Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5719873 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Ben de çok merak ediyorum. @keremfrat1 yeni açık arka taraftan da foto alabilir misin?
aksam çekebilirsem cekerim   orayi :)

Çevrimdışı FARUK

Vodafone Arena Panorama Time-Lapse | 30.01.2015 - 10.02.2015

hocam eline sağlık  :claps:

Çevrimdışı Altuğ

Yaklaşık 1 aydır ziyaretçi olarak takip ediyordum üye olmanın vakti geldi deyip geldim Selamün aleyküm :by2:

Aleykum Selam Hoşgeldin.

39 Foto Yüklemede :)
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 12:52:51 Altuğ ]

Çevrimdışı pascal26

Bazen öyle fantezi şeylerle geliyorsunuz ki arkadaşlar fikir sunacağım diye gerçekten çok komik kaçıyor. 1-2 maç için hibritten vazgeçip normal çim ekmenin mantıklı ve açıklanabilir hiç bir tarafı yok. Aynı şekilde çatısız açalım sonra çatıyı yaparız diyen bir güruh vardı aylar önce, bundan hiç farkı yok bu görüşün benim nazarımda. Her fikire saygı duyuyorum ama bazen sadece yorum yapmak için yorum yapıyormuşuz gibime geliyor.
herkesin fikri kendine göre göre değerli. sen de karar mercii değilsin. üslubun da sorunlu.   

Çevrimdışı ALI RIZA

Yaklaşık 1 aydır ziyaretçi olarak takip ediyordum üye olmanın vakti geldi deyip geldim Selamün aleyküm :by2:
:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı ALI RIZA

Vodafone Arena Panorama Time-Lapse | 30.01.2015 - 10.02.2015

Gene Muhteşemsin @TimeLapse ... emeğine sağlık  :ok:

Çevrimdışı panic13

google earth güncellenmiş, hey kurban olduğum uzaydan bile ne güzel görünüyor

çatıyı şeffaf yapmışlar lol :P
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 11.02.2015 (12:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e ve Panorama fotoğraflar için @SEDAÖYKÜ ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin

Çevrimdışı serti67

@keremfrat1 ellerıne saglık bu soguk havada usenmeyıp bızı resme bogdugun ıcın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Mehmet92

@Necmi abi bizim sitenin linklerini forza'da paylaşmak yasak mı?

Çevrimiçi Necmi

Günaydın forumda yeniyim bi arada wowturkey'de takip ediyordum ordan Dha geçiş olmuştu heralde sonra
bura açılmış ihşallah stadın açılışını görürüz
:hosgeldin

Çevrimdışı Batu K.çetin

Çevrimdışı keremfrat1

Hepinize teşekkür ederim :)  iyi dileklerini icin :) :halay: :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi bizim sitenin linklerini forza'da paylaşmak yasak mı?
Takibi yasak değil ama orada bazı forum kurulu kişiler kendini makam sahibi sanıp keyfi hareketleri oluyor yoksa forza ÇARŞI resmi sitesi bizlerinde orada üyeliği var orayı da takip ediyoruz...

Çevrimdışı Mehmet92

Takibi yasak değil ama orada bazı forum kurulu kişiler kendini makam sahibi sanıp keyfi hareketleri oluyor yoksa forza ÇARŞI resmi sitesi bizlerinde orada üyeliği var orayı da takip ediyoruz...

Benim de üyeliğim var ama yazmıyorum,ordaki stad başlığında da fotoğraf arıyolar fellik fellik de dedim acaba haber linki paylaşmak yasak mı da bizim haber sitesinin linkini koyan kimse yok

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serkan7738

Benim de üyeliğim var ama yazmıyorum,ordaki stad başlığında da fotoğraf arıyolar fellik fellik de dedim acaba haber linki paylaşmak yasak mı da bizim haber sitesinin linkini koyan kimse yok

hepside takip ediyor bizim forumumuzu bakma sen fellik fellik aradıklarına

Çevrimdışı Erdem Çözer

buradaki garipliğin sebebi nedir ?!

ben de tam ona bakıyordum.. özellikle öyle yapılmış gibi duruyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Bütün hepsi işin latifesi Onur kardeşim :D Tamam teknolojik stad yapıyoruz da o kadar da değil  :ebebe: yani işte umut fakirin ekmeği, ya çatı malzemesi çıkarsa, hepsi bu bir umut yani

aynen öyle yagmurdan etkilenen bi parca olmucaktır catıda mesela yagmurdan ıslanmayan,yırtılmayan,dısarıya hava cıkarmayan bir pantolon piyasaya suruluyorsa  yagmura karsı dayanıklı bir elektornik mekanizması illaki vardır:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi