90 mükemmel bir oturuma göre planlandığından ilk sıradakiler oturmasa bile taç çizgisi hizasının bir kısmını göremeyecek ve cama yaslanıp izlemek isteyecek. Sonra 2. sıradakiler de onlardan dolayı taç çizgisi hizasında görüş açısı kaybedip. Koltukların üzerine çıkma ihtiyacı hissedecek. 3. sırada çıkacak ve arkası ve arkası, zincirleme (Başakşehir maçları buna çok güzel bir örnek) olarak koltuk üstüne çıkacak.Pankartlar aşağıda büyük ihtimal reklam panosu olacağından sarkma yapamayacak. Adamlara pankart asma diyecek baba yiğit olmadığından üst katlarda genel bir oturma problemi yaşanacaktır. Çözüm ???
abi koltuk demişken bu koltuk montajını koltuk ihalesini alan mir dekarasyonmu yapacak
yoksa başka bir  bir firmayamı verilecek bilgin varmı?
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 20:28:06 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

öylede abi liverpoolu'u bize eletmezler ordan avrupa gider zaten. şampiyonda olamazsak.. üstad Tarkan'ın dediği gibi "GÜLÜMSE KADERİNE"  :)
kupa seni tatmin edecekse bir şey diyemem , beni hiç tatmin etmez, olsada olur olmasada .demek istediğim hiç bir getirisi olmadığı gibi götürdüğü şeyler çok. :)

Çevrimdışı Efe

Ahmet abi doğru söylüyon da bu kupa iyi olurdu bu oyuncu grubu için Allah korusun ligde bi başarı gelmezse noolcak:((
bisey olmaz kupayi aldakta bize hic bir getirisi yok tek hedef sampiyonluk kazanilan maclarda bile 900 bin tl para aliyoruz avrupada gidilebilen en ust noktaya gidilmeli ama lig hepsinden onemli parasal acidansa manevi acidan hem takim hem taraftar icin cok onemli  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

abi beşiktaş şampiyon olsun ajdarın albümünü alırım diyen beşiktaşlı gördüm ben  :biggrinking:
tamam bende alırım sorun değil dinlemedikten sonra problem yok :D

Çevrimdışı onurturan

bisey olmaz kupayi aldakta bize hic bir getirisi yok tek hedef sampiyonluk kazanilan maclarda bile 900 bin tl para aliyoruz avrupada gidilebilen en ust noktaya gidilmeli ama lig hepsinden onemli parasal acidansa manevi acidan hem takim hem taraftar icin cok onemli  :)
Hayırlısı..Vodafone arenada Bilic in gitar gösterisinde buluşmak üzere o zaman :ishock: (Enseyi karartmıyorum @ahmet türker  abi) :D

Çevrimdışı aşığımsana

İlk sırada oturan kişinin ayağının değdiği nokta zeminden daha aşağıda :ok:
bilgi için teşekkür ederim aksi bir durum hoş görünmüyor zaten
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı ahmet türker

Hayırlısı..Vodafone arenada Bilic in gitar gösterisinde buluşmak üzere o zaman :ishock: (Enseyi karartmıyorum @ahmet türker  abi) :D
:ok:  :ok:

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş kaybedince milletin tadı tuzu olmuyo tabi :uyucam:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı onurturan

Beşiktaş kaybedince milletin tadı tuzu olmuyo tabi :uyucam:
Aynen kardeşim sabahtan beri birisi bişi yazsın diye bekliyorum yeminlen.. ama 2 yenilgi birden gelince tabi sıkıntı oldu..  Millet enseyi kararttı :s20: :s20:

Çevrimdışı ozan062

beko barcayı getirir dedik fakat bizden once bursaya gelecekmiş galiba oyle demişler basın toplantısında
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen kardeşim sabahtan beri birisi bişi yazsın diye bekliyorum yeminlen.. ama 2 yenilgi birden gelince tabi sıkıntı oldu..  Millet enseyi kararttı :s20: :s20:
2sinde de toparlanmamız lazım artık.. Şu stada şampiyon girmemiz lazım. Bu şans bir daha gelmez. Ezeli rekabet diye bişey kalmayacak bu sezon şampiyon olursak.

Çevrimdışı TØLGA

beko barcayı getirir dedik fakat bizden once bursaya gelecekmiş galiba oyle demişler basın toplantısında
abi öyle her söylene'ne inanma takım bir gelsin o zaman inan konya açılışı içinde ne takım isimleri geçti
hoş daha açılış maçı yapmadılar  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

bende bakmadin sandim valla :)
Ne diye bakmayayım ki @keremfrat1 herkesin fotosuna bakıyorum her günde mustafanın sitesine girip oraya da bakıyorum BJK mizin statı

Çevrimdışı keremfrat1

Ne diye bakmayayım ki @keremfrat1 herkesin fotosuna bakıyorum her günde mustafanın sitesine girip oraya da bakıyorum BJK mizin statı
şaka yapiyorum :) :) @ALI RIZA

Çevrimdışı Oktay

barcelona gelmesin onun yerine Urawa Red Diamonds takımı gelsin ne bu avrupa hayranlığı anlamadım :evillol: :evillol:

Çevrimdışı onurturan

2sinde de toparlanmamız lazım artık.. Şu stada şampiyon girmemiz lazım. Bu şans bir daha gelmez. Ezeli rekabet diye bişey kalmayacak bu sezon şampiyon olursak.
Ben de vodafone arena yapıldıktan sonra Beşiktaşımızın en az 2 3 yıl üst üste şampiyon olacağına inanıyorum İNŞALLAH.. ondan sonra sürekli HALAY :D :halay: :halay:

Çevrimdışı yigitcan1903

Eski kapalıda da taç çizgisi görünmezdi zemin indirmeden sonra
Çok büyük problem değil benim için
O korkulukları da çok yüksek montajlarlarsa kimse kusura bakmasın da millet de koltuğa çıkar