Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5716956 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

yurt dışındaki şirketlerin çalışma şekli farklıdır kimseye para peşin verilmez işin bir takvimi vardır ona uygunda ödeme takvimi konur buna karşılık banka teminatı vs gösterirsin yapılan işe göre ödemeler yapılır çatı kalkacakta parayı götüren mekanik kısım değilki bakkaldan peynir almıyorsun parayı ver peyniri al bir imalat süresi var işin peşin para verilirmi 0 8M da tek kalemde verilmemiştir

kısa surede cabucak olabilyorsa cok guzel değilse  uzun sureceğininde kanıtı 3 ay üretimi 3 ayda montajı olsa otamatikman uzuyor süre:)

aslında çelik kolon kullanıldı da sen orayı kaçırmişsın . :D

hoppaa baya sasırdım demekki bende sorun var :lol:
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2015, 19:43:56 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kısa surede cabucak olabilyorsa cok guzel değilse  uzun sureceğininde kanıtı 3 ay üretimi 3 ayda montajı olsa otamatikman uzuyor süre:)

Abicim teorilerinin sonuna :) böyle gülücük koymanı anlayamıyorum :ebebe:
"tasarımı acaba tam bitmedi mi :) " "süre uzuyor hehehe :) "
Benim anlamadığım, biz prekastlar için bile delirirken sen bu fikirlerine neden gülümsüyosun :alala: :bandit:
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2015, 19:50:04 Yutek71 ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

sen hiç olmazsa düşünüp bularak eleştiri yapıyorsun eleştiri için bir çaba sarfediyorsun ,hiç çaba sarfetmeden pat diye eleştirenlerin arasında altın gibi parlıyorsun takdir ediyorum seni @ozan062 kardeşim .bir kaç haftadır eski açığın alçak olması ile ilgili bir eleştiri olmamasına şaşıyorum ,bakalım ilk kim söyleyecek . :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2015, 19:52:46
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Icerleri merak edenlere iceride calisma vardi hızlı bir sekilde hemde tuvaletler havalandirmalar duvarlar hepsinvalisiyodu :)
@keremfrat1  çok teşekkürler kardeşim ellerin dert görmesin  :claps:

Çevrimdışı Efe

sen hiç olmazsa düşünüp bularak eleştiri yapıyorsun eleştiri için bir çaba sarfediyorsun ,hiç çaba sarfetmeden pat diye eleştirenlerin arasında altın gibi parlıyorsun takdir ediyorum seni @ozan062 kardeşim .bir kaç haftadır eski açığın alçak olması ile ilgili bir eleştiri olmamasına şaşıyorum ,bakalım ilk kim söyleyecek . :lol:  :lol:  :lol:
bu esku acik neden alcak ki diger tribunlerle ayni olsaydi hep fikret baskanin suçu :evillol: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

bu esku acik neden alcak ki diger tribunlerle ayni olsaydi hep fikret baskanin suçu :evillol: :evillol:
şimdi nasıl anlatsam hımmmmm... hani şu anıtlarkurulu var ya  :kop:  :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

efe abi kale arkalarına ağ geleceğini söylüyorlar çok kötü olacak yaaa . yapmalarını istemiyoruz. :kop:  :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı ozan062

Abicim teorilerinin sonuna :) böyle gülücük koymanı anlayamıyorum :ebebe:
"tasarımı acaba tam bitmedi mi :) " "süre uzuyor hehehe :) "
Benim anlamadığım, biz prekastlar için bile delirirken sen bu fikirlerine neden gülümsüyosun :alala: :bandit:

işte delirenlere gülücük atıyorum:D
ben en cok uzun suren seylere takılıyorum ve birazda insanların bazı seyleri yanlıs algıladıgını dusundugum için  işi sorguluyorum dahada acılmasını saglıyorum bazı kişiler var catı 10gunde biticek sanıyor onun için hem bende bilgi tazeliyorum ondan o gulucuk konuyorki ortam yumusasın

boyle yapıncada abi bazen diyorlar iki tarafada sirin gorunuyorsun ne dediğini anlamıyoruz diyorlar :ebebe:
neyse yinede anlasılıyorsak iyi yoldayız :icool:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı bjk_mabet

Pazara bursa maçına hazır olun geliyorummmm:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Efsane sahalara dönüyor demekki  :bandit:

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Eski acikta bilezige beton var :halay:
Beton bilezik artık bitti sayılır.  :ishock:
Çelik gerdanlığa başlasınlar artık  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Zoro

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

mart sonu başlar yükselmeye belki en kotu halatları boy boy goricez :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Efe

asil onemli bolum cati kolonlarinin uzerine gelecek celik kirisler var projede onlar nasil olcak bakalim simdimi takilacak sonrami takilacak onemli sorular
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

işte delirenlere gülücük atıyorum:D
ben en cok uzun suren seylere takılıyorum ve birazda insanların bazı seyleri yanlıs algıladıgını dusundugum için  işi sorguluyorum dahada acılmasını saglıyorum bazı kişiler var catı 10gunde biticek sanıyor onun için hem bende bilgi tazeliyorum ondan o gulucuk konuyorki ortam yumusasın

boyle yapıncada abi bazen diyorlar iki tarafada sirin gorunuyorsun ne dediğini anlamıyoruz diyorlar :ebebe:
neyse yinede anlasılıyorsak iyi yoldayız :icool:
Anladım abi :)
Hoşgeldin abi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimdışı CanEmre

asil onemli bolum cati kolonlarinin uzerine gelecek celik kirisler var projede onlar nasil olcak bakalim simdimi takilacak sonrami takilacak onemli sorular
Tamam işte o kirişler bir halka oluşturmayacak mı kolonların üzerinde. Ona diyorum gerdanlık diye  :lol:

Çevrimdışı Efe

Tamam işte o kirişler bir halka oluşturmayacak mı kolonların üzerinde. Ona diyorum gerdanlık diye  :lol:
tmm bende onu soyledigin icin yazdim abi  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

efsane gerı donduu kartalın kanadı ıncınebılır ama aslaaa dusmezzz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS